„Pistons“ sudarė sutartį su M.Evansu

2005-09-04 03:40
Nuotr.:

NBA vicečempionų klubas pasirašė trejų metų kontraktą su Maurice Evansu ir yra pasiruošęs pradėti sezoną turėdamas keletą pajėgių vienos pozicijos krepšininkų.

„Pistons“ ekipa atakuojančio gynyjo pozicijoje turi Richardą Hamiltoną, o lengvuoju krašto puolėju Detroito klube žaidžia Tayshaunas Prince'as, kuris taip pat gali rungtyniauti ir atakuojančiu gynėju.

Nepaisant to ekipa pasirašė kontraktą su M.Evansu ir tikisi, kad pakankamai sustiprino šią poziciją.

„Maurice'as yra toks žaidėjas, koks, mes manome, tiks mūsų komandai, – naujuoju pirkiniu džiaugėsi „Pistons“ ekipos prezidentas krepšinio operacijoms Joe Dumarsas. – Jis rungtyniauja labai ryžtingai, o svarbiausia, kad gali žaisti dvejose pozicijose. Esame patenkinti, kad jis yra jaunas, atletiškas ir pasirengęs nedelsiant pradėti treniruotis bei padėti mums“.

Sutartį su M.Evansu Detroito ekipa pasirašė penktadienį (09.02), praėjus devynioms dienoms po pateikto pasiūlymo Sakramento „Kings“ ekipai, kuriai krepšininkas priklausė ir buvo apribotas laisvasis agentas.

Norėdami išlaikyti M.Evansą „Kings“ klube, jo vadovai turėjo krepšininkui pasiūlyti didesnį atlyginimą, negu jam ketina mokėti „Pistons“ komanda – 4,5 milijono JAV dolerių už trejus metus.

Praėjusį sezoną M.Evansas buvo Dariaus Songailos bendraklubis ir per rungtynes vidutiniškai pelnydavo 6,4 taško ir po krepšiais sugriebdavo 3,1 kamuolio.



Komentarai:

Basketnews: "Norėdami išlaikyti M.Evansą „Kings“ klube, jo vadovai turėjo krepšininkui pasiūlyti didesnį atlyginimą, negu jam ketina mokėti „Pistons“ komanda." NESAMONE!!! Apribotam laivajam agentui islaikyti pakanka pasiulyti LYGIAI TOKIAS PACIAS salygas, kaip kitos komandos pasiulyme.
2005-09-05
-6
Atsakyti
Tuo labiau, kad NBA reikalauja, kad komandoj butu bent 13 zaideju. Negi reikia dar keleto Darko ant suolo?
2005-09-05
+2
Atsakyti
"...yra pasiruošęs pradėti sezoną turėdamas keletą pajėgių vienos pozicijos krepšininkų." O kas cia keisto, kai reikia zaisti 82 rungtyniu sezona po 48 minutes per rungtynes ir sugebeti issaugoti jegu atkrintamosioms varzyboms???
2005-09-05
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.