Su slovėnais nežais Jasikevičius, Gecevičius, Jankūnas, Petravičius ir Valančiūnas

2011-08-04 11:37
Nuotr.:

Debiuto vyrų rinktinėje Jonui Valančiūnui teks palaukti
Debiuto vyrų rinktinėje Jonui Valančiūnui teks palaukti
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Lietuvos rinktinės trenerių štabas per šio vakaro draugiškas rungtynes su slovėnais nusprendė į aikštę neleisti penkių žaidėjų. Rungtynėms bus neregistruoti gynėjai Šarūnas Jasikevičius ir Martynas Gecevičius, puolėjas Paulius Jankūnas ir aukštaūgiai Marijonas Petravičius ir Jonas Valančiūnas. 

Šiuo metu pajūryje vykstančioje treniruočių stovykloje sportuoja 17 krepšininkų. Mačas tarp Lietuvos ir Slovėnijos rinktinių šiandien 21 val. bus žaidžiamas Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. 

Per rungtynes su slovėnais į aikštę neišbėgsiantys krepšininkai rinktinės marškinėlius turėtų vilkėti šeštadienio rungtynėse su Čekijos nacionaline komanda. 

Po šio mačo Lietuvos rinktinės treneriai už darbą treniruočių stovyklose padėkos trims krepšininkams. Kitą antradienį į Maskvoje vyksiančias draugiškas rungtynes su Rusijos rinktine išvyks keturiolika žaidėjų.


Komentarai:

To Grazzzvydukas

sita sudetis gera.

Bet nesprendziam is anksto visko,tik numanau kad tikrai ims jasikeviciu,songaila,kaukena vien del patirties.:)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-08-05
+8
Atsakyti
to dovys12 (+0.04)
Nenusišnekėk. Pasižiūrėk koks Songaila stabilus. Mldc žaidėjas, o Motiejūnas dar jaunas ir klaidų daro.
2011-08-04
-3
Atsakyti
...
Valančiūną privalo paimti:>
2011-08-04
-5
Atsakyti
grimasManau, kad garantuotas vietas jau turi Šaras, Kalnietis, Pocius, Jasaitis, Kaukėnas ir, nors kai kas rašo, kad jis net į 12 nepateks (manau jie kliedi), Javtokas.Manau, kad galų galiausiai bus toks 12-ukas:PG Šaras, KalnietisSG Kaukėnas, Gecevičius, SeibutisSF Pocius, JasaitisPF Jankūnas, Songaila, K.LavrinovičiusC Javtokas, Valančiūnas.


Na kodėl jūs tą songailą rašot jis jau tik rankšluoščiams skirtas padavinėti donatas 10 kartų jau dabar geresnis.
2011-08-04
+4
Atsakyti
a
gal kas zino kur galima butu internete pamatyti??? aciu uz nuorodas
2011-08-04
+6
Atsakyti
Eurobasket 11 kariauna

Taigi kaipgi taipgis: jamam 5 didelius ir 7 mažiukus (Jasaitį priskirkim prie pastarųjų). Būtent su antrąja linija aiškiausia padėtis. Lukauskį, kurio žaidimo lygis reikia pripažint gerokai skiriasi (galėtumėm jį įvardint kaip bejėgišką), atkabinam iš karto ir be didelių svarstymų. Tad į 7 vietas turim 8 pretendentus. Kalnas (pagrindinis įžaidėjas, patinka mums tai ar ne) ir Šaras (lyderis už aikštės ribų ir aišku patirtis + pikenrolas), Kaukėnas (patikimas karys + kaip trečias įžaidėjas) ir Gecas (snaiperis, snaiperis + snaiperis, nors ir neįsipaišo į Kemzūros modelius), Pocius (gali žaist trečiu nr, kurių trūkumą jaučiam + prasiveržimai bei tritaškiai) ir Jasaitis (gynyba, lenta + bombos) yra tie kurie bus rinktinėj. Paskutinis pasirinkimas: Delnas arba Seibutis. Labai panašaus stiliaus žaidėjai: gali pralįst po krepšiu, gali tolimą bombą įkalt gal baudas užtikrinčiau meta Seibutis. Tad kuris geriau pasiruošęs, Kemzūrai matyt iš vidaus geriau. PČ indėlį svaresnį darė Delnas, bet sezonas geresnis pas Seibutį. Taip kad čia paliekam klaustuką ir matyt spręsis viskas paskutinėm dienom.

