„Pagaliau“ Utenoje, Kariniausko korta ir užsienio lietuviai, norimi tėvynėje

2023-06-08 14:00
Nuotr.: Erikas Ovčarenko/BNS Fotodiena.lt/A.Pliadis
Nuotr. Erikas Ovčarenko/BNS Fotodiena.lt/A.Pliadis

Tinklalapio BasketNews rubrikoje 3x3 – nuomonės dėl naujojo „Juventus“ vyriausiojo trenerio, LKL naujokų mažeikiškių skambaus pirkinio ir užsienyje žaidusių lietuvių, kuriuos norėtume matyti Lietuvoje.

Savo nuomonę BN+ nariams pateikia BasketNews žurnalistai Karolis Tiškevičius, Lukas Katilius ir Tomas Vanagas.

Kaip vertinate „Juventus“ sprendimą vyriausiuoju treneriu paskirti Oliverį Kostičių?

Nuotr. utenosjuventus.lt

Karolis Tiškevičius: „Labai šiltas ir charizmatiškas žmogus – puikiai sutardavom. Todėl, kai „Juventus“ prabėgus tiek metų sugrąžina Kostičių į Lietuvą, man irgi grįžta daug sentimentų. Jis man primena Kauno sporto halę, pirmuosius darbus, pirmuosius interviu ir iš jaudulio drebantį jaunojo Tiškevičiaus skystą balsiuką.

Vaidas Kariniauskas

Vaidas  Kariniauskas
Pozicija: PG
Amžius: 29
Ūgis: 199 cm
Svoris: 92 kg
Gimimo vieta: Alytus, Lietuva

Man sunkiau vertinti jo kaip trenerio sugebėjimus, bet kai kurie CV įrašai sufleruoja, kad Kostičius tikrai nėra grybas. Serbijos krepšinis tikrai turi iš ko rinktis, bet būtent Kostičius dvi paskutines vasaras yra vienas Pesičiaus asistentų rinktinėje. Taip pat ir „Bayern“ krepšinio sistema daug metų savo jaunimą, o ir senimą buvo atidavusi į šio specialisto rankas.

Kostičius daug metų dirbo skirtingų ir garsių trenerių asistentu, o ir pats turi nemažai patirties. Jis dirbęs aukščiausiame lygyje, todėl „Juventus“ vyr. trenerio vairą turėtų užtikrintai sukioti.

Dar vienas geras ženklas, kad serbas į Uteną atvyko iškart po sutarties pasirašymo. Dar net nesibaigus LKL sezonui. Tai rodo motyvaciją ir tai, kad Kostičius į komandos gyvenimą ir ateinantį sezoną žiūri labai rimtai.“

Lukas Katilius:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.