Simanavičius: „Ant parketo buvo daug prakaito“

2010-07-27 21:51
Martynas Pupininkas, „BasketNews.lt“ koresp.
Antrojoje mačo dalyje tiesiog slidinėję ant „Lietuvos ryto“ arenos parketo Lietuvos rinktinės krepšininkai po mačo tvirtino, kad tokios rungtynių sąlygos yra tikras pragaras.

Mače su ispanais keletą kartų pavojingai ant parketo paslydęs Renaldas Simanavičius galėjo patirti traumą, tačiau atsipirko, blogiausiu atveju, tik sumušimais.

Po rungtynių Simanavičius tikino, jog rungtyniauti alinančiame karštyje ir šlapioje aikštelėje buvo beprotiškai sunku.

– Renaldai, ar šis mačas buvo pats sunkiausias pirmenybėse? – „BasketNews.lt“ paklausė Simanavičiaus.
– Jautėsi, kad šį kartą buvo žymiai sunkiau. Atrodo, kad rungtynės truko net 2 valandas, kadangi buvo daug stabdymų, aikštės valymų.

– Ar ispanų rinktinė stipresnė už kitas komandas?
– Manau, kad jie buvo stipriausi varžovai iki šiol. Turi ir gerus gynėjus, ir centrus puikius.

– Ar parketas buvo labai šlapias?
– Taip, salė buvo labai slidi. Labai buvo karšta žaisti. Blogai tai, kad ant parketo pribėgo daug prakaito. O slystelėjau nei iš šio, nei iš to. Tiesiog nauji sportiniai bateliai, neaptrinti, todėl ir paslydau.

– Tokia salė dar labiau apsunkina rungtynes?
– Tikrai taip. Labai buvo sunku žaisti. Tas karštis ypatingai apsunkina rungtynes, „Siemens“ arenoje kur kas geriau rungtyniauti.

– Nesusižeidėte?
– Ne, viskas gerai.


Komentarai:

COX
Perlo zaidejas nuo kito sezono
2010-07-28
+3
Atsakyti
_
Pagal fiba taisykles, cempionato seimininkam negalima suteikt geresniu salygu nei kitoms rinktinems, t.y, kad lt zaistu vien siemens arenoj, vienintelis seimininku privalumas del laiko, visos rungtynes vyks 19h, o treniruotes 12h, nes komandos zaidziancios pirmas rungtynes turi treniruotis 7h ryte.
2010-07-28
+2
Atsakyti
dainiuz
cia ne tvarkarashtis kaltas kad sale lieva ir panashi i ledo arena...
2010-07-28
-3
Atsakyti
organizatoriams
aa aisku. dekui uz info :-)
2010-07-27
-10
Atsakyti
organizatoriamskas cia taip sudarinejo tvarkarasti kad musu rinktine, cempionato seimininke, dar turi losti mazoje ir tvankioje arenoje? SIEMENS ARENOJE lietuviai turetu tik losti!!!


Cia is Fibos tokie reikalavimai,kad grupes varzybos butu zaidziamos vienos rungtynes SIEMENS arenoje,o kitos Ryto arenoje,tad sendienines varzybos LT rinktinei buvo paskutinios Ryto arenoje.Nes atkrintamosios visos varzybos vyks SIEMENS arenoje
2010-07-27
-4
Atsakyti
organizatoriams
kas cia taip sudarinejo tvarkarasti kad musu rinktine, cempionato seimininke, dar turi losti mazoje ir tvankioje arenoje? SIEMENS ARENOJE lietuviai turetu tik losti!!!
2010-07-27
+3
Atsakyti
Gerai kad niekas traumų nepatyrė
2010-07-27
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.