Su dideliais kiek kebliau, bet visgi pabandom išspręst ir šią dilemą. Iš centrų Javtokas (vistik už Marijoną ginasi geriau, o ir rinktinėj žaidžia dažniau) ir Valančiūnas (gal kiek avansu, bet vieną kitą pikenrolą su Jaska turėtumėm pamatyt + aišku greitis). Prie gynybinio Javtoko derinam judrų ir rezultatyvų Kšyštofą (panašu kad šis brolis formoj ir jei motyvacijos nepritrūks bus naudingas), o prie jauno ir greito, bet "kiauro" Jono - gynybinį Songailą (gynyba, gynyba ir dar kartą gynyba). Na ir į paskutinę vietą trys pretendentai: Jankis, Motiejus ir Darjušas. Deja, bet broliukams šį sykį teks išsiskirti, o į paskutinę vietą klius Jankūnas, kuris už Donatą ir labiau patyręs ir, pripažinkim, pranašesnis, ypač gynyboj.
2011-08-04
+7
Atsakyti
K.Kemzura vakar duodamas interview sake, kad zaidejai kurie gali siandien nezaist todel, kad Jie turi smulkias traumas todel Jiems ir neleide siandien zaist. Cia vienas is variantu, kodel Jie gali siandien nezaist.
2011-08-04
+8
Atsakyti
bravas
reikia nepaimt i rinktine lavriku kaukes lukauskio ir petro arba sungailos tada rinktine bus superine ir mes ja didziuosimes kaip didziavomes u19 rinktine.
2011-08-04
+1
Atsakyti
Idomu
Idomu, ar nezaidziantiems garantuota vieta rinktineje? Nezais Valanciunas-Petravicius, labai idomi pora, konkuruojanti tarpusavyje. Jankunas ir Jesikevicius, manau turi garantuota vieta rinktineje. Del Geceviciaus, didelis klaustukas. As ji laikyciau (neobjektyviai, pagal ankstesnius rezultatus) geresniu nei Delininkaitis ar Lukauskis....
2011-08-04
+3
Atsakyti
Per anksti dar cia spelioti, ir sakyti, kad sitie zaidejai atkris nuo rinktines. Jasikevicius su Jankunu tikrai bus rinktinei. Sitie zaidejai nelos situose rungtynese, kiti zaidejai nelos sestadieni, galima bus sakyti po sitos dienos rungtyniu kazka apie zaidejus, kurie turi mazesnius sansus islikti rinktinej.
2011-08-04
+6
Atsakyti
ssss
jeigu paims brolius ar songaila vietoje donato ir jono o koki ubaga lukauski vietoje geco tai gali tas kemzura eiti ...... darjusas medis , lukauskis medis , petravicius 2 medziai , songaila isvis kepurem uzmetyt ji
2011-08-04
-11
Atsakyti
ATI
Kaip ir spejau vakar, rinktinej nebeliks Jasikeviciau ir Valanciuno. Nemanaiu, kad ismes Petraviciu, tai siokia tokia staigmena. Maniau trecias zaidejas bus Seibutis.
2011-08-04
+3
Atsakyti
in your face, jei del niko, tai cia buvo seniau kitas InYourFace tu esi tik nevykusi jo kopija :)
2011-08-04
+5
Atsakyti
in your face, jei del niko, tai cia buvo seniau kitas InYourFace tu esi tik nevykusi jo kopija :)
2011-08-04
+5
Atsakyti
mikas
gaila, kad Valo nebus ir Saro, bet vistiek bus idomu paziuret, kad ir i tai kaip atrodys Songas
2011-08-04
-8
Atsakyti
aaa
Nu kas sako, kad Javos nebus rinktinej tai tikrai kliedi. Java yra rinktines kovingumo ir jegu saltinis. Net jei ir butu uz ji geresniu jis butu imamas del to, kad jis pakelia komanda moraliskai ir uzveda ja kovai. Taip, kad nesvaikit.
2011-08-04
-9
Atsakyti
Manau, kad garantuotas vietas jau turi Šaras, Kalnietis, Pocius, Jasaitis, Kaukėnas ir, nors kai kas rašo, kad jis net į 12 nepateks (manau jie kliedi), Javtokas.

Manau, kad galų galiausiai bus toks 12-ukas:

