Serbų treneris: „Lietuva – stipriausia komanda čempionate“

2011-07-10 00:34
Simonas Baranauskas, specialiai tinklalapiui „BasketNews.lt“ iš Rygos (Latvija)
Nuotr.:
Dejanas Mijatovičius negailėjo pagyrimų Lietuvos rinktinei
Dejanas Mijatovičius negailėjo pagyrimų Lietuvos rinktinei
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Serbijos jaunimo (iki 19 metų) rinktinės krepšininkai laimėję pasaulio čempionato pusfinalio rungtynes triumfavo lyg iškovoję aukso medalius. Serbai šeštadienį 76:71 nugalėjo Argentinos krepšininkus ir pateko į finalą, kuriame grumsis su Lietuvos rinktine.

Po pusfinalio mačo serbų treneris Dejanas Mijatovičius negailėjo pagyrimų lietuviams.

„Lietuva – stipriausia komanda čempionate, o Jonas Valančiūnas – puikus žaidėjas, kuris vėliau žais vyrų rinktinėje. Turime sustabdyti Valančiūną. Neleisti įsimėtyti metikams ir bandyti neįleisti jo į baudos aikštelėje“, – į būsimą dvikovą žvelgė serbų treneris.

Lietuviai su serbais savo jėgas šiame čempionate kartą jau išbandė Pirmadienį vykusiose rungtynėse lietuviai laimėjo 71:54, nors dar ketvirtame kėlinyje rezultatas buvo lygus.

Anot Mijatovičiaus, jo auklėtiniai nori tik aukso medalių.

„Mūsų kelias į finalą buvo sunkus, tačiau visada tikėjome savimi. Mūsų netenkina sidabro medaliai. Noriu rytoj parodyti, kad mes norime ir galime laimėti. Mes kovosime“, – kalbėjo Mijatovičius.

Savo treneriui antrino ir serbų puolėjas Bogdanas Bogdanovičius. Jis pamena skaudžią nesėkmę pernai metų Europos čempionato pusfinalyje, kai mūsiškiai laimėjo tik 67:66.

„Jaučiuosi laimingas, kad turėsimo progą vėl žaisti su Lietuvos komanda, kuriai pralaimėjome praeitais metais. Patyrėme lietuvių sirgalių sukuriamą atmosferą praėjusiais metais, todėl būsime pasiruošę“, – sakė Bogdanovičius.


Komentarai:

ZilvinasarnsZilvinasLietuviam tada nelindo. Nori sustabdyt Valanciuna baudos aikstelej??? Jis ten gyvena , miega , telika ziuri, neimanomas dalykas :DDDDKad ir kaip gerai vertiname Valančiūną, bet pripažinkime, jam dar daug daug dirbti. Tiek mače su lenkais, tiek su rusais ne viename ir ne dviejuose epizoduose visiškai akivaizdžiai matėsi kad jis nesugeba elementariai prasistumti net prieš vieną taisyklingai pastačiusi užtvarą aukštaūgį, o jei dar masė... Bent su rusais mače viską išsprendė pradėję lįsti tritaškiai.Taip kad aš laukiu visos komandos žaidimo, vienas Valančiūnas lauke ne karys, ir vienas viso finalo nelaimės. Tad tikėkimės visa komanda susikaupusi ir vaikinai padėdami vieni kitiems įveiks serbus, bei aps čempionais.Mase labiau vertini uz jega???Stai pavizdys - Dwightas Howardas pasoka ikrauti i kase monstriska dejima, bet netiketai islenda 'GREITAS,STAIGUS,VIKRUS,ATLETISKAS,SUPER GINYBISKAS' Sofoklis Shorcanitis ir Dwightas Howardas prilimpa prie jo it muse prie medaus ir nukrenta ant zemes, is skausmo net verke , jo NBA karjera pakibo ant plauko vien del to kad Sofoklis turejo mases. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


