„Lietuvos rytas“ iššvaistė triuškinančią persvarą ir pralaimėjo Rusijoje

2012-03-13 16:03
Nuotr.:

Tyrese'o Rice'o rezultatyvumo pergalei neužteko
Tyrese'o Rice'o rezultatyvumo pergalei neužteko
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Dvidešimties taškų pranašumą turėjusiai Vilniaus „Lietuvos ryto“ (9-6) komandai nepavyko užsitikrinti antrosios vietos VTB Vieningosios lygos B grupėje.

Priešpaskutinėse reguliariojo sezono rungtynėse triuškinančią persvarą iššvaistę LKL vicečempionai 65:72 (16:5, 15:12, 16:24, 18:31) nusileido Sankt Peterburgo „Spartak“ (11-5) ekipai.

Po šios pergalės Rusijos klubas turnyrinėje lentelėje išsaugojo antrąją vietą.

Komandos pasirinko gynybinio stiliaus krepšinį, kuris buvo parankesnis „Lietuvos ryto“ krepšininkams. Per pirmąsias penkiolika minučių „Spartak“ įmetė vos 7 taškus, tuo tarpu vilniečiai – 27.

Nepaisant nerezultatyvios susitikimo pradžios, mačo viduryje „Spartak“ ekipa šovė į priekį 17:4, taip sumažindama deficitą iki septynių taškų (26:33).

33-ąją minutę „Lietuvos ryto“ pranašumas sumenko iki minimumo (49:48), o 38-ąją šeimininkai pirmą kartą išsiveržė į priekį (60:59).

Netrukus Valerijus Lichodejus bei Patrickas Beverley smeigė po tritaškį. Sankt Peterburgo komanda ne tik perėmė iniciatyvą, bet ir susikrovė pergalingą pranašumą 66:59.

„Lietuvos rytas“: Tyrese‘as Rice‘as 21, Lawrence‘as Robertsas 9 (10 atk. kam.), Renaldas Seibutis 8, Artūras Jomantas ir Jonas Valančiūnas po 6.

„Spartak“: Patrickas Beverley 16, Loukas Mavrokefalidis ir Victoras Keyru po 13, Vladimiras Dragicevičius 12.

Vilniuje vykusį pirmą tarpusavio susitikimą 72:61 laimėjo Lietuvos vicečempionai.

Penktadienį (03.16 d.) Aleksandro Džikičiaus auklėtiniai Vilniuje žais paskutinį reguliariojo sezono mačą su Justo Sinicos atstovaujama Baltarusijos „Minsk-2006“ ekipą.



Komentarai:

BlazersFanSu pergale ryto fanus


Ziauriai prajoukino :DDDDDDDDDDDD Sitas komentaras buvo parasytas kai buvo suzaistos tik 15minuciu maco.
2012-03-15
-19
Atsakyti
To rredas benkarte ka tu vadini debiliuku as tavo motina dulkinau o tu be kelniu po stalu sedejai daune nedanesiotas.
2012-03-14
-2
Atsakyti
zykasAzooGera ginyba!! Taip ir toliau LRytas!! Pirmyn Vilnieciai!!!nu azoo ka veiki? verki? su pergale visus spartako fanus ir zalgirio fanus su dvigubu dziaugsmu jei penktadieni iveiksim uniks ir sekmadieni vefa busim po reguliaraus sezono po lygiai pergaliu su makulatura o jie turejo pries ,,silpnaji'' zalgiri 4 pergaliu persvara ir ,,silpnasis'' zalgiriukas juos pasivijo mldc spartakas taip ir toliau mldc kad irode jog valanciunas yra lopas


nekreipkit demesio i azoo,50centu,medinuka ir keleta kitu visiskai neprotaujanciu padaru,jie negerbia nei savo nei kitu komandu-pasirekauja ir viskas,nemaciau niekada nors vieno konstruktyvaus komentaro kodel butent taip o ne kitaip-blevyzgos ir tiek
2012-03-14
-15
Atsakyti
KaravanasKą blogiausiai daro Džikičius ,tai kad ant pabaigos laiko Rice . Jo negalima laikyti ant pabaigos jis tiesiog komandą SKANDINA! Reikia Rasič leisti . Ble tokius įžaidėjus turi , o Džikičius tiesiog nemoka išnaudot .


vat ir neturi,tame ir problema,Rasic man irgi labiau,o Rice ileist kaip 2 nebent
2012-03-14
+9
Atsakyti
mariusvTokie persvaros iššvaistymai itin būdingi LT komandoms - Žalgiris prie Maccabi (berods), dabar Rytas.... Ir rinktinė tuo pasižymi. Psichologinės bėdos? Pralaimėtojų mentalitetas?....


sugalvoja atsipalaiduot ne laiku,o veliau ne visada sugeba vel nusiteikt,apie rinktine tu cia tiksliai
2012-03-14
-2
Atsakyti
Klouno_ZalgirisRetai taip buna kad rytas pralaimi, o zalgeris laimi


