T.McGrady, T.J.Fordas ir Sh.Abdur-Rahimas nebaigė rungtynių

2005-12-28 09:27
Nuotr.:

Praėjusią naktį NBA rungtynių negalėjo baigti du krepšininkai, kurie yra vieni savo klubų lyderių. Tuo tarpu pirmadienį patirta Shareefo Abdur-Rahimo trauma yra rimta.

Hiustono „Rockets“ lyderis Tracy McGrady išvyko iš mačo su Jutos „Jazz“ per didžiąją pertrauką, sužinojęs, kad jo sužadėtinė atsidūrė ligoninėje.

T.McGrady per du ketvirčius pelnė 21 tašką, o „Rockets“ pirmavo 41:36. Areną krepšininkas paliko atsisakęs kalbėti su žurnalistais. Be lyderio likusi Hiustono ekipa nusileido „Jazz“ krepšininkams 74:82.

Šį sezoną T.McGrady per rungtynes NBA vidutiniškai pelno 23,2 taško, atkovoja 7,3 kamuolio bei atlieka 5,3 rezultatyvaus perdavimo.

  •  

Nesėkmingai praėjusios nakties dvikova susiklostė vienam Milvokio „Bucks“ lyderių T.J.Fordui. Įžaidėjas rungtynių pradžioje patyrė kairiosios kojos traumą.

Likus kiek mažiau nei 8 minutėms iki pirmojo kėlinio pabaigos, T.J.Fordo ataką kietai sustabdė Majamio „Heat“ žaidėjas Jamesas Posey. Nors po minutės pertraukėlės gynėjas pataikė abu baudos metimus, netrukus jis buvo pakeistas.

Į rūbinę nuvestam krepšininkui buvo diagnozuotas kairiosios kojos sausgyslių patempimas.

Pusantrų metų dėl traumos praleidęs ir šį sezoną į NBA arenas grįžęs T.J.Fordas per susitikimą vidutiniškai pelno 13,6 taško, atkovoja 4,5 kamuolio bei atlieka 6,9 rezultatyvaus perdavimo.

  •  

Shareefo Abdur-Rahimo pavardė atsidūrė Sakramento „Kings“ traumuotųjų žaidėjų sąraše. Pirmadienio (12.26) rungtynėse su Portlendo „Trail Blazers“ puolėjui lūžo žandikaulis.

Antradienį Sh.Abdur-Rahimas apsilankė pas medikus, kurie diagnozavo lūžį. Tikimasi, kad trečiadienį (12.28) bus priimtas sprendimas, kaip ruošiamasi gydyti krepšininką. Kol kas neaišku, kiek laiko puolėjas negalės žaisti.

Šį sezoną Sh.Abdur-Rahimas yra vienas „Kings“ lyderių. Komandos naujokas per rungtynes vidutiniškai pelno 16,5 taško, atkovoja 6,4 kamuolio bei atlieka 3,2 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

NPC
:P
2007-11-30
+5
Atsakyti
Nifiga sebe neprofesionaliai pasielge;) Jus bent zhinot kodel ishvyko...? Vertejai...Tracy zhmona (o ne suzhadetine) jam antraji vaika padovanojo...tai jis tik suzhinojes kad ji jau ligonineje ir ishskubejo!
2005-12-28
+2
Atsakyti
na ziurint kas tai jo panai nutiko
2005-12-28
Atsakyti
nu T-Mac nelabai profesionaliai pasielge. aisku labai grazu kad rodo tokius siltus jausmus suzadetinei, bet nemanau kad jai kas butu atsitike jei i ligonine butu isvykes valanda veliau..
2005-12-28
-8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.