„Wolves“ sudėties dėlionė: šešių lietuvių branduolys ir laukiantis sprendimas dėl centro

Lukas Malinauskas
BasketNews žurnalistas
2023-05-25 10:00

„Wolves“ turi galiojančias sutartis su šešiais lietuviais, o artimiausiu metu teks spręsti Marcoso Delios ir Kęstučio Kemzūros likimą komandoje. Jeffery Tayloro ateitis klube garantuota ilgiausiai.

Nuotr.: LKL | BasketNews Iliustracija
Nuotr. LKL | BasketNews Iliustracija

Komplektacijos darbus pradėjusi Alytaus „Wolves“ savo sudėtyje turi bent pusę komandos. Klubas startavo skambiu ėjimu išlaikydamas Jeffery Taylorą dar bent dvejiems metams, o dar šeši lietuviai yra susaistyti garantuotais kontraktais.

Dėl Marcoso Delios likimo „Wolves“ gretose bus sprendžiama pagal sutartį, kurioje numatyta sąlyga pratęsti bendradarbiavimą 2023-2024 m. sezonui. Argentinietis buvo vienintelis legionierius, su kuriuo pasirašytame kontrakte buvo įtraukta tokia galimybė.

31-erių centras LKL per vidutiniškai žaistas 17 minučių rinko po 6,3 taško, 3,3 atkovoto kamuolio, 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir 8,8 naudingumo balo.

Tayloras dėl traumos negalėjo padėti „Wolves“ paskutinėse trejose rungtynėse, įskaitant dvejas ketvirtfinalyje su Jonavos „CBet“.

Nuo sausio pradžios komandoje startavęs 34-erių veteranas LKL sužaidė 14 rungtynių, kurių vidurkiai siekė 11,8 taško, 5,2 atkovoto kamuolio, 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir 12 naudingumo balų per 24 žaidimo minutes.

Su patyrusiu puolėju pasirašyta nauja sutartis iki 2024-2025 m. sezono pabaigos, su galimybe pratęsti dar metams. Tokiu kontraktu „Wolves“ dar nesibaigus šiam sezonui prilipdė Taylorą prie lietuvių branduolio.

Kontraktai iki 2024 m. vasaros galioja su



Komentarai:

eee
Visiškai nepažaidžia tie argentiniečiai klubiniam sezone, išskyrus mažiukus. Rinktinėj tik draskosi, ardosi ir atrodo geri žaidėjai, bet matyt geri kai tie mažiukai viską padaro ir pakiša kamuolį į rankas po krepšiu
2023-05-25
+14
Atsakyti
Na vienas svarbesnių uždavinių tai su Tomu Pačėsu Jr. pratęsti kontraktą.
2023-05-25
+41
Atsakyti
Gidrėjau labiausiai domina Alytaus SRC-„Dzūkija“
2023-05-25
+10
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.