Kazkaip blogai skaiciuoji, jau vien nuo ano sezono musu su Zalgiriu tarpusavio susitikimu santykis yra 9-1 musu nenaudai:(
2012-03-14
-20
Atsakyti
nu va miltanosio projektelis gaus pati lengviausia ir nykiausia eurolygos komanda.Kai lose su azovmash kunigelis jau pirmasis jaute artejancia beda ir postringavo, kad miltu projektai vis dar gali uzimt antra vieta, nes Kunigelis yra nekvailas vyras ir supranta, kad kibiro taures favoritui netgi pati nykiausia eurolygos komanda yra per kietas riesutelis.Deja, Kunigelio norai ir svajones neissipilde ir laukia liudna ateitis sios grandu komandos:)

bus gerai pasimokyt ex projektelio varzovams kaip turejo buti uzdusintas ju lyderis Rice ir i kelnes neprivarantis Seibutis:)

laukiu siu rungtyniu:)
2012-03-14
+2
Atsakyti
Retai taip buna kad rytas pralaimi, o zalgeris laimi
2012-03-14
-15
Atsakyti
Retai taip buna kad rytas pralaimi, o zalgeris laimi
2012-03-14
-8
Atsakyti
rredasSLIMASSNuleido ant zemes miltanosius , iprate kad teisejai juos tempu o cia teisejai nepadejo ir prasiko.Debiliuk,jums tik teisejai visa laika ir vaidenas,eik pamoku ruosti cia suda nemales,penktadieni pasikrausit nuo Unikso mazai nepasirodys!


Daunagalvi, jei pats esi debiliukas ir atsikeli is pat ryto ruosti pamoku nemanyk kad ir kiti pamokas ruosia pries pat pamokas.
2012-03-14
+23
Atsakyti
Tokie persvaros iššvaistymai itin būdingi LT komandoms - Žalgiris prie Maccabi (berods), dabar Rytas.... Ir rinktinė tuo pasižymi. Psichologinės bėdos? Pralaimėtojų mentalitetas?....
2012-03-14
-6
Atsakyti
Komjaunimo gynyba daug zadanti 5 , 12 , 24 , 31 :)
2012-03-14
-6
Atsakyti
SLIMASSNuleido ant zemes miltanosius , iprate kad teisejai juos tempu o cia teisejai nepadejo ir prasiko.


Debiliuk,jums tik teisejai visa laika ir vaidenas,eik pamoku ruosti cia suda nemales,penktadieni pasikrausit nuo Unikso mazai nepasirodys!
2012-03-14
+11
Atsakyti
50centunegalejo leisti Rytas sau issvaistyti tokia persvara, nerimta... valanciunas kazkoks kaip nesavas buvo, rasicius irgi grybavo visiskai...nieko tokio, ketvirtfinaly vistiek pereis rytas...kas link cia zviegianciu kauno lervu, tai gaila kad eurolyga jau baigesi nevykeliams, dabar ne taip daznai kaip iprate buvom galima pazvengti is legendos pasirodymu europos fronte:)


Tačiau iš Ryto pasirodymo prieš Spartaką daug kas matau skaniai pasijuokė, žiūrėk dar su Donecku pakapos, taip pat galingai, tai gal dar pasijuoks žmonės, o tu ten gali juoktis toliau iš Žalgirio, iš atvaizdo veidrodyje, ar ko tik tais nori, spygauji, spygauji, bet gi pats suvoki, kad Žalgiris visada buvo ir bus laipteliu aukščiau nei Komjaunimas.
2012-03-14
+4
Atsakyti
nu ka pasirodo cia ryto kritimas veidu i suda!!!
2012-03-14
-15
Atsakyti
Valanciunas statydamas uztvaras pikenrolui uzsipiso lakstyti nes vistiek Rise slanga dejo i vienas zaide Gale ji tiesiog prrispaude ir Rise pist ir nera 11 kartu Valanciunas visiskai vienas po krepsiu stovejo bet ka jie trajaka sviedzia Lietuvos rytas ypac Rise tai avantiuristas neduok Dieve todel ir pralaimi
2012-03-14
+2
Atsakyti
Kai Zalgiris issvaiste savo pranasuma pries Maccabi, rytfaniai bangas tada kele, dabar patys looseriai pries kazkoki Spartaka dar graziau pasirode!
2012-03-13
-6
Atsakyti
Anonimas
Doneckas stipri komanda, jei manot kad bus lengva tai labai klystat, vardas komandos mažai žinomas, bet žaidėjai visi kovotojai, todėl ir chimki krito prieš juos, ir antra karta sunkiai laimėjo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-03-13
-7
Atsakyti
Ką blogiausiai daro Džikičius ,tai kad ant pabaigos laiko Rice . Jo negalima laikyti ant pabaigos jis tiesiog komandą SKANDINA! Reikia Rasič leisti . Ble tokius įžaidėjus turi , o Džikičius tiesiog nemoka išnaudot .
2012-03-13
-4
Atsakyti
kol Dzikic viską statys ant Rice tol nieko gero nebus. dar vienos svarbesnės rungtynės prapiltos. Bus įdomu kaip tvarkysis su doneck...
2012-03-13
+13
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.