S.Mancinelli Bolonijoje lieka iki 2009 metų

2006-03-01 18:30
Nuotr.:

Italijos krepšinio lygos čempionė Bolonijos „Climamio“ pratęsė sutartį su 22-ejų metų talentu Stefano Mancinelli. Sutartis galios iki 2009 metų birželio mėnesio.

[image=5926 left „Climamio“ savo ateitį sieja su S.Mancinelli]„Tai įrodo, kad Bolonija su manimi sieja savo ateitį ir aš labai dėl to džiaugiuosi“, - oficialiai „Climamio“ svetainei internete sakė S.Mancinelli.

Vos 22 metų sulaukęs krepšininkas šį sezoną yra „Climamio“ kapitonas. 202 cm ūgio puolėjas šias pareigas perėmė iš vasarą pasitraukusio Gianluca Basiles ir tikina, kad tai buvęs didelis iššūkis.

„Aikštėje su kapitono vaidmeniu susitvarkyti yra pakankamai lengva. Man būna žymiai sunkiau už aikštės ribų, kai tenka kalbėti su vyresniais žaidėjais“, - pasakojo S.Mancinelli.

Visą šešerių metų profesionalo karjerą praleidęs „Climamio“ komandoje, šį sezoną S.Mancinelli Eurolygoje vidutiniškai pelno 7 taškus ir atkovoja 3,8 kamuolio.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.