„Baskonia“ pasiekė žodinį susitarimą su Graikijos talentu

2023-05-23 16:41

Nikos Rogkavopoulos greičiausiai kelsis į Vitorijos „Baskonia“. 21-erių graikas šiemet žaidė Turkijos lygoje, kur vidutiniškai rinko po 15,4 taško, 4,5 atkovoto kamuolio ir 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Apie kitą sezoną jau galvojanti Vitorijos „Baskonia“ rado naują komandos narį, skelbia Vasilis Vlachopoulos iš „Gazzetta.gr“. Ispanijos klubas ir puolėjas iš Graikijos Nikos Rogkavopoulos pasiekė žodinį susitarimą.

21-erių krepšininkas greičiausiai pasirašys dvejų metų sutartį su Vitorijos klubu, kuriame šį sezoną žaidžia Tadas Sedekerskis ir Rokas Giedraitis.

Rogkavopoulos šiuo metu treniruojasi Čikagoje, kur ruošiasi NBA naujokų biržos šaukimams.

Nikolaos Rogkavopoulos

Nikolaos  Rogkavopoulos
Pozicija: SF
Amžius: 21
Ūgis: 203 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: Atėnai, Graikija

Jaunuolis šiemet rungtyniavo Turkijos lygoje, Denizlio „Yukatel Merkezefendi“ komandoje. Ten jo vidurkiai siekė 15,4 taško, 4,5 atkovoto kamuolio ir 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Rogkavopoulos su Graikijos rinktinės marškinėliais sužaidė tris mačus 2023 m. pasaulio čempionato atrankos turnyre. Jis vidutiniškai rinko po 14 taškų, 6 atkovotus kamuolius bei 17,7 naudingumo balo.



Komentarai:

eee
Šitie rimtai scoutina, vis prisirenka talentų kitiems iš panosės
2023-05-24
+11
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.