D.Stoudamire'ui sezonas greičiausiai baigtas

2005-12-31 17:47
Nuotr.:

Memfio „Grizzlies“ įžaidėjo Damono Stoudamire'o sugrįžimas į Portlendą baigėsi skausminga trauma, galinčia jam kainuoti likusią sezono dalį. Krepšininkas susižeidė kelį ir greičiausiai šį sezoną neberungtyniaus.

„Iškovojome svarbią pergalę, tačiau praradome labai labai didelę komandos dalį, – po dvikovos apgailestavo Memfio ekipos treneris Mike'as Fratello. – Jam greičiausiai reikės operacijos ir jis gali praleisti likusią sezono dalį. Labai skaudu, nes Damonas yra tiesiog puiki asmenybė“.

32-ejų metų D.Stoudamire'as traumą patyrė dvikovos su Portlendo „Trail Blazers“ antrajame ketvirtyje. „Prasiveržiau pro gynybą, pasirengiau mesti į krepšį ir tada pajutau, lyg į mane būtų šovęs snaiperis“, – epizodą prisiminė krepšininkas.

Kelias minutes pagulėjęs ant grindų, į rūbinę jis buvo išneštas ant neštuvų, o salėje buvę žiūrovai krepšininką išlydėjo audringomis ovacijomis.

Šią vasarą D.Stoudamire'as su „Grizzlies“ pasirašė ketverių metų sutartį. Prieš tai jis septynis su puse sezono rungtyniavo Portlende, o 1996 metais buvo išrinktas geriausiu metų naujoku.



Komentarai:

Gaila gaila ..... geras izaidejas ! Bet mane prajuokino sitas jo pasakymas :DDD - "pasirengiau mesti į krepšį ir tada pajutau, lyg į mane būtų šovės snaiperis“ - jau tie amerikiecia tai krc....
2005-12-31
+1
Atsakyti
na gal ir truks memfiui
2005-12-31
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.