Iš NBA į Europą persikėlęs Davisas nori likti Senajame žemyne

2010-05-25 17:12
Nuotr.:
Šį sezoną iš Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) į Europą nusprendęs persikelti Ankaros „Turk Telekom“ gynėjas Ricky Davisas džiaugiasi tuo bei planuoja likti Europoje ir kitam sezonui. Šiuos gandus patvirtino artimi krepšininko šaltiniai.

Atletas, kuris į Turkijos komandą atvyko šių metų kovo mėnesį, pradėjo ieškotis kitos ekipos, kuriai galėtų atstovauti ateinančiame sezone.

31 metų Davisas Turkijos lygoje sužaidė 13 rungtynių, per kurias vidutiniškai rinkdavo 14,5 taško, atkovodavo po 4 kamuolius ir atlikdavo 3,5 rezultatyvaus perdavimo.

Per savo ilgametę karjerą NBA lygoje Davisas sužaidė 736 rungtynes, per kurias vidutiniškai rinkdavo 13,5 taško, atkovodavo 3,5 kamuolio ir atlikdavo 3,3 rezultatyvaus perdavimo.


Komentarai:

NBA VISI TURI PINIGU
KAI NBA VISU KREPSELIAI VIENODI IR VISI JI ISLEIDZIA MAKSIMALIAI TAI IR KOMANDOS KOMPLEKTACIJA TAMPA SVARBIU REISKINIU, SKAICIUOJANT PINIGUS KAM KIEK GALIMA ISELEIST, NES UZ KIEKVIENA VIRSYTA DOLERI YRA MILZINISKI MOKESCIAI. TUO TARPU EUROLYGA VIS DAR ISGYVENA TURTUOLIO IR UBAGO LAIKUS, KAI VIENI GALI SAU LEISTI VISKA, O KITI REMIASI JAUNIMU IR TRECIARUSIAIS LEGIONIERIAIS. GAL PO 20 METU IR EUROPOJ BUS TAS PATS. NBA - TOBULAS KREPSINIO MODELIS. PRIEDO, PAZIUREKIT I NBA DRAFTUS, KOKIE TEN TALENTAI IR KIEK JIE UZDIRBA? NIEKO NEUZDIRBA, O ATIDUODA DUOKLE NBA. O PAS MUS EUROPOJ, KIEKVIENAS GERAS 20-21METU PYZDUKAS GAUNA MILIONUS. EUROLYGA <<<<< NBA IR CIA VERTINANT NE KREPSINIO , O ORGANIZAICIJOS LYGI
2010-05-26
+2
Atsakyti
abc
turiu, omenyje, kad eurolygoje rungtynes aiksteje atsiremia i pinigus, rezultatas priklauso nuo to kiek komandos sugebejo susipirkti zaideju, kiek nugvelbti talentu nuo kitu. Per paskutinius 5-6 metus vienintelis Partizan zaisdamas krepsini kazka naujo inese, o didieji klubai remias supirktais zaidejais, taip ir tolsta nuo tikro komandinio krepsinio, kuriam reikia laiko, pastagu,darbo, o ne kas met pripirktu nauju zaideju. O NBA tik +, kad sugeba pritrauki viso pasaulio ziurovus, uzdirbti is vokiu smutkiu ir panasiai, aisku krepsinis ne visada buna toks koki europieciai isivaizduoja tobula
2010-05-26
-5
Atsakyti
abc

sudejus visus + ir - NBA vistiek geriau uz musu moneylyga, kurioje viska paremta pinigais ;)

jei tau cia paremta pinigais tai NBA isvis nzn kuo tada, pas mus dar nrm o ne NBA kur visiem tik pinigai svarbu :)
2010-05-26
-1
Atsakyti
s
6 valandos nera tolygu 6 valandom , kadangi daugiau 2 valandu iontensyvumas tikrai nevyksta :) Likusios 4 valandos , 2 valandos metimam , 2 valandoas kachelkiai:) as irgi taip treniruojuosi iir nieko cia neimanomo , aisku pieno su batonu vien nevalgysi :)
2010-05-26
-3
Atsakyti
Daug komentuojančių, kurie lygina NBA su cirku - nežino nieko apie cirką: asocijuojasi su klounų pasirodymais. O, kad klounai gerai pasirodytų, jie sunkiai dirba, repetuoja, kad jiems numeris pavyktų idealiai. Vieną straipsnį teko skaityti, kad NBA žaidėjas komandos treniruočių centre nuo ryto praleidžia bent 6 valandas...
2010-05-26
Atsakyti
ha ha
nesutikciau, kad NBA yra cirkas. Krepsinis ten toks pats kaip ir cia, pasiziurekit i Bostono komanda, geriausias pavyzdys.

NBA lenkia Europa marketingo srityje, ju produktas daug geresnis, daugybe video ir analiziu, daugybe pinigu investuojama, kad padaryti zaidima populiaru ir grazu akiai. Bet viso labo tai yra marketingas, o ne vaidinimas. Kai ateina laikas metyti i krepsi, rezultatai kalba patys uz save.

