„BasketNews.lt radijuje“: Buvusio „Žalgirio“ trenerio interviu iš Gruzijos ir snaiperio konkurso dalyvių mintys

2012-03-01 13:46
Nuotr.:

Su Mariumi Runkausku šįvakar bendrausime „BasketNews.lt radijuje“
Su Mariumi Runkausku šįvakar bendrausime „BasketNews.lt radijuje“
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Šiandien tinklalapio lankytojų ir radijo stoties EXTRA FM klausytojų nuo 17val. laukia dar viena riebi krepšinio dozė radijo bangomis – „BasketNews.lt radijo“ laida.

Ar daug žinote apie Gruzijos krepšinį ir pagrindinį šalies klubinį turnyrą Superlygą? Sakote, kad nelabai? Nieko baisaus – jau šį vakarą „BasketNews.lt radijas“ šią krepšinio mylėtojų žinių spragelę užpildys!

Tiesiogiai iš Gruzijos šiandien laidoje telefonu bendrausime su graiku Georgu Ketselidžiu, kuris dar praėjusiame sezone su tautiečiu Iliasu Zouru sudarė Kauno „Žalgirio“ komandos trenerių štabą.

Ketselidis šiuo metu treniruoja Gruzijos krepšinio Superlygoje rungtyniaujančią Tbilisio „MIA Academy“ komandą.

„BasketNews.lt radijo“ klausytojų šį vakarą taip pat laukia pažinties su BEKO-LKL „Žvaigždžių diena 2012“ tęsinys. Pirmadienį viską išsiaiškinę apie „Oro karaliaus“ konkursą, šiandien nutarėme pasidomėti „snaiperiais“.

Dėl taikliausio BEKO-LKL lygos tritaškininko vardo šeštadienį „Žvaigždžių dienoje“ Klaipėdoje grumsis 13 žaidėjų. Kaip jiems sekasi ruoštis šiam konkursui, laidoje paklausime pačių krepšininkų.

Tiesioginiame eteryje bendrausime su vietos „Neptūno“ taikliarankiu Mariumi Runkausku ir Palangos „Palanga“ ekipos veteranu, vyriausiu „Snaiperio“ konkurso dalyviu, 34-erių Tomu Rinkevičiumi.

Visiems pašnekovams klausimus naujienos komentarų skiltyje gali pateikti ir mūsų tinklalapio lankytojai.

Kviečiame visus aktyviai jungtis prie „BasketNews.lt radijo“ FACEBOOK bendruomenės. Būtent ten šiandien pasirodys klausimas, į kurį pirmasis teisingai atsakęs žmogus sulauks skambučio iš studijos ir galės laimėti 100 Lt čekį „Champion“ parduotuvėje!

„BasketNews.lt radijo“ dažniai (EXTRA FM):

Vilnius 100.5 MHz

Kaunas 97,1 MHz

Klaipėda 100,2 MHz

Šiauliai 98,5 MHz

Panevėžys 93,2 MHz

Klausykitės internetu: paspaudus čia.

Visi laidų įrašai ir įdomiausi interviu talpinami  čia.


Komentarai:

Anonimas
vau

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-09-28
-8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.