Praškevičius – naudingiausias vasario mėnesio SEB BBL žaidėjas

2009-03-09 10:30
Nuotr.:
„Šiaulių“ komandos veteranas Virginijus Praškevičius išrinktas naudingiausiu vasario mėnesio SEB Baltijos krepšinio lygos (SEB BBL) Elitinio diviziono krepšininku. Jo komanda praėjusį mėnesį laimėjo visas trejas žaistas rungtynes ir užsitikrino vietą atkrintamosiose varžybose.

Praškevičius vasarį per rungtynes vidutiniškai pelnydavo 15,7 taško, atkovodavo 10 kamuolių, atlikdavo 3 rezultatyvius perdavimus, perimdavo 1 kamuolį, o jo naudingumo koeficientas siekė 22,3. „Šiauliai“ tuo tarpu įveikė Rygos ASK, „Ventspils“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandas.

Praškevičius, kuris pirmauja SEB BBL pagal atkovotus kamuolius, praėjusį mėnesį taip pat surinko du dvigubus dublius, o dvitaškius mesdavo 62,5 proc. taiklumu.

Naudingiausiu Iššūkio taurės mėnesio žaidėju tapo Liepojos „Lauvas“ krepšininkas Arturas Stalbergas. Per rungtynes jis vidutiniškai pelnydavo 16,7 taško, atkovodavo 10,3 kamuolio, atliko 4,7 rezultatyvaus perdavimo ir perimdavo 1,3 kamuolio. Jo naudingumo koeficientas siekė net 26,3.


Komentarai:

Anonimas
i zalgiri ji
2009-03-10
+2
Atsakyti
lincia
nu praskevicius jau metuose. bet tokiu fiziniu duomenu zaideju lkl nerasi nei vieno. su tokiu raumenu arsenalu dar lost ir lost gali . vienas labiausiai neivertintu lietuvos zaideju. is sunkiu krastu siuo metu lietuvoj vienas geriausiu.
2009-03-09
-2
Atsakyti
darek
vladas kas tau nepatinka duh
2009-03-09
-1
Atsakyti
Vladas
kokias cia nesmones raso tegul pasiziuri statistikos lentele yra ir geresniu rodikliu
2009-03-09
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.