Nu manau pavyko sustabdyti. Surinko tik 36 taskus ir visoje statistikoje ziba tik pliusai :D
2011-07-11
-3
Atsakyti
Tiesa sako tas serbu treneris.
2011-07-10
+4
Atsakyti
Svarbu,kad Lietuva neuzmigtu ant lauru ir iseitu i aikstele maksimaliai susikoncentrave,tuomet serbija netures sansu
2011-07-10
+8
Atsakyti
TmK
LIETUVA respect. laimesim šiendien.
2011-07-10
Atsakyti
Butu idomiau paziuret kas minusus ir pliusus deda. Palaikau tiek Zalgiri tiek Ryta, noreciau suzinot kurie fanai tokie dosnus :D
2011-07-10
-11
Atsakyti
arnsZilvinasLietuviam tada nelindo. Nori sustabdyt Valanciuna baudos aikstelej??? Jis ten gyvena , miega , telika ziuri, neimanomas dalykas :DDDDKad ir kaip gerai vertiname Valančiūną, bet pripažinkime, jam dar daug daug dirbti. Tiek mače su lenkais, tiek su rusais ne viename ir ne dviejuose epizoduose visiškai akivaizdžiai matėsi kad jis nesugeba elementariai prasistumti net prieš vieną taisyklingai pastačiusi užtvarą aukštaūgį, o jei dar masė... Bent su rusais mače viską išsprendė pradėję lįsti tritaškiai.Taip kad aš laukiu visos komandos žaidimo, vienas Valančiūnas lauke ne karys, ir vienas viso finalo nelaimės. Tad tikėkimės visa komanda susikaupusi ir vaikinai padėdami vieni kitiems įveiks serbus, bei aps čempionais.


Mase labiau vertini uz jega???

Stai pavizdys - Dwightas Howardas pasoka ikrauti i kase monstriska dejima, bet netiketai islenda 'GREITAS,STAIGUS,VIKRUS,ATLETISKAS,SUPER GINYBISKAS' Sofoklis Shorcanitis ir Dwightas Howardas prilimpa prie jo it muse prie medaus ir nukrenta ant zemes, is skausmo net verke , jo NBA karjera pakibo ant plauko vien del to kad Sofoklis turejo mases. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2011-07-10
-13
Atsakyti
aha
Vaziuojam snd i ryga,jei yra norinciu dar yra kelios laisvos vietos kaina su vazevimu is kauno pro panevezi 30 litu,telefonas 862018350 Renatas
2011-07-10
Atsakyti
anonimas
Problema ne Valančiūne tiesiog 3 ir 4 kėliniuose nemačiau jokio derinio skirto Valančiūnui, visada buvo taip jam atmetamas kamuolys, šiam pradėta taikyta dviguba ginyba ir atmetamas kamuolys prie tritaškio linijos, o tada neįmetimas. Kur buvo įkirtimai kitų žaidėju neįsivaizduoju. 3
2011-07-10
Atsakyti
arnswiGGernėra net ką ir kalbėt su tavim...tai su tavimi nėra apie ką kalbėti, ignoruoji faktus. Ir vyrų rinktinėje pamatysime kaip Valančiūnas ant suoliuko sėdės, jei iš vis iki jos prasimuš. Nes kol kas, didesnis potencialas negu turima žaidimo bazė. Ir prieš rimtus žaidėjus Valančiūnas sunkiai pažaidžia.Jei nusiimsi rožinius akinius, pamatysi kad jis nelenkia visų kitų pasaulio centrų ir sunkiųjų kraštų kraštų per kilometrą. O tu jau jį statai kartu su pvz A. Saboniu. Nors tai daugiau spėjimas, o ne pasiekimai kalba.


bet tu ir kvailas, jam juk dar tik 19 metų ir jis viskuo geresnis už kitus centrus šiame čempionate. Žiūrėk realiai, o ne kalbėk nesamones
2011-07-10
-2
Atsakyti
arnswiGGernėra net ką ir kalbėt su tavim...tai su tavimi nėra apie ką kalbėti, ignoruoji faktus. Ir vyrų rinktinėje pamatysime kaip Valančiūnas ant suoliuko sėdės, jei iš vis iki jos prasimuš. Nes kol kas, didesnis potencialas negu turima žaidimo bazė. Ir prieš rimtus žaidėjus Valančiūnas sunkiai pažaidžia.Jei nusiimsi rožinius akinius, pamatysi kad jis nelenkia visų kitų pasaulio centrų ir sunkiųjų kraštų kraštų per kilometrą. O tu jau jį statai kartu su pvz A. Saboniu. Nors tai daugiau spėjimas, o ne pasiekimai kalba.
statistika turbūt nieko nereiškia, ane?? nebuvo nei vienų varžybų kuriose jis surinktų mažiau nei 15 taškų, 9atkovotų kamuolių, trūksta tik taiklumo, nusikalbi ir pats nesupranti. Jam šiame čempionate lygių nėra!!!
2011-07-10
-11
Atsakyti
OLIIIAAAAA
To arns:

