Šakičius viešai atsiprašė už savo elgesį po mačo Jonavoje

2023-06-03 08:07

Željko Šakičius po pergalės Jonavoje triumfuodamas spyrė į kamuolių krepšį, o vienas iš kamuolių pataikė į pro šalį ėjusį „CBet“ sirgalių.

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) mažojo finalo rungtynėse Jonavoje emocijų netrūko, o po jų incidentą sukėlė Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ legionierius Željko Šakičius. Kroatas dėl savo veiksmų vėliau atsiprašinėjo.

Po Jamelo Morriso pergalingo šūvio Šakičius nubėgo už aikštelės ribų ir atsisukęs į iš Panevėžio atvykusius fanus liejo savo emocijas, kol galiausiai spyrė į šalia buvusį krepšį su kamuoliais. Vienas kamuolys pataikė į pro šoną ėjusį „CBet“ sirgalių.

„Noriu atsiprašyti Jonavos fanų ir klubo už tą incidentą po rungtynių, – Panevėžio klubo paviešintame vaizdo įraše kalbėjo Šakičius. – Nuėjau per toli švęsdamas su „7bet-Lietkabelio“ fanais ir mano emocijos buvo per didelės. 

Neturėjau jokių blogų intencijų ir nenorėjau nieko sužeisti, kaip matosi vaizdo įraše iš kito kampo. Dėkoju, jei priimsite mano atsiprašymą.“

Epizodo vaizdo įrašas:

Šakičius pergalingose rungtynėse ant parketo praleido 21 minutę ir per ją pasižymėjo 8 taškais ir 8 naudingumo balais.

Dramatiškai seriją išlyginę panevėžiečiai trečiąsias rungtynes žais namuose pirmadienį.



Komentarai:

Čia ne emocijos, kas taip švenčia po pergales? Nebent tik beždžionės :)
2023-06-03
-20
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.