Westas paliko „Cavaliers“ treniruočių stovyklą

2009-10-09 18:25
Nuotr.:
Klivlendo „Cavaliers“ gynėjas Delonte Westas dar kartą paliko klubo treniruočių stovyklą neapibrėžtam laikui.

Gynėjas turi neįvardinamų asmeninių problemų, dėl kurių dar trečiadienį paliko „Cavaliers“ treniruočių stovyklą. Praėjusią savaitę Westas taipogi buvo praleidęs 4 treniruotes.

„Mes žinome, jog jis sugrįš. Delonte yra vienas svarbiausių komandos žaidėjų, todėl privalome jam duoti laiko tiek, kiek jam reikės. Norėtume treniruotis su pilna sudėtimi, bet yra kaip yra. Esame profesionalai ir privalome ruoštis bet kokiomis sąlygomis“, – kalbėjo komandos lyderis Lebronas Jamesas.

Klubo generalinis direktorius Danny Ferry tikisi, jog krepšininkas spės sugrįžti dar į antradienio kontrolines rungtynes prieš Šarlotės „Bobcats“ ekipą, tačiau galutinį sprendimą priims pats Westas.


Komentarai:

Cia del to
atsitikimo kur jis buvo sulaikytas ant motociklo su 3 ginklais
2009-10-10
Atsakyti
Arnas
Atrodo, kad tas Westas butu kaip koks kobe , oi be jo mum bus sunku, yra Parkeris patritis 3x geresne ir zaidzia tikrai neprasciau...

O West, wel sedo ant adatos turbut, ir gydos.
2009-10-10
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.