„Nuggets“ pratęsė sutartį su vidurio puolėju

2009-08-28 00:07
Nuotr.:

Denverio „Nuggets“ ekipa pratęsė sutartį su aukštaūgiu Johanu Petro.

213 cm ūgio krepšininkas praėjusį sezoną „Nuggets“ gretose sužaidė 27 susitikimus, per kuriuos vidutiniškai rinkdavo po 2,2 taško bei atkovodavo po 2,3 kamuolio.

26 metų Petro per savo karjerą yra žaidęs ir Oklahomos „Thunder“ komandoje. Iš viso NBA lygoje puolėjas sužaidė 270 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnė po 5,4 taško ir atkovojo po 4,3 kamuolio.



Komentarai:

Tai gerai, atsisijos tikrieji Nuggets sirgaliai nuo tu, kurie komanda palaike tik del lietuvio.

Kas del Petro, tai individualiai padirbejes su metimu, uzsimetes viena kita kilograma, jis tikrai galetu tapti svarbiu komandos nariu, pastoviai gaunanciu savo minutes, kad ir kiek ju turetu. Tereikia ideti darbo, jaunas dar yra, dabar, nepatekus i rinktine, kaip tik yra tam laiko...
2009-08-28
+3
Atsakyti
pritariu,isejus kleizai is denverio,man si komanda irgi tapo neidomi,ypac kaip asmenybes man nepatinka carmelo ir jr,nors kaip krepsininkai tai jie neblogi.
2009-08-28
+2
Atsakyti
kazkaip isejus LK is ju, jau darosi visiskai neidomi si komanda
2009-08-28
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.