Be lyderių žaidęs „Žalgiris“ per plauką išsigelbėjo Rygoje (statistika)

2010-02-27 17:40
Nuotr.:
Kauno „Žalgirio“ ekipa į Rygą žaisti Baltijos krepšinio lygos (BBL) Elitinio diviziono rungtynių su Rygos VEF klubu atvyko be lyderių. Tai Kauno komandai vos nekainavo pergalės, nes žalgiriečiai po itin atkaklios ir permainingos kovos 77:72 (20:18, 22:18, 12:28, 23:8) nugalėjo Latvijos klubą.

Trečiojo ketvirčio metu „Žalgiris“ vertėsi vien su komandos jaunimu, kuris negalėjo pasipriešinti legionierių vedamiems latviams. VEF vertė klysti nepatyrusius žalgiriečius ir baudų metimais prieš lemiamą ketvirtį susikrovė 10 taškų pranašumą – 64:54.

Visgi lemiamo kėlinio metu Darius Maskoliūnas į aikštę išleido pagrindinius žaidėjus, kuriems prireikė vos kelių minučių rezultatui išlyginti – 64:64.

Tašką rungtynėse padėjo Adas Juškevičius ir Artūras Milaknis. Juškevičius sumetė dvi baudas, o Milaknis artėjant atakos pabaigai pataikė tolimą metimą – 73:68.

Šiame susitikime Kauno klubas vertėsi be Marcuso Browno, Traviso Watsono, Aleksandro Čapino bei Martyno Pociaus.

Kauniečiai tragiškai metė baudų metimus. Tikslą pasiekė vos 10 metimų iš 23 bandymų.

„Žalgiris“: Mantas Kalnietis 19, Dainius Šalenga 14, Adas Juškevičius ir Mario Delašas – po 14, Mirza Begičius (8 atk. kam.) ir Artūras Milaknis – po 8.

VEF: Tajus McCulloughas 15, Sandis Valteris 14, Ingus Bankevičas 13, Arnas Labuckas ir Alexas Renfroe – po 10.

Šiuo metu „Žalgiris“ BBL turnyrinėje lentelėje žengia pirmoje vietoje (15-2), latviai – šešti (7-9).



Komentarai:

aswdasd
to jonceblemba

O tai kas kaltas, kad zal nesugebejo motiejunui kontrakto pasiulyt? Gal labai brangus? O gal geriau kroatijos jaunima ugdyt? (Delas)? O dabar italijoj motiejunas, labai dziugu, kad ten bent laiko ir pasitikejimo gauna, tai neprapuls.
2010-03-02
+5
Atsakyti
to lolPerspektyvus, bet zalgiris juos taip suzlugdo ir nusodina, kad jie net bijo zaist... Paziurek i ryta ateina koks naujas is dubleriu, tai ryte losia taip gerai kaip dubleriuose kartais net geriau, o zalgiryje kai nuteikia, kad dziaugsies jei 3 minutes eurolygoj iseisi, tai ka zinau..


Pala kas chia taip gerai ryte loshia? Valanchiunas? nereikia chia shitu zhaideju lygint, Valanchiunas neeilinis talentas ir beto jus ji paemet tik kai jau LKLe ir tebeliko loshti, juk nebereikalo jo i EL nesivezhe. rytas kaip ir Zalgiris labiausiai ruoshesi kovoms Eurolygoje todel jaunimui ir lieka mazhiau laiko. Beto nepamirshk kad pasieme viena ish Perlo kita ten numetet nes ishvis neloshe. Valanchiunas lyderis Perle buvo, jeigu mes butume Motiejuna gave manau ir pas mus jis labai rimta vaidmeni turetu o pvz Juskevichius su Vene net ir Aisciuose kazkokie super lyderiai nebuvo, Juskevichiu paeme vien del zhaidimo jaunimo chempionate.

