„Rūdupis“ iš Estijos grįžta be pergalių (statistika)

2011-01-21 20:48
Nuotr.:
Dviejų dienų turnė Estijoje triuškinamu pralaimėjimu baigė Prienų „Rūdupio“ (10-6) krepšininkai. Virginijaus Šeškaus auklėtiniai Baltijos krepšinio lygos (BBL) Elito diviziono mače išvykoje 62:86 (14:17, 16:23, 10:25, 22:21) neprilygo Tartu „Rock“ (11-5) komandai. 

Vakar prieniškiai po atkaklios kovos 63:71 turėjo pripažinti Talino „Kalev/Cramo“ komandos pranašumą. 

Nuo mačo pradžios į priekį išsiveržę estai kiekviename ketvirtyje didino pranašumą, o lemiamu „Rūdupio“ komandai tapo trečiasis kėlinys. Per jį vos 10 taškų sukrapštę lietuviai leido estams įgyti triuškinamą pranašumą.

„Rock“: George'as Tsintsadze 18, Asko Paade 14, Callistus Eziukwu 14.

„Rūdupis“: Povilas Butkevičius 19 (13 atk. kam.), Adas Juškevičius 15, Evaldas Dainys 11, Vytenis Lipkevičius 7 (6 atk. kam.).


Komentarai:

VERSLAS
SWEIKI VISI LT KREPSINIO FANAI(PERMECIAU ANT GREITO LABAI* NEETISKUS*KOMENTARUS)KIEKVIENAS TURIME SAVO MYLIMA KOMANDA IR SERGAME UZ JA,BET TAI NEREISKIA KAD MES TURIME VIENAS ANT KITO TASKYTIS PURVAIS-TEGUL KOMANDOS ISSIAISKINA KURI GERESNE AIKSTELEJE(KIEK AS ZINAU SIEMET:RUDUPIS-SIAULIAI 3-0(Rudupio naudai, ir dar sulyginkit Komandu biudzetus-manau S varto kur kas didesnius pinigus)Estijoj labai truko E.Zelionio IR SIAIP vyrai matesi kad pervarge(mano manymu nesamoningas grafikas)Esu PRIENU RUDUPIO FANAS(palaikau komanda jau daugely metu(pamenu tuos laikus kai dabartinis komandos treneris V.SESKUS taikliais tritaskiais vare y nevilty savo priesininkus ir Siauliu fanai buvo labai draugiski pagyvene Chebrantai(niekas nesibybiavo)Manau tai kad mes jau zaidziame LKL ir BBl tokiai Mazo miesto komandai yra didelis pasiekimas- o Nauja sporto sale jau statoma.Nesvarbu kuria vieta Prienai uzimtu(Aisku linkiu kad visada laika laimetu)-Visa laika Sirgsiu uz savo mylimo miesto komanda!Sekmes RUDUPIUI!!!
2011-01-23
-3
Atsakyti
sd
http://www.freeps3.tv/?i=377697 Paspauskite ir padėję man, pradėkit rinkt taškus dėl play station 3 consolės :)
2011-01-22
+1
Atsakyti
roks
neuzpiskit prienu fanai blt perisinekesit uz mandrumus ir gausit per snuki dar panevezy gerai jum baiges atsirada bt komanda gava pora zaideju pora kart siaulius iveike ir pz jau eurolygos komanda su chujoviausia sale lkl ar net nkl
2011-01-22
-4
Atsakyti
bronius
Bene Rūdupiui rūda baigiasi ???
2011-01-22
+3
Atsakyti
šiaulietisVytasKad ir kaip be butų bet tavo Šiaulių lavoneliai ir LKL ir BBL stovi po Prienų, tai pagalvok gerai ir tada rašyk!Priene tu priene bl, paziuresim kas daugiau paseks ar tavo rukpenis AR SIAULIAI, galesi suda malt kai sezonas pasibaiks!


Apgailėtinas tu esi Šiaulieti ;)
2011-01-22
Atsakyti
VytasKad ir kaip be butų bet tavo Šiaulių lavoneliai ir LKL ir BBL stovi po Prienų, tai pagalvok gerai ir tada rašyk!


Priene tu priene bl, paziuresim kas daugiau paseks ar tavo rukpenis AR SIAULIAI, galesi suda malt kai sezonas pasibaiks!
2011-01-22
-3
Atsakyti
Vytas
Kad ir kaip be butų bet tavo Šiaulių lavoneliai ir LKL ir BBL stovi po Prienų, tai pagalvok gerai ir tada rašyk!
2011-01-22
+3
Atsakyti
VytasPrienai pradeda bugsuot, nes pasirosimas nebuvo toks kad užtektų iki sezono pabaigos! O dar žinant kai kuriu žaidėju atsipalaidavimo būdus... :) dabar nebebus to rudupio kuris buvo sezono pradzioj! Net nekalbu kas bus ant play off. Sekmės tikiuosi atsigaus dar Prienai ir nukaus Antaną su visais Šiaulių lavoneliais :)))


