El-Aminas: „Norime perrašyti „Lietuvos ryto“ istoriją“

2011-03-01 21:33
Martynas Pupininkas, „BasketNews.lt“ korespondentas
Nuotr.:
Khalidas El-Aminas kartu su komandos draugais yra nusiteikę perrašyti Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo istoriją
Khalidas El-Aminas kartu su komandos draugais yra nusiteikę perrašyti Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo istoriją
Eurolygos „Top 16“ etape tikru Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos didvyriu tapęs Khalidas El-Aminas nekantraudamas laukia lemiamo mačo su Vitorijos „Caja Laboral“ krepšininkais.

Anot amerikiečio, rungtynės, kuriose paaiškės į atkrintamąsias varžybas pateksianti komanda, bus visiškai kitokios nei pirmasis tarpusavio susitikimas Vitorijoje.

Būtent iš Šarūno Jasikevičiaus žaidimo gijas perėmęs El-Aminas yra tas vilniečių žaidėjas, su kuriuo baskai turi nesuvestų sąskaitų. Ispanijoje gynėjas sužaidė geriausias sezono rungtynes ir taikliu tritaškiu metimu paskandino „Caja Laboral“ viltis pasiekti pergalę.

Prieš svarbiausią sezono susitikimą El-Aminas tvirtino „Siemens“ arenoje laukiantis tikro karo, kuriame „Lietuvos rytas“ sieks perrašyti klubo istoriją.

– Khalidai, kokios rungtynės laukia komandų? – žurnalistai paklausė El-Amino.
– Manau, kad jos bus labai jaudinančios. Suprantame, kad ketvirtadienį laukia gyvenimo ar mirties mačas, tai bus tikras karas. Prieš jį jaučiamės gerai, nes žaisime namuose. Esame išties sujaudinti ir tikiu, kad vaikinai yra pasiruošę eiti pirmyn. Turime kautis 40 minučių.

– Turbūt neužmiršote Vitorijoje pergalę atnešusio tritaškio?
– Žinoma, jį prisimenu, tačiau tai buvo seniai (šypsosi). Ketvirtadienį bus kitoks susitikimas, todėl į jį turiu eiti viską pamiršęs ir žaisti tokį krepšinį, kurį sugebu individualiai ir mes visi kaip komanda. Jei mes tai padarysime viskas bus gerai.

– Kokį įspūdį palieka jūsų tiesioginiai varžovai Marcelinho Huertas ir Davidas Loganas?
– Jokių abejonių, kad jie yra stiprūs oponentai. Stebėjau šių krepšininkų statistiką ir turiu būti pasiruošęs žaisti su jais.

– „Lietuvos rytas“ dar niekada nežaidė Eurolygos atkrintamosiose varžybose. Ar suprantate, kad galite perrašyti klubo istoriją?
– Tai mus dar labiau motyvuoja. Norime būti tie krepšininkai, kurie pateks į „Lietuvos ryto“ istoriją, o tai reiškia, kad ketvirtadienį per visas 40 minučių kausimės iš visų jėgų. Norime būti pirmąja ekipa, kuri atvedė „Lietuvos rytą“ į Eurolygos atkrintamąsias varžybas.


Komentarai:

Žalgiris_Heataš tai už žalgrį bet nestumiu kaip kiti


O dbr ka mum daryt ? pagirt tave, subine laizyt ar ka ? Puskit nx tokie duhai... Kaip kokie idiotai raso tokias nesamones nzn ko laukdami... Mulkis
2011-03-03
+3
Atsakyti
aš tai už žalgrį bet nestumiu kaip kiti
2011-03-03
-3
Atsakyti
as niekada nepalaikysiu ryto nes jis manes nedomina nors ir lietuva,
2011-03-03
+4
Atsakyti
aha jau trecius metus Ryto grupe silpnesne, skriaudzia visi Zalgiriuka....
2011-03-03
-2
Atsakyti
tie kurie čia sako, kad rytas stipresnis už Žalgirį, tegul eina šio sezono rungtynes žėt.

