Dėjimų į krepšį konkurse triumfavo latvis

2006-03-04 17:59
Nuotr.:

Latvijos krepšininkai iškovojo visus įmanomus apdovanojimus Baltijos krepšinio lygos Žvaigždžių dienoje. Klavas Ansonas triumfavo dėjimų į krepšį konkurse, finale nurungęs „Šiaulių“ atstovą Darių Pakamanį.

[image=5929 left Dėjimų konkursą laimėjo aukščiausias - 202 cm ūgio dalyvis]Penki dalyviai pirmajame etape turėjo du bandymus pademonstruoti savo sugebėjimus. Už dėjimą maksimalus taškų kiekis siekė 50. Geriausius rezultatus parodę du atletai iškopė į finalą.

Vienu dėjimu 47 taškus surinkęs D.Pakamanis buvo geriausias pirmajame etape. Tašku mažiau įvertintas buvo K.Ansonas, kuris su lietuviu varžėsi dėl geriausio dėjimo į krepšį žaidėjo vardo.

Dvikovos baigtis buvo nulemta jau per pirmąją dėjimų seriją. K.Ansonas, pagavęs kamuolį po draugo perdavimo, įkrovė jį į krepšį ir gavo 47 taškus. Tuo tarpu lietuvis nesugebėjo įdėti ir buvo įvertintas 35 balais.

Už finalo borto liko Ernestas Ežerskis iš „Panevėžio“, Talino „Dalkia/Nybit“ atstovas Marko Riisas bei Valmieros „Lačplėša alus“ žaidėjas Martinas Berkis.



Komentarai:

kalnietis ne vienu rungtyniu dar nesuzaide, bet bble uzregistruotas kiek zn
2006-03-05
-3
Atsakyti
o kada dejimu konkursa rodo??? gi po runktyniu All-star pasako komentatorius visogero, as su jumis atsisveiknu ir tt. nerodo gi dejimu???
2006-03-04
+1
Atsakyti
Galejo dalyvaut M. Kalnietis tai butu laimejes....
2006-03-04
-6
Atsakyti
hehe kitamet estai organizuos svente tai ir estai visus prizus pasims :) nesamone kazkokia :)
2006-03-04
-1
Atsakyti
Px.. Musu rinktine uztai zymiai stipresne:D
2006-03-04
-8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.