„Unicaja“ sudarė ilgalaikę sutartį su Peričiumi

2010-08-25 12:23
Nuotr.:
Eurolygoje rungtyniaujanti Malagos „Unicaja“ ekipa pasirašė trejų metų kontraktą su 24 metų puolėju Hrvoje Peričiumi.

203 cm ūgio kroatas praėjusį sezoną rungtyniavo „KK Zadar“ komandoje. Gimtosios šalies čempionate Peričius vidutiniškai pelnydavo 17,5 taško, atkovodavo 7,4 kamuolio bei atlikdavo 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

Adrijos lygoje Peričius rinkdavo 11,5 taško, nusiimdavo 5 kamuolius ir pridėdavo 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Europos taurėje naujasis Andaluzijos komandos legionierius įmesdavo po 8 taškus, sugriebdavo 3,8 kamuolio bei atlikdavo 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Tiesa, „Unicaja“ klubo vadovai patvirtino, kad Peričius kitą sezoną dar nepateks į Malagos komandos sudėtį. Krepšininkas veikiausiai bus paskolintas Trevizo „Benetton“ ekipai, kurioje rungtyniauja ir lietuvis Donatas Motiejūnas.


Komentarai:

No_23
Žiūriu kuo rimtesnė lyga, tuo prastesni jo rodikliai, tai juo dėtas tikrai į Eurolygą neskubėčiau. O kad nutekės į „Benetonn“ tai nieko blogo čia nematau, ten tikra talentų kalvė, ir Motiejūnas tik vienas iš daugelio pavyzdžių.
2010-08-25
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.