PG Šaras, Kalnietis

SG Kaukėnas, Gecevičius, Seibutis

SF Pocius, Jasaitis

PF Jankūnas, Songaila, K.Lavrinovičius

C Javtokas, Valančiūnas.
2011-08-04
+6
Atsakyti
to anonimas
na zmogeli nu ir nusnekejai :D taip sutinku kad Kaukenas is visu gyneju yra auksciau visu vien savo patirtim ir amzium. kas kovos tai kovos del islikimo Gecevicius ir Delninkaitis.nes seibutis toki sezona turejas tai jau jam tikrai svieciasi patekimas i dviliktuka,dar plius uz Geceviciu ir Delninkaiti ginasi zymiai geriau ko ir reikia rinktinej(geru gyneju) tesiam toliau..... sakai padaryt sienelia Geceviciuj ir jis imes trajaka maciau kaip jis meto trajakus pernai ciampionate,o daryt specialiai derini geceviciuj kad jis imestu trajaka( cia tau ne ryto komanda kad ant vieno zaidejo butu paremta viskas),o gecas daugiau nieko ir nemoka ka tik ji iskistu laisva prie trajako,nera nej prasiverzimo ne ginybos tai as nzn nzn.... Delninkaitis taipogi ginyboj neziba,bet jis moka susikurt sau proga prie trajako ir padoru prasiverzima turi(lyginant su Gecevicium) ir dar susitvarko su psichologija ( ko nepadaro Gecevicius) taip kad nors ir mazi pliusai bet Delninkaitis reikalingesnis rinktinej nej Gecevicius,bent as taip manau... Aciu uz demesi ir sorry uz klaidas..;)
2011-08-04
-2
Atsakyti
volensssidomios cia diskusijos vyksta.zalgiris vs statyba.aisku as taip pat noriu,kad kuo daugiau zalgirieciu butu rinktineja,nes uz zalgiry sergu.bet manau kemzura i musu norus neatsizvelgs ir pasirinks kas jam tinkia ir patinka :) mano galva garantuotas vietas rinktineja turi : kalnas,jaska,kauke,jasaitis,pocius,jankunas,javtokas,k.lavrikas,d.lavrikas.kaip cia kas bestumtu ant songailos ,o as manau,kad ir jis pateks i rinktine.jis tikrai nebus prastesnis nei uz motiejuna ,nei uz valanciuna.cia net snekos negali apie tai buti,kad jis jau zaist nebemoka.valanciunui iki jo toli kaip iki menulio,motiejunui biski arciau.tai,kad prognozuociau,kad prie anksciau mano isvardintu zaideju dasides songaila ,o klaustukas belieka ties likusiais dviem zaidejais.noreciau ,kad vienas is ju butu motiejunas,o del maziuko tai sakyciau,kad jie visi turi lygius sansus.dar kas liecia abu broliusa tai manyciau ,kad ju lygis niekam is treneriu abejoniu nekelia ir jis yra axujennai aukstas.na ,nebeilgai liko laukt ir pamatysim kas buvo teisus del sudeties ,kad ne...


lrytas ir statyba atskiri klubai blyn ... yra gandu kad vilniaus statyba atgims NKL'e
2011-08-04
+24
Atsakyti
Man bent aiskus mazieji ir puolejai rinktinej :

SF - Jasaitis, Pocius

SG - Kaukenas , Gecevicius ,( Delnininkaitis arba Seibutis - kuris laimes mirko dvikova )

PG - Kalnietis, Saras

Na dar gali po atkabinto Delno/ Seibucio nutarti kazkuri dar atkabinti gyneja - tada jau Delno/ Seibucio poros nugaletojas rungtusi su Gecevicium ... bet abejoju - greitam zaidimui reikiai daug maziuku ...

C - Javtokas, D.Lavrinovicius, Valanciunas, Petravicius

PF - Songaila, K.Lavrinovicius, Motiejunas , Jankunas

Priekis tikrai geras - bet manau du stambius ims - o kitus ant greicio ... jai Kemzura eina ant greicio ir ima greitus maziukus , ka jis akcentuoja interviu - tai Motiejunui ne seip sansai patekti i rinktine - o net labai dideli sansai patekti i rinktine - sitas vyrukas gali skuosti kone kaip maziukas - jis lipte limpa prie rinktines kuri zaidzia ant greicio ... tik jo beda - gynyba ir kontakto bijojimas ( na bent jis tvirtina kad nebijo - tik Italijoj treneris keistas buvo kuris liepe begioti prie tritraskio - bet bus matyt ) ... bet kokiu atveju pastacius Javtoka prie jo - gynyba ne tokia jau ir kiaura butu ... nors ir Petravicius gynyboj neblogai atrodo

Songaila kaip dickis tikriausia eis ....

Valanciunas ir turi sansus patekti - visgi jai einama ant greicio - lakstyti sitas irgi greitai gali ... tik tada gynyba kiaura butu ... nebent Songaila pastacius pries ji - anas vienas geriausia besiginanciu is visu musu aukstu zmoniu ...

Netikiu kad abu broliai pateks i rinktine .. arba vienas arba nei vieno - per didele konkurencija priekinej linijoj siemet ir ne tas cempas kad vardant broliuku draugystes imtu abu - ims tuos kurie geriausia atrodys, ir jai neuzteks vienam irodyti o kitam praslysti - nes ale vienas patenka tai ir kitas turi patekti
2011-08-04
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 170

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.