Jasaitis karjerą tęs „Turk Telekom“

2011-07-19 11:26
Nuotr.:

Simas Jasaitis po metų pertraukos grįš į Turkiją
Simas Jasaitis po metų pertraukos grįš į Turkiją
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Simas Jasaitis palieka Vilniaus „Lietuvos rytą“ ir sugrįžta į Turkiją, skelbia šios šalies žiniasklaida. Anot pranešimo, Jasaitis sudarė vienerių metų kontraktą su Ankaros „Turk Telekom“.

„Tikime, kad Jasaitis svariai prisidės prie mūsų komandos sėkmės. Šis pirkinys ekipą neabejotinai padarys stipresnę“, – teigė klubo viceprezidentas Celalettinas Dinceris.

29 metų Jasaitis Turkijoje žaidė 2009-2010 metų sezone, kai atstovavo Stambulo „Galatasaray“ ekipai.

Pernai nuo sezono vidurio jis žaidė „Lietuvos ryto“ komandoje, kuri siūlė Jasaičiui likti ir kitam sezonui.

201 cm ūgio puolėjas tapo jau antruoju lietuviu, šią vasarą sudariusiu sutartį su Turkijos komanda. Prieš 10 dienų sutartį su „Galatasaray“ ekipa sudarė Darius Songaila.



Komentarai:

LmfaoLTo smagu, iskeliavo is tu padlu, laukiam kitu lochu atvyksianciu i situ raudonu kurvu irstva :D


Stipriai ;D
2011-07-20
+5
Atsakyti
o smagu, iskeliavo is tu padlu, laukiam kitu lochu atvyksianciu i situ raudonu kurvu irstva :D
2011-07-19
+13
Atsakyti
bega visi is RK kas tik gali......
2011-07-19
-20
Atsakyti
vilnius kaimas to rytaspries zalius jum ar su juo ar be jo sansu jokiu , geriau mastykit kaip siaulius , rudupi iveikti


O jus mastykit kaip visas eurolygos grupeje esancias komandas iveikt :D
2011-07-19
-4
Atsakyti
Saunuolis kad paliko miltanosius jis mato kas ten dedasi, kiek gali zaisti uz Sestadienio TV antena.Jis geras zaidejas todel ji griet ir nupirko sekmes tau Simai kad laiku pabego is sito sikpopierio.
2011-07-19
+10
Atsakyti
vilnius kaimas to rytas
pries zalius jum ar su juo ar be jo sansu jokiu , geriau mastykit kaip siaulius , rudupi iveikti
2011-07-19
-10
Atsakyti
Rytas
Tikrai gaila jasaicio,bet net ir be jo neturetu but problemu tavtinant zalius.Svarbu i el patekt,o ten toki zaidejai reikalingi(isskyrus pries zalgiri ir kitas pan komandas)
2011-07-19
-3
Atsakyti
GTR
Ryte išvis Lietuvių bent kažkiek dėmesio vertų nebeliks...
2011-07-19
+11
Atsakyti
Gaila, kad tiek neilgai pabuvojo Lietuvoje. Ir vel pakele sparnus. :(
2011-07-19
+13
Atsakyti
Rašičius buvo Serbų komandoje, kaip Pocius Lietuvos rinktinėje. Ne nu, pradėk domėtis bent kitomis rinktinėmis..
2011-07-19
-16
Atsakyti
BingoPerFex Rašičius niekam tikęs žaidėjas? O kas Kalnietis tada? Serbijos rinktinėje jisai 2-3 pagal naudingumą.O žiūrint pagal sudėti, tai Lietuvos Rytas visada žaidžia geriau, nei parašyta ant popieriaus.H.Price ir daug kitų žaidėju niekam tikę, tačiau Lietuvos Ryte jie buvo nesustabdomi.Rasicius pas serbus buvo 11-12 zaidejas. Panasiai kaip Gecevicius pas mus praeitais metais.


KĄĄ? Jisai žaisdamas prieš Kalnieti pelnė 8 taškus ir 10 asistu. O iš viso čempionato, jisai buvo vienas naudingiausių žaidėju Serbų komandoje.
2011-07-19
-7
Atsakyti
oranje to Takojei kasiu butu domejasis pries atsirandant rytui zinotum, kad Armani yra tituluotas klubas...Euroleague Championships (3):1966, 1987, 1988Intercontinental Cups (1):1987Cup Winners' Cups (3):1971, 1972, 1976Korać Cups (2):1985, 1993


dar pridek 25 kartus italijos cempionai tai daugiau nei pacio ryto gyvavimo metu :D
2011-07-19
+15
Atsakyti
Takokarolis1221TakoSPSSimas isties geras zaidejas, bet panasu, kad pernai jis zaide be motyvacijos ir mintimis vis pasvajodavo apie kita komanda. Rytas tikrai susilpnes po Simo netekties. Mane, kaip Zalgirio fana, si zinia nelabai nuliudino :)Idomu butu isgirst vainausku mintis ir tikslus kitiems metams. Matyt galvoja, kad pateks i Eurolyga, o ten jau minimum TOP4.... naivu Šiaip tai gali Vainauskas šnekėt kiek nori , žalfaniai stumt kiek nori , tačiau kas Rytą tikrai palaiko nėra skirtumo kur žais EL ar Euro Cup, aišku smagiau tikrai, kad EL , bet nesureikšminu aš tiek daug :) Žalfaniai laimingi po Sabonio pavarde sėdėdami ir A licenzija turėdami taip. kad jie to nesupras :)zalgiris kiek atsimenu buve eurolygos cempionai ir turi didzia istorija, lietuvos rytas yra niekas uz ka jiems A licenzija duoti? Du kartus Euro CUp čempionai , tris kartus finale buvę . Ne viena sezoną Eurolygoje didelės gėdos nėra pasidarę :) Aišku jums geriua kad nieko verti Prancūzų klubai loštu ar gyvenime nieko nelaimėja Armani, kurie tik dėl pinigų sėdi EL :)