Ble tu lopas...
2011-07-10
+6
Atsakyti
wiGGernėra net ką ir kalbėt su tavim...


tai su tavimi nėra apie ką kalbėti, ignoruoji faktus. Ir vyrų rinktinėje pamatysime kaip Valančiūnas ant suoliuko sėdės, jei iš vis iki jos prasimuš. Nes kol kas, didesnis potencialas negu turima žaidimo bazė. Ir prieš rimtus žaidėjus Valančiūnas sunkiai pažaidžia.

Jei nusiimsi rožinius akinius, pamatysi kad jis nelenkia visų kitų pasaulio centrų ir sunkiųjų kraštų kraštų per kilometrą. O tu jau jį statai kartu su pvz A. Saboniu. Nors tai daugiau spėjimas, o ne pasiekimai kalba.
2011-07-10
+1
Atsakyti
arnswiGGernusišneki konkrečiai, lindo tritaškiai mums??? turbūt nematei varžybų... Tik kvailys gali teigti, kad Valančiūnas nieko nesugeba, taip jam dirbt reikia daug, bet tą jis ir daro. Manau išsikovos vietą ir vyrų rinktinėje.va tai tu nusišneki. Atsisiųsk varžybų įrašą ir pažiūrėk 1 kėlinio pradžią, kaip Valančiūnas per sutankintą gynybą net nesugeba kažko panašaus į metimą suregzti. Ir tik pradėjęs lįsti tritaškiai lietuviams, privertė suteikti daugiau laisvės rusams. O kas buvo 4 kėlinį? Kodėl visas žaidimas nėjo per Valančiūną? Peržiūrėk rungtynes ir pamatysi, kas toks nesugebėjo atsidengti arba gavęs kamuolį pamušinėjo, nugara nenustūmė veržovo ir gražino gynėjams kamuolį po kamuolio.Valančiūnas didelis talentas, bet puolime jis kol kas tik dėti moka, bei 1 klaidinantį judesį. Nėra nė užuomazgų metimo kabliu, puskabliu, metimo atšokus atsilošiant. 4m nuo krepšio, ir veidu į jį, praktiškai neteko apart baudų, matyti jog net paliktas laisvas mestu, dažniausiai atsisuka ir nugara pradeda varytis arčiau krepšio.Taip kad nesuteikime jam mistiškų galių, Valančiūnas ne Novitskis, būtu komandos draugai žymiai silpnesni, vienas neištemtu iki medalių.
nėra net ką ir kalbėt su tavim...
2011-07-10
-21
Atsakyti
croo1
AUKSAS MUSU.
2011-07-10
+5
Atsakyti
wiGGernusišneki konkrečiai, lindo tritaškiai mums??? turbūt nematei varžybų... Tik kvailys gali teigti, kad Valančiūnas nieko nesugeba, taip jam dirbt reikia daug, bet tą jis ir daro. Manau išsikovos vietą ir vyrų rinktinėje.


va tai tu nusišneki. Atsisiųsk varžybų įrašą ir pažiūrėk 1 kėlinio pradžią, kaip Valančiūnas per sutankintą gynybą net nesugeba kažko panašaus į metimą suregzti. Ir tik pradėjęs lįsti tritaškiai lietuviams, privertė suteikti daugiau laisvės rusams. O kas buvo 4 kėlinį? Kodėl visas žaidimas nėjo per Valančiūną? Peržiūrėk rungtynes ir pamatysi, kas toks nesugebėjo atsidengti arba gavęs kamuolį pamušinėjo, nugara nenustūmė veržovo ir gražino gynėjams kamuolį po kamuolio.

