Chandleris iškeistas į „Thunder“ klubą

2009-02-17 22:42
Nuotr.:

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) įvyko mainai. Žaidėjais apsikeitė Naujojo Orleano „Hornets“ bei Oklahomos „Thunder“ klubai.

 

Nuo šiol „Thunder“ ekipos garbę gins 26 metų 216 cm ūgio „centras“ Tysonas Chandleris. Už šį žaidėją  „Hornets“ klubas gavo 26 metų 208 cm ūgio Chrisą Wilcoxą, 33 metų 208 cm Joe Smithą bei teises į 22 metų 211 cm ūgio DeVoną Hardiną. Šią informaciją šiandien patvirtino „Thunder“ komandos operacijų direktorius bei generalinis vadybininkas Samas Presti.

 

„Mes džiaugiamės, kad mūsų ekipoje rungtyniaus Tysonas, - Kalbėjo Presti. - Tokio žaidėjo mums ir reikėjo, jaunas ir perpsketyvus vidurio puolėjas sugebantis puikiai rungtyniauti gynyboje mums tikrai pravers. Tysonas yra mūsų komandos ateities planuose“.

 

Spėjama, kad Chandlerį Naujojo Orleano ekipa išmainė ne dėl prasto žaidimo, o dėl finansinių klubo problemų. Komanda jau kurį laiką mėgino išmainyti žaidėją su didesne alga siekdama gauti krepšininkus kurių kontraktai baigsis jau šiame tarpsezonyje. Tiek Wilcoxo, tiek Smitho sutartys pasibaigs vasarą.

 

Chandleris šį sezoną sužaidė 32 rungtynes. Per susitikimą amerikietis pelnydavo po 8,8 taško, atkovodavo po 8,3 kamuolio bei blokuodavo po 1,4 varžovų metimo.

 

Wilcoxas šiame sezone aikštelėje pasirodė 37 mačuose. Per rungtynes aukštaūgis pelnydavo po 8,4 taško ir atkovodavo po 5,3 kamuolio.

 

Tuo tarpu Smithas šį sezoną sužaidė 36 rungtynes. Per mačą atletas pelnydavo po 6,6 taško bei atkovodavo po 4,5 kamuolio.



Komentarai:

Ydomus taktinis zingsnis...
2009-02-18
-3
Atsakyti
Rytfaniai mato, kad Zalgiris nebankrutuoja, tai jau maldu ir emasi :). Ak jus velnio isperos, degsit pragare....
2009-02-18
+2
Atsakyti
Ryto fanas
Malda prašant Tėvo Pijaus užtarimo

O Jėzau, malonės ir gailestingumo pilnas! Tu gelbėdamas žmonių sielas kentėjai ir mirei ant kryžiaus, kad išpirktum juos iš nuodėmių. Nuolankiai Tavęs prašau, užtariant Šventajam Tėvui Pijui, pažymėtam kančios ženklais - stigmomis.

Per šį kunigą, kuris mielaširdingai Tau tarnaudamas pašventė visą savo gyvenimą ir kentėjo dėl nusidėjėlių išganymo – suteik man nuodėmių atleidimą ir malonę (čia galima įdėti savo intenciją), kurios prašau. Dėl didesnės Tavo garbės teikis patraukti visus žmones prie savo mylinčios širdies, Tu, kuris gyveni ir viešpatauji per amžius.
2009-02-17
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.