Kazevičius grįžta į Alytų

2009-09-03 11:51
Nuotr.:
Saulius Kazevičius vėl rungtyniaus „Alytaus“ komandoje. 33 metų krepšininkas ketvirtadienį su Dzūkijos komanda susitarė dėl vienų metų kontrakto.

Įžaidėjas Alytuje pradėjo praėjusį sezoną, tačiau vėliau dėl sunkios klubo finansinės padėties paliko ekipą ir išvyko rungtyniauti į Ukrainą.

Per 9 LKL rungtynes praėjusį sezoną patyręs krepšininkas vidutiniškai pelnydavo 11 taškų, atlikdavo 2,7 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo 2,6 kamuolio.

Šią savaitę Alytaus komanda taip pat pasirašė sutartį su Vytautu Tatarūnu, praktiškai viskas suderinta su Mindaugu Jaruševičiumi ir Pauliumi Kleiza.

Iš anksčiau komanda turėjo kontraktus su Modestu Šilale, Andriumi Golokvoščiumi, Pauliumi Ivanausku. Komandoje žais ir šešiolikmetis Ignas Sinkevičius.

Kol kas alytiškiai neturi vidurio puolėjo. Su komanda treniruojasi Vilius Šumskis, tačiau su juo kontraktas nepasirašytas. Komanda ieško dar viena aukštaūgio.



Komentarai:

CreativZedas, o kieza kadanros alytuj zaide? dziugi naujiena, tik gaila gal losim mazytej siluminiu salej


Aišku,kad nežaidė....Sakau tai,kad Kieža derina su Sūduva kažką,tai gal ne taip supratai mano pasakymą.
2009-09-04
+7
Atsakyti
Zedas, o kieza kadanros alytuj zaide? dziugi naujiena, tik gaila gal losim mazytej siluminiu salej
2009-09-04
-5
Atsakyti
oba.va cia tai naujiena.dziugu. :D Zalia balta zalia balta alytus!!!
2009-09-03
+1
Atsakyti
Sveikas sugrizes i gimtine sauliau :)
2009-09-03
-5
Atsakyti
Keista,kad grįžo,tikriausiai patriotiškumas patraukė atgal į gimtinę,arba neblogas salygas pasiūlė Alytus.Tikėkimės Alytus suras gerą centrą,ir komanda bus kaip ir sukomlektuota.Kazevičius sugrįžo,galbūt ir kiti išeiviai paseks jo keliu,pvz A.Kieža,kuris lyg ir derina kažką su Marijampole :).Sėkmės Alytui.
2009-09-03
Atsakyti
o geras kas grizo :) na seip neblogas istiesu zaideja ir susitiprins sia komanda :) jei dar rodys tokia pat forma kaip pries isvykdamas tai turetu buti vienas is sios komandos lyderiu,visgi patirties turi nemazai.smagu jog zaidejai kiti grizta,o ne tik kad isvaziuoja i visokius kiprus,vengrijas ir pan.tikekimes jog ir daugiau zaideju gris ir prades vel kelti lkl lygi :)
2009-09-03
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.