„Žalgirio“ košmaras Krasnodare – 44 taškai per rungtynes

2012-04-08 15:16
Nuotr.:
Emocinis pakilimas po Lietuvos grandų mūšio greitai praėjo ir Kauno „Žalgirio“ ekipa atsidūrė per žingsnį nuo iškritimo iš VTB Vieningosios lygos.

Vos po daugiau nei tašką per minutę rinkę Lietuvos čempionai išvykoje 44:73 (15:12, 8:20, 14:22, 7:18) buvo nušluoti Krasnodaro „Lokomotiv“ komandos.

Po šio pralaimėjimo aštuntfinalio serijos iki dviejų pergalių rezultatas tapo 0-1. Atsakomasis mačas balandžio 10 dieną vyks Kaune. Jeigu prireiks trečiųjų rungtynių – jos taip pat bus žaidžiamos „Žalgirio“ arenoje.

Rungtynes galingiau pradėjo „Žalgiris“, kuomet varžovams per septynias minutes leido pelnyti vos 2 taškus, o patys susikrovė dviženklę persvarą (14:4).

Tačiau po šios atkarpos baigėsi graži „Žalgirio“ pasaka. Antrame kėlinyje ir trečiojo pradžioje „Lokomotiv“ pelnė 15 taškų be atsako ir perėmė iniciatyvą (37:23, 22-ąją min.).

Ketvirtame ketvirtyje Kauno ekipa šešias minutes negalėjo pelnyti taškų, o rezultatas jau tapo gėdingas (37:60, 36-ąją min.) ir likusi mačo dalis tebuvo formalumas.

„Lokomotiv“: Kelvinas Riversas 21 (9 atk. kam., 6/6 dvit.), Ali Traore 13, Jeremiah Massey 9, Vlado Ilievski 7.

„Žalgiris“: Dainius Šalenga 7, Tomas Delininkaitis 7, Robertas Javtokas 7.

Įdomūs faktai:
  • „Žalgiris“ įpusėjus antrajam kėliniui neteko Milovano Rakovičiaus, kuriam buvo sužeista nosis.
  • Per pirmas septynias minutes „Lokomotiv“ pelnė vos 2 taškus, tačiau „Žalgirs“ negalėjo pelnyti taškų per pirmas šešias ketvirtojo kėlinio minutes.
  • „Žalgirs“ visose statistikos kategorijose nusileido varžovams.
  • Krasnodaro ekipa dvitaškius mėtė taikliau (58 proc.), nei „Žalgiris“ baudas (50 proc.).
  • Nė vienas „Žalgirio“ žaidėjas nesurinko dviženklio taškų ir naudingumo balų skaičiaus.


Komentarai:

nu ka galiu pasakyt turiu tik 24 metelius todėl nesu krepšinio specialistas tačiau vis tiek matau žalgirio žaidimą. gynyba buvo tik pirmus 2 kėlinius paskui ji dingo, klaidos pylėsi visas rungtynes maždaug kas dvi atakas žalgiris suklysdavo, puolimas taip pat strigo. nors yra ir pateisinimų: matėsi jog žalgiris yra pavargęs po rungtynių su rytu, taip pat žiauriai žalgiriui trūksta weemso šįsezoną žalieji nėra pasiruošę žaisti be jo. bet svarbiausia tai žalgiriui žiauriai nelindo metimai. kiek tritaškių laisvų prametė, kiek baudų pramete, kiek iš po kašės pramete... taigi darant išvadas žalgiris nusipelnė pralaimėjimo, tačiau tikrai ne tokiu skirtumu (manau kokiais 2-5 taškais). todėl rytoj visi palaikom žalgirį tiek arenoje kas bus, tiek prie televizorių ekranų ir labai prašyčiau kad rytoj į mūsų rungtynes nelįstų nenormalūs rytfaniai (azoo, usas, h2o, 50 centu, klaidomis...), nes mes jus ignoruosim. iki rytojaus visiems!
2012-04-09
+7
Atsakyti
Žalgiris jaus didelį spaudimą. O tokie žaidėjai kaip J.Massey, A.Traore, L.Chalmers, R.Blakney, S.Bykov, K.Rivers, P.Brezec, V.Ilevski net ir tokiame Žalgiryje būtų lyderiai ar vieni jų. Kauniečiams ir namie labai bus sunku, o didelio sirgalių palaikymo reikės jau pirmose minutėse.
2012-04-09
-24
Atsakyti
H2O_juokinga kai komanda milijonus svaisto,o jos lyderis tampa is rudupio perejasm, paprastas varenos berniokas-veteranas kuriam net 35 metai :)