nespausk vashko ish sh
2010-03-01
+1
Atsakyti
EvD
Pykit nepykit čia tik mano nuomonė.Milaknis su Juškevičiu tik stengiasi iš jaunimėlio.O daugiau nėr jaunimėlio nėr..
2010-02-28
Atsakyti
aswdasd
nu pzd jaunimas losia.. nei noro nei pastangu.. bent baudas sumestu, ir tu nesugeba.. tai uz ka juo i aikste leisti? dirbt reikia o ne by*i voliot..
2010-02-28
+4
Atsakyti
LeBronss
Milakniui laikas jau deadline brezti, nes kazkaip nelosia visai....
2010-02-28
-3
Atsakyti
99
koks cia zalgirio jaunimas,negabus jie visai.vienas su suluzusia nosim tik fuksova trajaka pataiko kokiai suduvai,kitas nori buti izaideju o m aziausias vejalis ji i sonus nesioja,dar vienas isivaizduoja save krastu o yra visiskas lavonas.vienintelis juskevicius kazko vertas.kaip mes kausimes pries portugalus neisivaizduoju.nemanau kad kazka padarys dviveidis pensininkas braunas.gaila kalniecio ir salengos sveikatos.vat jie tai varo uz zalgiri
2010-02-28
-3
Atsakyti
Juokas;)
Dauguma su manim nesutiks bet. Zalgiris zaide blogai visas jaunimas vos nesukniso visu rungtyniu, reik keist sudeti vietoj butkeviciaus simonavicius vietoj venes koky dimsa. Nezinau ka dar cia... Su pergale :D
2010-02-28
-1
Atsakyti
Koks cia gaidys rase si komentara Zalgiris laimejo ir nereikia malt sudo.
2010-02-28
+3
Atsakyti
Juventut_69NORMALUS REZAS ZINANT KAD NELOSE VISAS STARTINIS PENKETAS


o Kalnietis ar ne startinem?
2010-02-28
-5
Atsakyti
Donate
Is tikro tai belekiek baudu pramete... Butu bent 10 tasku buve :) Bet as tai nesuprantu basketnews.lt . Tipo 5 taskai vos issigelbejo? Butu po pratesimo ir tarkim ant 1 tasko tada suprasciau... Cia jau puse disetkos... Pamastykit kita kart, administratoriai. Nepykit, bet cia belekas geresnes antrastes sugalvotu :)
2010-02-28
+6
Atsakyti
Na antraste tai neatitinka teisybes mano manymu, kiek ziurejau varzybas tai zalgirieciai rimtai zaisti pradejo 4 kelini kur panaikino 10 tasku deficita ir dar uzkaraut sugebejo... Na zodziu is s.... skandala bando padaryt
2010-02-28
-4
Atsakyti
rfr
Pardavinėju ORIGINALIUS NBA marškinėlius. Kainos: 150-200lt. Jeigu susidomėjote, rašykite - Martynasmb@yahoo.com
2010-02-28
Atsakyti
NORMALUS REZAS ZINANT KAD NELOSE VISAS STARTINIS PENKETAS
2010-02-28
+3
Atsakyti
ryto fanas
balsuokit uz lietuvius, nes bodiroga jau aplenke jasikeviciu!!! http://euroleaguequiz.euroleague.net/dec...
2010-02-28
Atsakyti
Jėga
Sveiki, norejau informuot jus apie visai nebloga virtualu statymu zaidimuka, kuriame vyksta lazybos del ivairiu varzybu rezultatu. Svarbiausiai kad uz surinktus taskus galima laimet prizus(marskineliu, kamuoliu, ipod,playstation ir pan) jei domina uzsukit ;DD

http://beterz.com/?Referer=110439
2010-02-28
+4
Atsakyti
nenori jie lost visai
2010-02-28
-3
Atsakyti
2 to Tynes
Tai zmogus sake "ateina koks naujas is dubleriu, tai ryte losia taip gerai kaip dubleriuose kartais net geriau".. Tai is vieno zaidejo tokia isvada padare? Tai Zalgiry pvz buvo Jankunas atejes is dubleriu ir gerai lose, tai kodel tada niekas nesako, kad zalgirio dubleriai ateje i pagrinda losia gerai? Nusisnekejo zmogus ir tiek, nereik cia ginti
2010-02-28
-3
Atsakyti
to Tynes
pats pasakei kuris, tai kam klausi? Butu valanciunas zalgiryje, tai sedetu ant suolo net jei 10 kartu geresnis butu, vien del to, kad jiems visokie delasai labiau rupi...
2010-02-28
-5
Atsakyti
Laimejo tai laimejo, zaidimas neblizga bet pergale yra
2010-02-28
-1
Atsakyti
to lol

Perspektyvus, bet zalgiris juos taip suzlugdo ir nusodina, kad jie net bijo zaist... Paziurek i ryta ateina koks naujas is dubleriu, tai ryte losia taip gerai kaip dubleriuose kartais net geriau, o zalgiryje kai nuteikia, kad dziaugsies jei 3 minutes eurolygoj iseisi, tai ka zinau..

cia kuris is dubleriu atejes losia geriau negu dubleriuose? ;D buterlevicius?brazdauskis?tautvdas slezas? vienintelis valanciunas, bet jis aisku yra labai geras zaidejas jau dabar. bet ir tai, svarbiosiose rytuj rungtynese jis net neisbego i aikste. taip, kad nusisnekejai kaip reta
2010-02-28
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 262

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.