Į LKL sugrįžtančią Mažeikių komandą treniruos Kiltinavičius

2023-05-24 10:09

Marius Kiltinavičius iki šiol LKL treniravo Kėdainių ir Prienų klubus.

Nuotr.: Irmantas Gelūnas/BNS
Nuotr. Irmantas Gelūnas/BNS

Sugrįžimui į aukščiausią Lietuvos krepšinio lygą („Betsafe-LKL“) besiruošiantys Mažeikių „M Basket“ turi naują vedlį. Komandos vyriausiojo trenerio postą perima Marius Kiltinavičius.

41-erių specialistas praėjusį sezoną pradėjo Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ komandoje, o sezonui prasidėjus persikėlė į Prienų „Labas GAS“ komandą.

Treneris prie LKL komandos vairo stovėjo ir 2019-2021 m. laikotarpiu – su pertrauka vadovavo Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ ekipai.

„Labai džiaugiuosi, kad pavyko susitarti su Mariumi, – papildymu džiaugėsi klubo direktorius Arūnas Liškus. – Jis buvo pirmas treneris mano sąraše. Senokai stebiu Mariaus karjerą ir man patinka ką matau, juolab, tai bus pirmasis LKL klubas, kuriame Marius nuo pradžių turės galimybę dalyvauti žaidėjų komplektacijoje.

Tikiu, kad kartu su sporto direktoriumi Artūru Jomantu ir mano neženklia pagalba, pavyks suburti įdomų ir gyvą kolektyvą.“

Kiltinavičius trenerio poste pakeis komandą Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) iki vicečempionų pakylos atvedusį Darių Dimavičių. Mažeikių „M Basket“ dėkoja treneriui už sunkų ir nuoširdų darbą bei linki sėkmės tolimesnėje karjeroje.



Komentarai:

O tai kas buvusiam treneriu nutiko?
2023-05-24
+2
Atsakyti
Į Prienus matyt.
2023-05-24
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.