Stackhouse‘as: „Nenoriu, kad Fisheris derėtųsi dėl mano kontrakto“

2011-11-03 19:08
Nuotr.:
Jerry Stackhouse'as (dešinėje) išreiškė nepasitikėjimą Dereku Fisheriu
Jerry Stackhouse'as (dešinėje) išreiškė nepasitikėjimą Dereku Fisheriu
Nuotr. Reuters-Scanpix
Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) darbą vis ilgiau stabdant lokautui, krepšininkai pradėjo ieškoti nesėkmingų derybų priežasčių. Vieną jų ilgametis NBA žaidėjas Jerry Stackhouse‘as įvardijo žaidėjų sąjungos prezidentą Dereką Fisherį.

„Nenoriu, kad jis derėtųsi dėl mano kontrakto. Noriu, jog tai darytų agentas, kuris žino, kaip tai reikia daryti. Fisheris nesidera dėl savo kontrakto, tai daro jo agentas. Tai kodėl jis derasi dėl kažko didesnio, negu jo kontraktas? Ši kolektyvinė sutartis yra svarbesnė visiems“, – ESPN radijo laidai kalbėjo Stackhouse‘as.

Šešiolika metų stipriausioje pasaulio lygoje rungtyniaujantis amerikietis tikino, kad prieš Fisherį, kaip žmogų, neturi nieko blogo.

NBA klubų savininkams ir žaidėjų sąjungos atstovams rasti kompromiso ir pasirašyti naują kolektyvinę sutartį nepavyksta jau 125 dienas.


Komentarai:

dragsterkad labiausiai ir rekauja tokie kur jau nebelosh arba losh max 1-2 metus stackhouse garnetas allenas, ale topines zvaigzdes pensininkai


O Fisheris tai žvaigždė, loš dar šimtą metų ? :DD
2011-11-04
-10
Atsakyti
kad labiausiai ir rekauja tokie kur jau nebelosh arba losh max 1-2 metus stackhouse garnetas allenas, ale topines zvaigzdes pensininkai
2011-11-04
-1
Atsakyti
wtf?
jeris tai jau ir ciauptis galetu, niekas ir taip jam to kontrakto nebesiulis...
2011-11-04
-3
Atsakyti
Anonimas
Aistis

Pries pora minuciu ESPN pranese,jog sestadieny bus atnaujintos derybos.
2011-11-03
-5
Atsakyti
tai kada vel derybos bus?
2011-11-03
-7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.