Sutinku nebent su tuo, kad Europoje zaidimas is esmes yra kitoks, labiau komandinis, daugiau remiasi protu ir meistriskumu nei fizine jega ir greiciu. Bet tik tiek.
2010-05-26
+6
Atsakyti
JustinSarasBet nekeista, kad žaidėjai iš nba pažaidę Europoje, nebenori grįžti į NBA(Cirką). :|, Tikras krepšinis tik Europoje.O gal tesiog ner kito varianto ? Jis gi antrarusis likes ,negaus daugiau 15minuciu ,o cia pilnas rungtynes losia ir yra zvezdocka. Ir cia daugiau pinigu uzdirbs ,joks NBA staras neis lost i Europa savo karjieros epochejoje. Gi net JAV rinktine juokavo ,kad jei pralos visi persikels i Europa lost.Sutinku ten cirkas ,bet ten zaidejai individualiai zymiai meistriskesni ir geresni negu europos.


Visiskai pritariu, tuo labiau jis vienas is nemegstamiausiu NBA zaideju visad budavo del savo isidirbinejimu aiksteleje.
2010-05-25
-11
Atsakyti
As cia neseniai diskutavau su vienu zmogum ir kazkaip uzejo kalbos apie PČ ir JAV rinktine. Tai kiek jum ir man zinoma ,kad pacios diziausios zviozdos atsisake losti(kadangi sis PČ nieko nelemia) ,tai sakau kaip dabar bus. Jis pasake ,sako galvoji jiem rupi ten ? Ten nors 10 rinktiniu galim surinkt ir visos jos bus daugiau ar maziau stipresnes uz Europos komandas :)

Aiskus nemalonu sutikt su tokia tiesa ,bet tokia realybe yra. Gal po 20-30 metu krepsinyje bus lygibe ,bet siai dienai JAV dominuoja.
2010-05-25
-2
Atsakyti
abc
sudejus visus + ir - NBA vistiek geriau uz musu moneylyga, kurioje viska paremta pinigais ;)
2010-05-25
-3
Atsakyti
nu
abcsavo laiku ji is Cavs ismaine, kad butu vietos jaunajam L.James, tikrai geras zaidejas, o su savo cirkais nebejuokaukit, PČ isvysite ne tokiu cirku, kai europieciai netures supratimo kaip zaisti pries JAV


nemaisyk nba lygos ir nba zaideju. Zaidejai ten tikrai geriausi zaidzia, bet pati lyga tikrai kartais primena cirka su ivairiausiais numeriais.
2010-05-25
-5
Atsakyti
Gerai žaidė NBA,gerai žaidžia ir Europoje..įdomu būtų jį pamatyti kokioje nors Eurolygos komandoje ;]
2010-05-25
+1
Atsakyti
abc
savo laiku ji is Cavs ismaine, kad butu vietos jaunajam L.James, tikrai geras zaidejas, o su savo cirkais nebejuokaukit, PČ isvysite ne tokiu cirku, kai europieciai netures supratimo kaip zaisti pries JAV
2010-05-25
-2
Atsakyti
Kiekvienais metais vis daugiau nba zaideju keliasi i europa.. Matyt pastebejo, europoje nevyksta jokie cirkai [ nu gal nebent lietuvoje ]
2010-05-25
Atsakyti
O kažkada buvo labai geras NBA žaidėjas
2010-05-25
-5
Atsakyti
Saras

Bet nekeista, kad žaidėjai iš nba pažaidę Europoje, nebenori grįžti į NBA(Cirką). :|, Tikras krepšinis tik Europoje.

O gal tesiog ner kito varianto ? Jis gi antrarusis likes ,negaus daugiau 15minuciu ,o cia pilnas rungtynes losia ir yra zvezdocka. Ir cia daugiau pinigu uzdirbs ,joks NBA staras neis lost i Europa savo karjieros epochejoje. Gi net JAV rinktine juokavo ,kad jei pralos visi persikels i Europa lost.

Sutinku ten cirkas ,bet ten zaidejai individualiai zymiai meistriskesni ir geresni negu europos.
2010-05-25
+5
Atsakyti
vaflis
gal su amzium i prota atejo ir nebemeto kamuolio i sava kasi, kad statistika pasikelt
2010-05-25
+2
Atsakyti
Saras
Bet nekeista, kad žaidėjai iš nba pažaidę Europoje, nebenori grįžti į NBA(Cirką). :|, Tikras krepšinis tik Europoje.
2010-05-25
-1
Atsakyti
Na zinant, kad Clippers paskutiniame sezone jo isvis nebeisnaudojo, manau, kad Europoje jam ir yra geriausia likti. Ir manau, kad Eurolygos lygio komandai toks zaidejas butu naudingas ;]
2010-05-25
+10
Atsakyti
europa priešingai nei nba čia ne cirkas
2010-05-25
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 19

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.