„Mavericks“ sudarė sutartį su Thomasu

2009-07-29 09:14
Nuotr.:
Dalaso „Mavericks“ ekipą papildė veteranas puolėjas Timas Thomasas. 32 metų 208 cm ūgio krepšininkas sudarys vienų metų 1,3 mln. JAV dolerių vertės kontraktą.

Neseniai Čikagos „Bulls“ išpirko žaidėjo kontraktą kitam sezonui ir Thomasui išmokės 6,5 mln. JAV dolerių.

Praėjusį sezoną be „Bulls“ komandos Thomasas taip pat atstovavo Los Andželo „Clippers“ ir Niujorko „Knicks“ klubams. Per rungtynes jis vidutiniškai pelnydavo 8,5 taško ir atkovodavo 3,1 kamuolio.



Komentarai:

Rayenna komanda papilde Goodenas ir Thomas tikrai auksto kalibro zaidejai ir turetu sustiprint Mavs,taip pat ir suolas tapo galingesnis ;)


Dar prie ju pridekim Showna Mariona,betoisaugoti visi buve lyderiai,sudetis tikrai gera pas Mavsus,idomu tik ar rezultatai bus geri
2009-07-29
-3
Atsakyti
na komanda papilde Goodenas ir Thomas tikrai auksto kalibro zaidejai ir turetu sustiprint Mavs,taip pat ir suolas tapo galingesnis ;)
2009-07-29
+4
Atsakyti
Na jo,stiprinasi,ir gan neblogai sakyciau.Sudetis jau dabar tikrai stipresne nei pereitam sezone buvo,o dar juk nesibaige vasara.

Bet kad ir kaip stengtusi Cubanas surinkti cempioniska komanda,abejoju smarkiai kad Mavs bent realiai pretenduos i finalus savo konferencijoje.

Lakers ir Spurs rimciausios komandos vakaruose,tai jos ir spres tarpusavyje manau kad zais super finale.Mavsai geriausiu atveju ieis i top 4 vakaruose.Aisku sezonas dar neprasidejo,sunku ka daugiau ir tiksliau pasakyti,bet tokia jau ta mano nuomone,kuria susidariau stebedamas kaip klubai dirba vasaros turguje.
2009-07-29
+4
Atsakyti
stiprinasi mavs
2009-07-29
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.