Policija apklaus B.Simmonsą

2005-10-04 09:30
Nuotr.:

Vienas šios vasaros Milvokio „Bucks“ didžiausių pirkinių, lengvasis krašto puolėjas Bobby Simmonsas įtariamas užsipuolęs moterį.

25-erių metų moteris kartu su krepšininku apie antrą valandą nakties paliko klubą ir įsėdo į automobilį. Vėliau ji policijai skundėsi, kad labiausiai patobulėjusiu praėjusio sezono žaidėju išrinktas B.Simmonsas ją glamonėjo ir trenkė į veidą.

„Jį pateikė kaltinimus ir dabar ieškome krepšininko, kad galėtume išgirsti jo versiją. Visada yra dvi pusės su skirtingais pasakojimais ir mes norime išgirsti antrąją istoriją“, – sakė vienas įvykį tiriantis pareigūnas.

Pats krepšininkas, pirmadienį bendravęs su spaudos atstovais specialiame renginyje, teigė, kad jis bendradarbiauja su policija ir dabar visos jo mintys yra su krepšiniu.

25-erių metų B.Simmonsas į „Bucks“ atvyko šią vasarą, kai pasirašė penkerių metų 49 mln. JAV dolerių vertės kontraktą. Prieš tai jis po dvejus metus atstovavo Vašingtono „Wizards“ ir Los Andželo „Lakers“, o pastarąjį sezoną jo rezultatai buvo geriausi per visą karjerą – vid. 16,4 tšk. bei 5,9 atk. kam.



Komentarai:

prisidirbai dabr srebk :D
2005-10-04
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.