Bowlesą į „Šiaulius“ pakvietė Harrisas

2011-07-12 13:22
Nuotr.:
„Šiaulių“ ekipą papildęs amerikietis vidurio puolėjas 22 metų 208 cm ūgio Denzelis Bowlesas neslėpė – jis nekantriai laukia kelionės į Lietuvą. „Apie „Šiaulių“ klubą girdėjau daug gero“, – šypsojosi studijas baigęs ir profesionalo karjerą „Šiaulių“ ekipoje pradedantis krepšininkas.

Bowlesas pastaruosius du sezonus su „James Madison“ universiteto marškinėliais žaidė NCAA lygoje. Aukštaūgis 2010/2011 m. sezoną pelnydavo po 17,6 taško, sugriebdavo po 8,8 kamuolio, atlikdavo po 2,2 perdavimo, blokuodavo po 1,6 metimo.

– Kodėl nusprendėte priimti „Šiaulių“ pasiūlymą ir profesionalo karjerą pradėti „Šiaulių“ klube?
– Priežastis viena – pasikalbėjau su Ricky Harrisu. Nors jis Lietuvoje žaidė ne visą sezoną, apie „Šiaulių“ klubą papasakojo daug gerų dalykų – apie vadovus, trenerius, gerą atmosferą. Visa tai padėjo apsispręsti ir atsisakyti kitų netgi pelningesnių pasiūlymų.

– Kuri pozicija – „centro“ ar sunkiojo krašto puolėjo – jums priimtinesnė?
– Aišku, vidurio puolėjo. „Centru“ žaidžiau pastaruosius keturis sezonus NCAA. Jei treneris norės, aišku, žaisiu toliau nuo krepšio, „ketvirtu“ numeriu.

– Ką veiksite šią vasarą, kol išvyksite į Lietuvą?
– Bėgioju, stengiuosi palaikyti gerą formą. Gyvenu prie jūros, todėl mėgstu pabėgioti paplūdimiu, ir dažnai tai darau.

– Ką mėgstate daryti laisvalaikį?
– Mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus, mėgstu žiūrėti kino filmus.

– Koks krepšinio elementas labiausiai patinka?
– Mėgstu žaisti nugarą į krepšį, fizinį kontaktą su varžovu, mėgstu įdėti į krepšį ore pagavęs kamuolį. Kai užspaudžia keli varžovai, patinka juos apgauti ir atmesti kamuolį gynėjams prie tritaškio linijos. Nesu savanaudis krepšinio aikštėje.

– Gal norėtumei nusiųsti linkėjimų „Šiaulių“ sirgaliams?
– Labas, Lietuva. Greitai pasimatysime. Tikiuosi, kad šiauliečiai krepšinio sirgaliai mane sutiks labai šiltai, o aš jiems atsidėkosiu juodu darbu aikštėje. Darbo nebijau – atiduosiu visas jėgas.


Komentarai:

pažvelkim tiesai į akis...Tai kad Šiauliai tam Harrisui dar žiemą atia pasakė:)


Tai įrodo, kad net nepritapęs žaidėjas komandoje jautėsi gerai ir jaukiai. Manau to labiausiai nori pradedantys legionieriaus karjerą užsieniečiai.
2011-07-12
+4
Atsakyti
mono
Man itin patinka juodziu "pasiryzimas" sunkiai dirbti.Sis dar zada ir "juodai" dirbti:DDD.mATEM wATSONA,MATEM,bROWN(SIAULIU),MATEM kINSLEY,MATEM KRUVA JUODNUGARIU,KURIE LAKSTE PO AISKTE KAIP PO RESTORANA ,ZIUREDAMI KUR NUGRIEBTI BE PASTANGU KOKI KAMUOLIUKA IR JEI GALI JI "IDETI".
2011-07-12
+5
Atsakyti
Siaip Siauliai turi puikias galimybes grizti i top 3
2011-07-12
+3
Atsakyti
Is Kalbu Paliko Gera Ispudi
2011-07-12
+11
Atsakyti
Jei tik prisitaikys prie europietiško krepšinio gan greitai ir nesigaus iš jo Browno versija, tai tada bus labai gerai. Manau, turėtų deramai pakeisti Weaverį, o Denzelis ir fiziškai geriau sudėtas už jį, gynyboje gan gerai lošia. Buvęs Bowleso treneris NCAA pažymėjo, jog jis turi labai gerą aikštės matymą, kaip centrui. :)
2011-07-12
+9
Atsakyti
harrisas pries praeita sezona irgi graziai kalbejo, bet kas gavosi mateme.. tikiuos tai nepasikartos.

maziau kalbu daugiau darbu!
2011-07-12
+2
Atsakyti
rK
Antraste nelabai atitinka turini, Harris negalejo Bowles'o pakviesti į Siaulius, nes nera nei Siauliu savininkas, nei agentas, nei zaidejas. Harris galejo tik rekomenduoti savo buvusi kluba.
2011-07-12
-4
Atsakyti
Tikėkimės.
2011-07-12
-3
Atsakyti
nu tikekimes si sezona geriau pasirodys nei praita
2011-07-12
+1
Atsakyti
Tikiuosi Siauliai po biski vel kilt prades ir bus viena is top4 komandu Lietuvoje
2011-07-12
+4
Atsakyti
pažvelkim tiesai į akis...
Tai kad Šiauliai tam Harrisui dar žiemą atia pasakė:)
2011-07-12
-2
Atsakyti
Geras pirkinys, jeigu susizais su Harisu bus puiku :)
2011-07-12
-14
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 12

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.