Valančiūnas didelis talentas, bet puolime jis kol kas tik dėti moka, bei 1 klaidinantį judesį. Nėra nė užuomazgų metimo kabliu, puskabliu, metimo atšokus atsilošiant. 4m nuo krepšio, ir veidu į jį, praktiškai neteko apart baudų, matyti jog net paliktas laisvas mestu, dažniausiai atsisuka ir nugara pradeda varytis arčiau krepšio.

Taip kad nesuteikime jam mistiškų galių, Valančiūnas ne Novitskis, būtu komandos draugai žymiai silpnesni, vienas neištemtu iki medalių.
2011-07-10
-14
Atsakyti
arnsZilvinasLietuviam tada nelindo. Nori sustabdyt Valanciuna baudos aikstelej??? Jis ten gyvena , miega , telika ziuri, neimanomas dalykas :DDDDKad ir kaip gerai vertiname Valančiūną, bet pripažinkime, jam dar daug daug dirbti. Tiek mače su lenkais, tiek su rusais ne viename ir ne dviejuose epizoduose visiškai akivaizdžiai matėsi kad jis nesugeba elementariai prasistumti net prieš vieną taisyklingai pastačiusi užtvarą aukštaūgį, o jei dar masė... Bent su rusais mače viską išsprendė pradėję lįsti tritaškiai.Taip kad aš laukiu visos komandos žaidimo, vienas Valančiūnas lauke ne karys, ir vienas viso finalo nelaimės. Tad tikėkimės visa komanda susikaupusi ir vaikinai padėdami vieni kitiems įveiks serbus, bei aps čempionais.
6/25 tritaškiai, tikrai, kad labai lindo jie mums :D Kurie vos ne visi buvo sumesti pirmoje rungtynių dalyje
2011-07-10
-5
Atsakyti
Lenda be muilo. :) Eik geriau savo serbus mokyt.
2011-07-10
+3
Atsakyti
arnsZilvinasLietuviam tada nelindo. Nori sustabdyt Valanciuna baudos aikstelej??? Jis ten gyvena , miega , telika ziuri, neimanomas dalykas :DDDDKad ir kaip gerai vertiname Valančiūną, bet pripažinkime, jam dar daug daug dirbti. Tiek mače su lenkais, tiek su rusais ne viename ir ne dviejuose epizoduose visiškai akivaizdžiai matėsi kad jis nesugeba elementariai prasistumti net prieš vieną taisyklingai pastačiusi užtvarą aukštaūgį, o jei dar masė... Bent su rusais mače viską išsprendė pradėję lįsti tritaškiai.Taip kad aš laukiu visos komandos žaidimo, vienas Valančiūnas lauke ne karys, ir vienas viso finalo nelaimės. Tad tikėkimės visa komanda susikaupusi ir vaikinai padėdami vieni kitiems įveiks serbus, bei aps čempionais.
nusišneki konkrečiai, lindo tritaškiai mums??? turbūt nematei varžybų... Tik kvailys gali teigti, kad Valančiūnas nieko nesugeba, taip jam dirbt reikia daug, bet tą jis ir daro. Manau išsikovos vietą ir vyrų rinktinėje.
2011-07-10
+2
Atsakyti
ZilvinasLietuviam tada nelindo. Nori sustabdyt Valanciuna baudos aikstelej??? Jis ten gyvena , miega , telika ziuri, neimanomas dalykas :DDDD


Kad ir kaip gerai vertiname Valančiūną, bet pripažinkime, jam dar daug daug dirbti. Tiek mače su lenkais, tiek su rusais ne viename ir ne dviejuose epizoduose visiškai akivaizdžiai matėsi kad jis nesugeba elementariai prasistumti net prieš vieną taisyklingai pastačiusi užtvarą aukštaūgį, o jei dar masė... Bent su rusais mače viską išsprendė pradėję lįsti tritaškiai.

Taip kad aš laukiu visos komandos žaidimo, vienas Valančiūnas lauke ne karys, ir vienas viso finalo nelaimės. Tad tikėkimės visa komanda susikaupusi ir vaikinai padėdami vieni kitiems įveiks serbus, bei aps čempionais.
2011-07-10
+3
Atsakyti
Manau tikrai serbams nepavyks sustabdyti mūsų monstriuko :)) Šiandien gausim aukso medalius ir lauksim iš kitų rinktinių to paties. Sėkmės lietuvaičiams
2011-07-10
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 30

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.