nu tai eurocupo ir turi a licensija, kai laimes eurolyga tada galesit prasytis A licensiju db uzsidirbti reik. As uz tai kad abidvi komandos zaistu.
2011-07-19
+10
Atsakyti
cha
Siaip ka tik ziurejau LRyto sudeti nir nematau jokiu bedu nera superine bet ir ne silpna turi pagrindinius ir atsarginius na mano strategija gal ir bloga 60:40 % zaidybinio laiko bet manau tokia proporcija yra kam zaist iki 10-14 mil. litu turintiems klubams ir gedos nedaryt o LRyto biudzetas manau apie 3,5-4 mil euru gal iki 9 mil litu, tai eurolygoje i top 16 patenkanciu komandu sudetis, nes be traumu pagrindiniai zaidejai neistemps viso sezono tik klausimas kokiam etape jos bus ir kokios :)
2011-07-19
-4
Atsakyti
oranje to Tako
jei kasiu butu domejasis pries atsirandant rytui zinotum, kad Armani yra tituluotas klubas...

Euroleague Championships (3):

1966, 1987, 1988

Intercontinental Cups (1):

1987

Cup Winners' Cups (3):

1971, 1972, 1976

Korać Cups (2):

1985, 1993
2011-07-19
+8
Atsakyti
karolis1221TakoSPSSimas isties geras zaidejas, bet panasu, kad pernai jis zaide be motyvacijos ir mintimis vis pasvajodavo apie kita komanda. Rytas tikrai susilpnes po Simo netekties. Mane, kaip Zalgirio fana, si zinia nelabai nuliudino :)Idomu butu isgirst vainausku mintis ir tikslus kitiems metams. Matyt galvoja, kad pateks i Eurolyga, o ten jau minimum TOP4.... naivu Šiaip tai gali Vainauskas šnekėt kiek nori , žalfaniai stumt kiek nori , tačiau kas Rytą tikrai palaiko nėra skirtumo kur žais EL ar Euro Cup, aišku smagiau tikrai, kad EL , bet nesureikšminu aš tiek daug :) Žalfaniai laimingi po Sabonio pavarde sėdėdami ir A licenzija turėdami taip. kad jie to nesupras :)zalgiris kiek atsimenu buve eurolygos cempionai ir turi didzia istorija, lietuvos rytas yra niekas uz ka jiems A licenzija duoti?
Du kartus Euro CUp čempionai , tris kartus finale buvę . Ne viena sezoną Eurolygoje didelės gėdos nėra pasidarę :) Aišku jums geriua kad nieko verti Prancūzų klubai loštu ar gyvenime nieko nelaimėja Armani, kurie tik dėl pinigų sėdi EL :)
2011-07-19
-18
Atsakyti
TakoSPSSimas isties geras zaidejas, bet panasu, kad pernai jis zaide be motyvacijos ir mintimis vis pasvajodavo apie kita komanda. Rytas tikrai susilpnes po Simo netekties. Mane, kaip Zalgirio fana, si zinia nelabai nuliudino :)Idomu butu isgirst vainausku mintis ir tikslus kitiems metams. Matyt galvoja, kad pateks i Eurolyga, o ten jau minimum TOP4.... naivu Šiaip tai gali Vainauskas šnekėt kiek nori , žalfaniai stumt kiek nori , tačiau kas Rytą tikrai palaiko nėra skirtumo kur žais EL ar Euro Cup, aišku smagiau tikrai, kad EL , bet nesureikšminu aš tiek daug :) Žalfaniai laimingi po Sabonio pavarde sėdėdami ir A licenzija turėdami taip. kad jie to nesupras :)


zalgiris kiek atsimenu buve eurolygos cempionai ir turi didzia istorija, lietuvos rytas yra niekas uz ka jiems A licenzija duoti?
2011-07-19
+5
Atsakyti
prl
svarbiausia, kad ten pinigu daug gaus. o uz rinktine visada gerai losia jis :)
2011-07-19
-9
Atsakyti
SPS
Nepradekim labai gilintis i Sabonio autoriteta, A licencijas ir t.t. rytui buvo irgi siulyta kazkada i Eurolyga pereit, bet deja jie pasirinko kita lyga. Nepataike... niekas nekaltas.

Straipsnis apie Sima ;)
2011-07-19
+24
Atsakyti
SPSSimas isties geras zaidejas, bet panasu, kad pernai jis zaide be motyvacijos ir mintimis vis pasvajodavo apie kita komanda. Rytas tikrai susilpnes po Simo netekties. Mane, kaip Zalgirio fana, si zinia nelabai nuliudino :)Idomu butu isgirst vainausku mintis ir tikslus kitiems metams. Matyt galvoja, kad pateks i Eurolyga, o ten jau minimum TOP4.... naivu
Šiaip tai gali Vainauskas šnekėt kiek nori , žalfaniai stumt kiek nori , tačiau kas Rytą tikrai palaiko nėra skirtumo kur žais EL ar Euro Cup, aišku smagiau tikrai, kad EL , bet nesureikšminu aš tiek daug :) Žalfaniai laimingi po Sabonio pavarde sėdėdami ir A licenzija turėdami taip. kad jie to nesupras :)
2011-07-19
-16
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 83

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.