Abromaitė rungtyniaus Eurolygos vicečempionių komandoje

2010-11-22 13:52
Nuotr.:
Viena Lietuvos moterų rinktinės lyderių Agnė Abromaitė vilkės Eurolygos vicečempionės Valensijos „Ros Casares“ komandos marškinėlius
Viena Lietuvos moterų rinktinės lyderių Agnė Abromaitė vilkės Eurolygos vicečempionės Valensijos „Ros Casares“ komandos marškinėlius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Ilgai naujo klubo ieškojusi Lietuvos moterų rinktinės puolėja Agnė Abromaitė pasirašė kontraktą su Valensijos „Ros Casares“ komanda iš Ispanijos.

Praėjusį sezoną 31 metų 188 cm ūgio Abromaitė taip praleido Ispanijoje, kur atstovavo Saragosos „Mann Filter“ ekipai. 

Šią vasarą krepšininkė vilkėjo Lietuvos rinktinės marškinėlius ir padėjo jai iškopti į 2011 metų Europos moterų čempionato finalinį etapą. Per rungtynes Abromaitė vidutiniškai rinkdavo po 15,1 taško, atkovodavo po 6,5 kamuolio ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus. 

Valensijos klubui praėjęs sezonas buvo sėkmingiausias istorijoje. „Ros Casares“ ekipa triumfavo Ispanijos čempionate bei Super taurės varžybose, iškovojo Karaliaus taurę ir iškopė į Eurolygos finalą, kur nusileido Maskvos srities „Spartak“ komandai. 

Šį sezoną Eurolygos D grupėje rungtyniaujanti Valensijos ekipa visas ketverias žaistas rungtynes laimėjo vidutiniu 12,3 taško skirtumu.


Komentarai:

Šaunuolė Agnė, teko matyt kaip už rinktinę žaidė Halėj, tikrai puiki krepšininkė, kovotoja ;) be to labai simpatiška ;)
2010-11-22
-1
Atsakyti
nieko cia keisto,kad ilgai ji ieskojo, bet surado paty geriausia varianta. ko nepasakysi apie Jasikeviciu ir Jasaity, tas ir niekaip neranda komandos.
2010-11-22
-5
Atsakyti
Kaip ir Šaras laukė gero pasiūlymo. Ir skirtingai nei jis - sulaukė:) Tokiam rimtam klube man rodos ji dar nėra žaidusi.

RimasasKeista, kad su tokia statistika rinktinėje, Agnė iki siol nerado klubo.. ;)
2010-11-22
-4
Atsakyti
Keista, kad su tokia statistika rinktinėje, Agnė iki siol nerado klubo.. ;)
2010-11-22
Atsakyti
Neblogai
2010-11-22
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.