Šitas geras :D

_WTF_As irgi nesuprantu kodel salenga uz rinktine nezaidzia.gal kokie pykciai su treneriais?--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Prieš daug metų rinktinės stovykloje susimuliavo traumą ir pasitraukė.. nuo tada nebeimamas jis. Bet dabar LKF prezidentas kitas, treneris kitas, visko gali būti.
2012-04-09
+14
Atsakyti
bilkisziurint rezultata tai turbut penki pries keturis lose nes 44 taskai per 40 min tai turbut antirekordas.


Tiesiog niekas nekrito . Lyg atrodė veržiasi ,sukuriamos progos , bet kad nepataiko nei iš po kašio nei iš tritaškio taip pat teisėjai daug ką praleidžia ,nesiskiria baudų ..
2012-04-09
+11
Atsakyti
ziurint rezultata tai turbut penki pries keturis lose nes 44 taskai per 40 min tai turbut antirekordas.
2012-04-09
-5
Atsakyti
GameDžonisVžiūrių kieti žalgirieciai EL šūdą malat ,o sakot kad nuo kibiro taures gaunat jums tik ir lošt LKL :D Kaip dar žalgiriecius išvis priima i EL ;D Rytas the BEST.Dar varot ant Ryto kad losia kibiro taureje bet jus ten triuskina :DD Rytas tai jau ketvitfinalije o jus maurai gaunat pries loxus kaskokius kurios rytas VTB sutvarke ant 20 tašku 2 kartus..Jums tik LKL loštis kur cia dar toks klounas islindo? rytas VTB triuskina juos ant 20 tasku, o kibiro taurej abu kartus pasikrovet patys.. rytas the best, bet Zalgirio niekaip nesugebat iveikt..


Tai kad jus tik ir pries Ryta kovojat tik reik pries kitus kovot ir viskas suda malat su rytu tai zaidziate kaip pasiute pastumdeliai jus nx... Rytas the best! Zalgribis tegul eina Romkai bybio ciulpt kad vel laimetu pries ryta nes pries kanors kita nesugebes net 50 tasku imest :D
2012-04-09
+23
Atsakyti
Vakar sedejau ir negalejau patiketi kaip EL grandai, Europos legenda, sitaip pralaimi kibiro taures vidutiniokui kazkokiam sibiro lokomotyvui??? Man atrodo cia vel Rytas nagus prikiso. Nu ka laukiam Romanovo eiliu ir komentaro.

O jei rimtai,tai puikus irodymas ,kad zalgrybis net eurocupe TOP 16 su 0-6 sedetu ( sorry zalfaniai toks jusu nevykeliu komandos likimas). O jus butinai ispirkit visus bilietus i antradienio rungtynes, nes zalgiris vel duos vaizdu :DDD
2012-04-09
-1
Atsakyti
Nieko čia tokio rytoj Žalgiris laimes. Ir nebūtina čia mirti kad pralaimėjo juk ne pasaulio pabaiga!!!
2012-04-09
-26
Atsakyti
DžonisVžiūrių kieti žalgirieciai EL šūdą malat ,o sakot kad nuo kibiro taures gaunat jums tik ir lošt LKL :D Kaip dar žalgiriecius išvis priima i EL ;D Rytas the BEST.Dar varot ant Ryto kad losia kibiro taureje bet jus ten triuskina :DD Rytas tai jau ketvitfinalije o jus maurai gaunat pries loxus kaskokius kurios rytas VTB sutvarke ant 20 tašku 2 kartus..Jums tik LKL lošt


is kur cia dar toks klounas islindo? rytas VTB triuskina juos ant 20 tasku, o kibiro taurej abu kartus pasikrovet patys.. rytas the best, bet Zalgirio niekaip nesugebat iveikt..
2012-04-09
-2
Atsakyti
žiūrių kieti žalgirieciai EL šūdą malat ,o sakot kad nuo kibiro taures gaunat jums tik ir lošt LKL :D Kaip dar žalgiriecius išvis priima i EL ;D Rytas the BEST.

