„Trail Blazers“ pratęsė sutartis su mažai rungtyniavusiais krepšininkais

2011-06-30 08:05
Nuotr.:
Portlando „Trail Balzers“ ekipa nutarė pratęsė sutartis su dviem praėjusį sezoną Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) debiutavusiais krepšininkais – puolėju Luke'u Babbittu ir gynėju Elliotu Williamsu.

Abu krepšininkai turėjo sutartis kitam sezonui, tačiau „Trail Blazers“ pratęsė kontraktus tretiems metams ir abu Portlende rungtyniaus dar bent dvejus metus.

Praėjusį sezoną 22 metų, 206 cm ūgio Babbittas NBA sužaidė vos 24 rungtynes ir vidutiniškai pelnydavo po 1,5 taško bei atkovodavo po 1,3 kamuolio. 

Amerikietis taip pat rungtyniavo NBA plėtojimosi lygoje, kur gynė Aidaho „Stampede“ ekipos garbę ir rinkdavo po 20,1 taško, sugriebdavo po 7,4 kamuolio ir atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

22 metų, 196 cm ūgio Williamsas dėl abiejų kelių operacijos praleido savo debiutinį sezoną. Jis 2010 m. naujokų biržoje buvo pasirinktas 22 šaukimu.


Komentarai:

tomas 123
idomu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-10-26
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.