+ryto grupė silpnesnė.

nu, bet geriau laimi rytas, geriau nei nieko
2011-03-03
-5
Atsakyti
Ultras
Rytas +5

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-03-02
-6
Atsakyti
vilius68labai lauksiu statybos pralaimejimo. vienu arba dviem taskais butu idealiausia


Neliudek seni. Gal ir zalgiris kitais metais taip toli nuzenks su savo "super puper sudetim" ir "super puper treneriu" :) Bet visgi jeigu Rytas rytoj laimi tai uzjauciu tavo seima ir kaimynus.
2011-03-02
-11
Atsakyti
IvyJei rytas iseis i kita etapa tai susitiks su:jei primi grupei liks su maccabi;jei antri su barca;Zodziu ne pyragai.
?

na o ko tiketis i top 8 isejus? lengvo pasivaiksciojimo :DDD
2011-03-02
+10
Atsakyti
IvyJei rytas iseis i kita etapa tai susitiks su:jei primi grupei liks su maccabi;jei antri su barca;Zodziu ne pyragai.


Pries Maccabi bent jau tures aikstes pranasuma :) O seip tai tikejai, kad Rytas gali nugaleti PAO ar Caja isvykoje? Tai manau ir pries Barca galima sulosti normaliai vienas varzybas pas ju
2011-03-02
-5
Atsakyti
Ivy
Jei rytas iseis i kita etapa tai susitiks su:

jei primi grupei liks su maccabi;

jei antri su barca;

Zodziu ne pyragai.
2011-03-02
-2
Atsakyti
Infusiongal ir saunu, kad taip toli nuzengtu rytas iki top8, bet principai neleidzia palaikyt jusu, del pasikelimo labai didelio, pirma komandos vadybos, antra fanu, kurie labai susireiksmina, kad jie is VILNIAUS. Na o seip sekmes :)


tai va as irgi uz ryto pergale, noretusi, kad lt klubas patektu tarp top 8 , bet kita vertus, jie ten pateks tai rytfaniai prades tyciotis.... na bet sekmes :)
2011-03-02
+4
Atsakyti
tai yra labai gerai. dziaugsiuosi ryt
SuperVasiavilius68labai lauksiu statybos pralaimejimo. vienu arba dviem taskais butu idealiausiaNekenčiu tokių kaip tu !!!
2011-03-02
+4
Atsakyti
pocius
Kodėl "Perlo" krepšininkai negalėjo tinkamai atšvęsti pergalės prieš Kauno "Žalgirį"? - Todėl, kad alkoholį parduoda tik nuo 18-os

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-03-02
-11
Atsakyti
+7 turėtu būti
2011-03-02
-6
Atsakyti
Noreti niekas nedraudzia : )
2011-03-02
-19
Atsakyti
CreativMIeli zk fanai. Musu komandai jusu palaikymo tikrai nereikia, neveidmainiaukite ir nesakykite jog palaikysit ryta. Komanda palaikys tie, kurie nusipelne - istikimiausi ryto fanai. Sirkit uz savaja, zaidziancia del garbes ir progreso, o Ryto reikalus palikite mums.
Kad tu žydų komandą palaikai(pasižiūrėk savo profilį) :D

Mėgstamiausios komandos

Tel Avivo Maccabi

Eurolyga
2011-03-02
-5
Atsakyti
MIeli zk fanai. Musu komandai jusu palaikymo tikrai nereikia, neveidmainiaukite ir nesakykite jog palaikysit ryta. Komanda palaikys tie, kurie nusipelne - istikimiausi ryto fanai. Sirkit uz savaja, zaidziancia del garbes ir progreso, o Ryto reikalus palikite mums.
2011-03-02
-12
Atsakyti
Na kova bus labai sunki, bet sansu laimeti yra, matysim kaip seksis.
2011-03-02
+4
Atsakyti
Mieli Lietuvos krepsinio sirgaliai, reikia pripazint kad su sekmes pagalba Rytas tikrai neblogai kaunasi top16, ir linkiu sekmes rytoj. Esu uzkietejes "zalgirietis" ir nebijau tu pamazgu kurios pasak kitu komentatoriu bus pilamos ant zaliu. Taip tikrai bus, bet mes nesinervuojam- oj laukiam LKL finalu ;) ir esu isitikines kad igam, oj ilgam palaidosim Ryto viltis dar kada palosti eurolygoj :) Bet as cia ne apie tai. Man kazkaip kirba bloga nuojauta kad rytoj su caja laboral nebutu tas pats scenarijus kaip su Zalgiriu grupeje? Isvykoj padarem. Euforija. Namuose nedau, bet uztikrintai gavom... Tikiuosi taip neatsitik. Ryt nuosirdziai sirgsiu uz Ryta, nors iki siol niekaip neprisiversdavau :/ (juk smagiau yra veliau sumalti eurolygos top8 komanda nei kazkokius nevykelius :) (juokauju) SEKMES RYT!
2011-03-02
+5
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.