Kemzūros klubą papildė Chalmersas ir Jeretinas

2010-07-26 14:38
Nuotr.:
Rusijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujanti Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“, kurią treniruoja Kęstutis Kemzūra, sudarė sutartį su 185 cm ūgio įžaidėju Lioneliu Chalmersu ir 30 metų 190 cm ūgio Goranu Jeretinu.

Su krepšininkais pasirašyta vienerių metų sutartis.

„Rusai puikiai pažįsta Chalmersą, nes jis jau ne vieną sezoną rungtyniauja Rusijoje. Tai patyręs krepšininkas, kuris nepaisant savo mažo ūgio yra labai greitas, moka pats rinkti taškus. Amerikietis yra tikras kovotojas ir visada trokšta laimėti. Šios savybės mane sužavėjo, todėl jį ir pasikviečiau į komandą“, – naujuoju pirkiniu džiaugėsi Kemzūra.

Chalmersas praėjusį sezoną žaidė Krasnojarsko „Enisey“ klube bei vidutiniškai per susitikimą rinkdavo po 19 taškų, atkovodavo 3,8 kamuolio ir atlikdavo 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Jeretinas praėjusį sezoną gynė Ankaros „Turk Telekom“ komandos garbę ir Turkijos krepšinio lygoje pelnydavo 7,5 taško ir atlikdavo 3,4 rezultatyvaus perdavimo komandos draugams.


Komentarai:

julius
gerulis chalmersas
2010-07-26
-1
Atsakyti
Pashka
puikus pirkinys
2010-07-26
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.