CSKA prezidentas: Langdonas ne tik geriausias metikas, bet ir inteligentiška asmenybė

2011-06-18 20:58
Nuotr.:
Patikimu kovotoju laikytas Trajanas Langdonas per savo karjerą ilgiausiai vilkėjo Maskvos CSKA marškinėlius
Patikimu kovotoju laikytas Trajanas Langdonas per savo karjerą ilgiausiai vilkėjo Maskvos CSKA marškinėlius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Maskvos CSKA klubo prezidentas Andrejus Vatutinas padėkojo karjerą baigusiam 35 metų, 192 cm ūgio Trajanui Landonui už šešerius metus, atiduotus Rusijos čempionų komandai.

„Tikėjomės, kad vieną dieną ateis ši akimirka, bet vis tiek sunku Trajanui ištarti „sudie“. Jis tapo ekipos dalimi, šešerius metus buvo CSKA šeimos narys, padėjęs laimėti daugybę titulų Rusijoje ir Europoje. Visi komandos nariai, vadovybė bei sirgaliai matė jį ne tik kaip geriausią visų laikų metiką, patikrintą bei patikimą kovotoją, bet ir inteligentišką, atsakingą asmenybę, pavyzdį aikštėje ir už jos ribų. Džiaugiuosi, kad Trajanas turi gilias rusų šaknis, suteikiančias viltį matyti jį mūsų arenoje ir ateityje“, – kalbėjo Vatutinas.

Nuo 2005 metų Maskvoje rungtyniavęs amerikietis iškovojo du Eurolygos čempiono titulus, šešis sykius triumfavo Rusijos čempionate, pasipuošė trimis Rusijos taurės varžybų aukso medaliais bei vieną kartą tapo VTB Vieningosios lygos nugalėtoju.

2008 metais Langdonas buvo pripažintas naudingiausiu Madride vykusio Eurolygos finalo ketverto turnyro žaidėju. Tais pačiais metais išrinktas geriausiu Rusijos pirmenybių legionieriumi.

2007 bei 2008 metais gynėjas pateko į geriausių Eurolygos krepšininkų penketą.


Komentarai:

mantas
na Langdonas buvo netipinis JAV krepšininkas ir pirmaisiais NBA karjeros metais buvo jau pastebimas zaisdamas klyvlende, tačiau rimta trauma jo karjeroje galima sakyti sunaikino pora metu, kol jis ir vel pradejo zaisti gerai. Iš esmės zaisdamas europoje jis visus sezonus buvo top10 europoje zaidzianciu atakuojanciu gynėju.
2011-06-19
+11
Atsakyti
Anonimas
Beisbolo lygoj:-) omg:-)
2011-06-19
+10
Atsakyti
pagarba ;)
2011-06-19
+2
Atsakyti
jjjjj
Dar idomu , kad Trajanas vienintelis vardas visoj USA
2011-06-19
Atsakyti
Anonimas
mano atzvilgiu geriausias cska zaidejas buvo
2011-06-19
Atsakyti
Geras žmogus
Beje, labai įdomus faktas. Jis buvo pašauktas MBL - JAV beisbolo lygoje. Nors tik 6-ajame rate, tačiau vis tiek įdomu. :)
2011-06-18
+16
Atsakyti
Ir aikštėj tas matosi ;) Kultūringas, protingas, kuklus bet taiklus žaidėjas buvo :)
2011-06-18
+8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.