Battieras: Jei mažės kainos už bilietus – sutiksiu mažinti savo atlyginimą

2011-10-15 14:12
Nuotr.:
Shane'as Battieras pasiaukotų dėl NBA žiūrovų
Shane'as Battieras pasiaukotų dėl NBA žiūrovų
Nuotr. Reuters - Scanpix
Memfio „Grizzlies“ puolėjas Shane'as Battieras, kuris yra vienas didžiausių žaidėjų asociacijos kritikų, teigė, jog jis sutiktų žaisti už mažesnį atlyginimą, jeigu sutaupytos lėšos eitų ne į savininkų sąskaitas, o būtų sumažintos bilietų kainos į Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) rungtynes.

„Man žaidėjai atrodo, kaip fanatikai, kurie šaukia – „duokite mums 53 proc. pajamų“. Tai panašu į zyzimą, – tvirtino Battieras. – Su džiaugsmu sutikčiau pasirašyti naują kolektyvinę sutartį, sutikdamas su savininkų sąlygomis, jei tie pinigai eitų ne jiems į kišenę, o leistų sumažinti bilietų kainas – ypač šeimoms. Prie dabartinių kainų negalėčiau vaikščioti į krepšinį su savo tėvu, jei būčiau mažas berniukas.“

Abi pusės labiausiai stinga derėdamosi, kaip pasidalyti su krepšiniu susijusias pajamas – apie 4 mlrd. JAV dolerių. Anksčiau 57 proc. šios sumos gaudavę krepšininkai sutiko nusileisti iki 53 proc., tačiau klubų savininkai jiems siūlo 47 proc. Lygos komisaras Davidas Sternas buvo užsiminęs apie galimybę pajamas dalytis po lygiai, tačiau abi pusės tvirtai laikosi savo pozicijų.


Komentarai:

NBA
Shaneui pinigai nera pirmoje vietoje jis gryzo i Grizzlies tam kad megautis zaidimu,o ne laukt kol baigsis lokautas.
2011-10-16
Atsakyti
Ca blmb
Mldc sitas, uzkniso tas Wade ir kitu zvaigzdiu pinigu troskimas...
2011-10-16
+6
Atsakyti
dar nebuvo
Nu ir durniai jus... Jei tie pinigai neatiteks tokiems kaip kobei, wade ir t.t., tai vadinasi jie atiteks komandu savininkams. Jus paziurekite kiek ten ziurovu, o bilietu kainos nuo keliasdesimt iki keliu tukstanciu doleriu kainuoja per finalines rungtynes. Krepsininkai netiki, kai komandos neturi pelno, nes uzsidirbti begales budu ten yra. O ka jums debiliukai geriau, kad ne krepsininkai uzdirba, o komandu savininkai? Galvokite logiskai, juk butent krepsininkai ir nesa pelna komandu savininkams. Pvz, HEAT. Juk 22000 zmoniu ateina paziureti tik i James ir Wade zaidima, o ne i kokio Chalmerio ar dar kokio atsarginio... Ir ne i sokeju pasirodymus. Isimkite Wade ir James, tai puse pasaulio nebutu idomi Heat komanda. Nes jie sukuria tobula zaidima, kuris zavi visa pasauli. Tai kodel komandu lyderiai nenoretu pinigu gauti uz tai, kas jiems ir priklauso? Manau cia savininkai gobsuoliai, o ne krepsininkai. Juk tuos dabartinius 43% krepsininkai savo charizma pinigus atnesa. Zodziu, as palaikau krepsininkus. O jei neturi pinigu, tai turi patys savininkai neislaidauti. Jei jus komentatoriai neesate visiskai debilai, tai pagalvokite, kas butu jei LKL komandu biudzeta padarytu neptuno lygio? Kodel? O gi todel, kad visos LKL komandos galetu buti lygaus zaidimo ir galetu konkuruoti tarpusavyje. JUOKINGAI SKAMBA? O gi Sternas butent dabar ir nori padaryti, kad 30 komandu butu lygios ir nei viena neturetu daugiau nei po 1 zvaigzde. NESAMONE! Niekada nebuvo... Nei pasaulio futbolo lygoje, nei beisbole, nei kur kitur... Visur yra labai stiprios komandos, ir toje pacioje lygoje daug vidutinioku ir silpnu.
2011-10-16
-4
Atsakyti
Nors vienam NBA krepsininkui ne doleris galvoj...
2011-10-16
+10
Atsakyti
xexe
EIKTU WADE lebrone jie daug daugiau uzdirba is reklama batu savu visu negu nba
2011-10-15
-6
Atsakyti
teisingai pasakyta galetu paimt ir nutraukt visa sezona idomu ka tada tokie pinigu istroske zaidejai kaip leboronas ar wade darys
2011-10-15
Atsakyti
:0
Va cia tai protingi battiero zodziai tikrai su juo pilnai sutinku :) matos kad vienas is protingiausiu nba zaideju
2011-10-15
+9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.