Urbonas pasirengęs debiutui „Juventus“ klube

2009-11-09 21:06
Nuotr.:
Kojos traumą išsigydęs Utenos „Juventus“ ekipos žaidžiantysis treneris Žydrūnas Urbonas pasirengęs išbėgti į aikštelę antradienio Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) Didžiosios taurės turnyro atsakomosiose rungtynėse prieš Vilniaus „Perlo“ klubą.

Krepšininkas jau kelias dienas kartu su komanda dirbo treniruotėse, taip bandydamas kuo greičiau pagerinti savo sportinę formą.

Nors atsakomosiose rungtynėse uteniškius slėgs aštuoniolikos taškų deficitas, komandos vyriausiais treneris Gintaras Kručkauskas tiki savo auklėtinių sėkme: „Šiuo metu man labiau rūpi ne deficitas, o tai, kaip pagrindiniai žaidėjai sugebės atsigauti po sekmadienio rungtynių. Eidami į aikštelę negalvosime apie deficitą, žaisime iš visų jėgų, o rungtynių pabaigoje pamatysime, kaip mums pavyko“.

Utenos klubo galimybes teigiamai vertina ir komandos puolėjas Arūnas Vasiliauskas: „Dėl to aštuoniolikos taškų deficito jokio spaudimo nejaučiame. Mes eisime kovoti ir aš tikiu, jog turime galimybių pasiekti palankų rezultatą bei patekti į kitą etapą“.


Komentarai:

Įdomu kaip greitai sugebės atsigauti po gan sunkios traumos. Visgi trauma gana rimta.
2009-11-09
+2
Atsakyti
Įdomu kaip atrodys senukas. :)
2009-11-09
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.