Buvęs NBA žaidėjas prisiminė kuriozą su JV: „Pagalvojau, Dieve, koks jis naivus“

2023-04-07 20:22

Caronas Butleris atskleidė šmaikščią istoriją, kaip prieš dešimtmetį apgavo tuo metu naujoku buvusį Joną Valančiūną bei atėmė iš jo kamuolį. Dabartinis Majamio „Heat“ trenerio asistentas teigė, kad tiesiog norėjo pelnyti dviženklį taškų skaičių. 

Nuotr.: Jonathan Bachman/Getty Images
Nuotr. Jonathan Bachman/Getty Images

Buvęs Nacionalinės krpešinio asociacijos (NBA) žaidėjas Caronas Butleris prisiminė smagiausią karjeros epizodą, kuriame didžiulį vaidmenį suvaidino ir Jonas Valančiūnas. Majamio „Heat“ trenerio asistentu dabar dirbantis Caronas Butleris apie jį papasakojo Thanasio Antetokounmpo vedamoje „Thanalysis“ tinklalaidėje.  

Epizodas įvyko 2013-aisiais reguliariojo sezono susitikime tarp „Clippers“ ir Toronto „Raptors“. Valančiūnui tuo metu tai buvo debiutinis sezonas už Atlanto.  

Iki mačo pabaigus likus kiek daugiau nei 10 sekundžių ir „Raptors“ pirmaujant 27 taškais, lietuvis ramiai persivarė kamuolį į varžovų aikštės pusę. Šalia aukštaūgio buvęs Butleris priėjo pasveikinti Valančiūno su pergale.  

Jonas Valančiūnas

Jonas  Valančiūnas
Jonas  Valančiūnas
MIN: 24.95
PTS: 14.15 (61.01%)
REB: 10.08
AS: 1.78
ST: 0.26
BS: 0.65
TO: 2.01
GM: 78

JV sustojo ir ištiesė ranką varžovui, tačiau pastarasis griebė už kamuolio ir pasileido į puolimą. Dabartinis Lietuvos rinktinės kapitonas Butlerį sustabdė pražangą, o šis stojo mesti baudos metimų. 

Epizodo vaizdo įrašas:

„Dabar jau galiu būti atviras, nes jau ilgai nebežaidžiu. Prisimenu, kad vidutiniškai pelnydavau po 10,1 taško, komandos puolime būdavau gal ketvirtas pasirinkimas, – prisiminimais dalijosi Butleris. – Žiūrėjau į savo statistiką ir galvojau, po velniais, turiu pelnyti dviženklį taškų skaičių.

Žaidėme prieš Toronto ekipą ir ten buvo naujokas. Jis sustojo prie vidurio linijos, kad leistų ištiksėti likusiam laikui. Mes atsilikome 27 taškais. Tačiau rungtynės nėra baigtos, kol jos yra baigtos. Ištiesiau jam ranką ir pasakiau „Ei, žmogau, puikios rungtynės. Jis padavė man ranką atgal, o aš stvėriau kamuolį. Pagalvojau, Dieve, koks tu naivus. Pasileidau į puolimą, jis prieš mane prasižengė, sumečiau baudos metimus ir baigiau mačą su 11 taškų.“

Visa „Thanalysis“ tinklalaidė:

ENBAS:



Komentarai:

kvailys ir tiek.
2023-04-07
+40
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.