Vienintelis lavonelis kolkas esi tu, greiciau tu esi ne lavonas o lavonbatis bl :DDDDD
2011-01-22
+2
Atsakyti
Vytas
Prienai pradeda bugsuot, nes pasirosimas nebuvo toks kad užtektų iki sezono pabaigos! O dar žinant kai kuriu žaidėju atsipalaidavimo būdus... :) dabar nebebus to rudupio kuris buvo sezono pradzioj! Net nekalbu kas bus ant play off. Sekmės tikiuosi atsigaus dar Prienai ir nukaus Antaną su visais Šiaulių lavoneliais :)))
2011-01-21
-1
Atsakyti
Siaip tai Rudupiui ir tvarkarastis buvo labai neblogas pirmoje sezono puseje, o dabar po truputi bus kluptelejimu sian ir ten forma krinta, pavargsta, tvarkarastis blogeja, be to Siauliai isibegeja. Juventus dar kol kas nerodo tokio zaidimo koki galetubet visada gali issauti, o Techasas po Aleksandravo isigyjimo atrodo dar stipriau. Tikrai bus sunku Rudupiui. O dar ir perllas su Siksnium ir Dyliu nebebus toks lengvas varzovas. Sakalai su Paulausku nebloga zaidima rodo tad ir pries juos taskus rinktis nors ir reikes - nebus taip lengva kaip su Kuciausko Sakalais. Neptunas irgi neblogai sulosti gali.

Zodziu lengvesnes varzybos nusimato tik pries Alytu (jei jie is vis nesubyres) ir Kauno-Triobet (del trenerio).

Naglis tai nezinau - prarado Dyli ziuresim kaip seksis su legionieriais bet kolkas jie nelabai aiskus man.

Taip kad Rudupiui tikrai teks dar pavargti juo labiau kad tvarkarastis dabar jau bus ne ju puseje.
2011-01-21
-5
Atsakyti
Truputi nesuprantu, kuo jums Rudupis nusidejo, ne patys taigi save isaukstino, savo zaidimu kalbejo patys uz save, be to visa sita Rudupio triumpa nustate skaitytojai ir kritikai. Kaip pasiseka, taip pasiseka, galu gale taigi Lietuviai zaide, ko cia dziugaut, suprasciau, kad bent pries Lietuvos komanda butu zaide. Kuo didziausios sekmes Rudupiui.
2011-01-21
+2
Atsakyti
Kiek nuvyle, galejo ir geriau sulost.
2011-01-21
-4
Atsakyti
to skirmantasdspeciau ,kad siaulieciu-kaimieciu ,nes jie labai isizeide ,kad juos nurase o rudupi visi i 3 vieta kelia :)


Proto ubage, ko cia SIAULIUS kisi, kas tau nepatinka? Miedienos gabalas bl!!!
2011-01-21
-1
Atsakyti
Pirmoje sezono pusėje buvo geras tvarkaraštis, tačiau šiandien ypač matėsi nuovargis. ;] Nežinau, gal čia taip dėl to, kad antros varžybos paeiliui (sakyčiau, kankina lietuvius - taip ir Nevėžiui buvo...oi, blogi BBL). Visgi, žaidėjai iki sezono galo neatlaikys ir kažin ar įvykdys tai, apie ką jau daugelis svajoti pradėjo. O Šiauliai pastaruoju metu geriną žaidimą, tad kažin ar Šiaulių galimybės labai mažos užimti trečią vietą. :)
2011-01-21
+8
Atsakyti
to skirmantasd
speciau ,kad siaulieciu-kaimieciu ,nes jie labai isizeide ,kad juos nurase o rudupi visi i 3 vieta kelia :)
2011-01-21
-3
Atsakyti
FadoxasEstuku padave i basketnews tinklapi matau,pralaimi lietuviai tai dziaugsmo pilnos kelnes..


Speju lenku nu bet koks skirtums vistiek nevykeliai jei už Lt neina :)
2011-01-21
+1
Atsakyti
to Driežas
na ka tu kalbi,zaidzia tiek kiek ir kitos lietuviskod komandos
2011-01-21
-1
Atsakyti
Driežas
Pavargo. per daug rungtyniu,nes zaidzia vos ne kasdien.

na,bet estai atnese gero pinigelio. topsport kai staciau uz estus dave 1.62! akyvaizdu buvo,kad prienai bus pavarge po tokio maratono.

Zodziu lengvi litai. :-))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-01-21
+1
Atsakyti
Smikis
as manau kad prades rudupieciai krist, nes puse sezono dar atlaike, o dabar jau pradeda pavargt. reiketu pagalvot apie komandos uzpildyma
2011-01-21
-2
Atsakyti
Estuku padave i basketnews tinklapi matau,pralaimi lietuviai tai dziaugsmo pilnos kelnes..
2011-01-21
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 25

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.