Sh.Abdur-Rahimas artėja prie susitarimo su „Kings“

2005-08-12 14:13
Nuotr.:

Triukšmingai išsiskyręs su Naujojo Džersio „Nets“ klubu, puolėjas Shareefas Abdur-Rahimas jau artimiausiu metu gali papildyti Sakramento „Kings“ komandą. Krepšininko agentas Aaronas Goodwinas patvirtino, kad jo klientu domisi trys klubai, tačiau jau artimiausiomis dienomis su „Kings“ gali būti pasirašyta sutartis.

„Jau penktadienį ar šeštadienį galime stipriai pasistūmėti į priekį, – teigė A.Goodwinas. – Tačiau šį darbą aš dirbu 19 metų ir žinau, kad sandėris nepatvirtintas tol, kol nesudėti parašai“.

Tokį agento atsargumą lemia paskutiniu metu Sh.Abdur-Rahimą supantys įvykiai. Kai jau atrodė, kad dėl mainų jis iš Portlendo „Trail Blazers“ atsidurs „Nets“ klube, šios ekipos gydytojai pranešė, kad žaidėjo fizinė būklė yra neigiama.

28-erių metų žaidėjas tokius pranešimus kategoriškai paneigė ir pareiškė nebenorįs rungtyniauti ekipoje, kuri teršia jo reputaciją. Tada mainai buvo atšaukti.

Sh.Abdur-Rahimo kontraktas su Portlendo ekipa baigėsi šią vasarą ir „Blazers“ kontraktą su juo pratęstų tik tuo atveju, jei būtų galima krepšininką išmainyti. Jei Sakramento komandą puolėjas papildys kaip laisvasis agentas, jis galės pasirašyti trumpesnį (5 metų) maksimalų kontraktą.

Jei Sh.Abdur-Rahimas visgi atsidurtų „Karalių“ gretose, jam būtų skirta vieta startiniame penkete kartu su Mike'u Bibby, Bonzi Wellsu, Predragu Stojakovičiumi bei Bradu Milleriu.

Du sezonus Sakramente rungtyniavęs Darius Songaila yra laisvasis agentas ir kol kas nepasirašė naujos sutarties.



Komentarai:

3pt
Galetu songaila eit i kita komanda kur gautu daugiau zaist
2005-08-12
-4
Atsakyti
kazin ar songaila dar bus reikalingas....
2005-08-12
-3
Atsakyti
neblogas pirkinys bus...
2005-08-12
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.