Koroliovas dėl kelio traumos praleis likusią sezono dalį

2011-01-26 17:32
Nuotr.:

Granados „CB Granada“ komanda likusiai sezono daliai prarado rusą Jaroslavą Koroliovą. 23 metų 208 cm ūgio krepšininkas rungtynėse prieš Valensijos „Power Electronics“ patyrė sunkią dešinės kojos kelio traumą ir iškrito iš rikiuotės iki sezono galo.

Koroliovui, kuris Ispanijos krepšinio lygoje vidutiniškai pelnė 8,8 taško bei atkovojo 2,7 atšokusio kamuolio, plyšo išilginiai kelio raiščiai. Neseniai „CB Granada“ prarado ir puolėją Robertą Kurzą, kuris išvyko rungtyniauti į Kvakenbriuko „Artland Dragons“ekipą.

Koroliovas 2005 metais 12 šaukimu buvo pakviestas Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržoje, ten du sezonus vilkėjo Los Andželo „Clippers“ aprangą. Vis dėlto rusui nepavyko įsitvirtinti už Atlanto ir jis grįžo rungtyniauti į Europą.

Per du sezonus stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje, Koroliovas sužaidė tik 34 rungtynes ir jas vidutiniškai įmesdavo po 1,1 taško.

  



Komentarai:

LR
Na Koroliovas zinau gerai deda,bet traumos neleidzia tobulet.
2011-01-27
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.