Saboniui įgėlęs Greenas: „Praradau jam pagarbą“

2023-05-01 11:55

Draymondas Greenas sakė, kad Domantas Sabonis prarado jo pagarbą, nes lietuvis po septinto serijos mačo nepaspaudė rankos.

Nuotr.: AP, Getty Images via AFP - Scanpix
Nuotr. AP, Getty Images via AFP - Scanpix

Po pasibaigusios NBA ketvirtfinalio serijos Draymondas Greenas išsakė nuomonę apie Sakramento „Kings“ aukštaūgį Domantą Sabonį. San Fransisko „Golden State Warriors“ puolėjas teigė, kad lietuvis prarado jo pagarbą, nes pastarasis po lemiamų rungtynių nepaspaudė rankos.

„Praradau didelę pagarbą Saboniui, – savo podkaste kalbėjo Greenas. – Negerbiu žmonių, kurie po pralaimėjimo nenori paspausti rankos.“

„Esu pats kartą palikęs aikštelę, kai pralaimėjome septintosiose serijos rungtynėse su Klivlando „Cavaliers“, – pasakojo „Warriors“ žaidėjas. – Nuėjau į rūbinę, atsisėdau ir pasakiau sau: „Taip negerai“. Grįžau į aikštę ir parodžiau visiems meilę. Jei pralaimėjai, susitaikyk, parodyk pagarbą. Man tai buvo smūgis, negarbinga.“

Šį sezoną metamos baudos

79%
16,2
Pataiko: 16,2
Taiklumas: 79,0%
Vieta lygoje: 29
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Stephen Curry

Antrajame serijos susitikime Greenas ir Sabonis tarpusavyje turėjo nemalonų incidentą. Lietuvis atsidūrė ant parketo ir sugriebė amerikiečiui už kojos, o pastarasis užlipo Saboniui ant pilvo. „Kings“ lyderis liko ant parketo skausmo perkreiptu veidu, jam prireikė medikų pagalbos.

Greenas serijoje su „Kings“ fiksavo 9,4 taško, 5,7 atkovoto kamuolio ir 7,4 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

Tuo metu Sabonio rodikliai serijoje siekė 16,4 taško, 11 atkovotų kamuolių bei 4,7 rezultatyvaus perdavimo.

„Warriors“ septintąsias serijos rungtynes laimėjo 120:100 ir pateko į Vakarų konferencijos pusfinalį. Jų ten laukia Los Andželo „Lakers“ iššūkis.



Komentarai:

Niekam nerūpi ką jis gerbia, o ko ne.
2023-05-01
+15
Atsakyti
sia
okam rupi pagarba is to kuris pats pagarbos nevertas
2023-05-01
+46
Atsakyti
ENBAS podkastas jam uztat parodytu didziule pagarba, gal nusius koki asmeniska atsiprasyma uz visa sali ir dar uz Saboni, kad rankos nespaudzia ir kojo paliete su ranka
2023-05-01
+35
Atsakyti
is everton fanatiku daug nesitikekit. chamionship ne uz kalnu ir taip sunku.
2023-05-01
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.