„Neptūno“ legenda: Mažeikos marškinėliai atsidurs „Švyturio“ arenos palubėse

2023-04-07 21:56

Klaipėdos „Neptūno“ klubas pirmadienį vyksiančių namų rungtynių su Vilniaus „Ryto“ ilgosios pertraukos metu į „Švyturio“ arenos palubes iškels Martyno Mažeikos marškinėlius.

Nuotr.: D. Lukšta
Nuotr. D. Lukšta

Klaipėdos „Neptūnas“ nusprendė pagerbti šį sezoną karjerą baigusią klubo legendą Martyną Mažeiką. Tai uostamiesčio klubas padarys pirmadienį namų rungtynėse su Vilniaus „Rytu“. Klaipėdos klubas ilgosios pertraukos metu iškels Mažeikos marškinėlius į „Švyturio“ arenos palubes. 

Vos 15-os metų karjerą uostamiesčio ekipoje pradėjęs Mažeika iš viso klube su pertraukomis praleido 15 sezonų. „Neptūnas“ buvo vienintelis LKL klubas, kuriame rungtyniavo klaipėdietis. Nuo šių metų kovo pradžios Mažeika tapo pajūrio komandos sporto direktoriumi.

Klaipėdietis su gimtojo miesto komanda du kartus pasidabino LKL sidabro medaliais, sykį – bronzos. 2014-2015 m. sezone Mažeika su „Neptūnu“ debiutavo Eurolygoje, gynėjas tuomet fiksavo 6,1 taško ir 2,1 rezultatyvaus perdavimo statistiką. 

38-erių buvęs krepšininkas prisijungs prie Arvydo Macijausko ir Eurelijaus Žukausko, kurių marškinėlius „Neptūnas“ iškėlė dar 2014-aisiais. 

„Neptūno“ ir „Ryto“ rungtynės pirmadienį Klaipėdoje startuos 18.50 val. 

Savas kiemas:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.