Dar varot ant Ryto kad losia kibiro taureje bet jus ten triuskina :DD Rytas tai jau ketvitfinalije o jus maurai gaunat pries loxus kaskokius kurios rytas VTB sutvarke ant 20 tašku 2 kartus..

Jums tik LKL lošt
2012-04-09
+5
Atsakyti
nu nx nuo kibiro taures vidutinioku taip smarkiai gauti. Didesnes gedos ir negali buti
2012-04-09
+40
Atsakyti
Aye
Tai visiems jau seniai aišku, kad žalgiriukas prieš Rytą žaidžia su 200% energija, nes tai vienintelė galimybė atsitiesti prieš fanus po Europos klubų pažeminimo. (;
2012-04-09
+3
Atsakyti
Toks jausmas kad zalgirio tik vienas tikslas, nugalet Lietuvos ryta !o kitka jam poxer
2012-04-09
-35
Atsakyti
zirnisTomas-29 yra daugiau nei tragedija, bet AS PALAIKYSIU ZALGIRI KAD IR KIEK JIS PRALAIMETU!Zalgiri ir reikia palaikyti, bet tik ne sita veltedziu zaideju grupe, kuriu dalis jau metu metus zemina komandos varda bei "naujokus" kaip Javtokas, kuris dar i aukstesni lygi pakele pasityciojima is komandos.Jei dar kita sezona prades komanda su sitais zaidejais, tai bus galima tik apsiverkti is nevilities, paminesit mano zodzius, kai sezono pradzioje "kapitonas" Jankunas, izaidejas genijus Kalnas, kiti senkubviai snekes, kad jiems truksta treniruociu, susizaidimo, sezono viduryje snekes, kad kazkas komandoje netaip, truksta fortunos, sekmes, buvo juodos dienos ir taip sezona po sezono..


Tokie žaidėjai kaip Kalnietis , Jankūnas ir Javtokas yra tinkami pakeisti stipresnius , bet šeip gaila ,kad treneris nemoka išnaudoti tų žaidėjų :( . Šeip reikia atsisakyti Delininkaičio paslaugų ir Klimavičiaus taip pat ir Rakovičiaus , o Popas ant klaustuko ,jei nori jį statyti į SG ,tai nusiperka gerą gynėja kuris gali palošti 30 minučių .. Nežinau labiausiai kaltinu Trifunuvičių . Nesuprantu kodėl yra naudojama zoninė gynyba jei pradėjo tam Lokomotyvui kristi ,to aš nesupratau .. Ir šeip kas matė rungtynės galima pasakyti ,kad Žalgiriui žiauriai nekrito ar uždengta ar neuždengtas niekas nekrito ,bet kiti sako nu ir kas kad nekrito vis tiek turėjo būti nesutriuškinti . Įdomu kaip patys jaustumėtės ,kai pataikot metimų kuriuos dažnai pataikote . Aišku nervai ima , psichologinė paskui problema kilsta ,kad nebekrenta ..

Išvada : Kitą sezoną turi kitas treneris : Kemzūra arba Pačėsas arba koks geras Europos treneris su pasiekimais , o ne EuroCup laimėjimais ..
2012-04-09
-2
Atsakyti
CreativAntradienį vėl žalfaniai rinksis į areną, giedos savo giesmeles ir bus viskas pamiršta, nes juk prieš Rytą tai laimėjom :)) , o kas daugiau belieka, tik ir džiaugtis fuksovais trajakais, kurių dėka ta pergalė ir buvo, o tikrasis vaizdas pasimatė vakar, kai "snaiperis" Kalnietis net iki kašio nedamesdavo, o juk Europos užkariautojai su panieka žiūrėdavo į "kibiro aurės" komandas. Lokomotyvas, kurį Rytas VTB įveikė tiek namie tiek išvykoj, nelošia net cupo finaliniam ketverte, išprievartavo žalius, leisdami įmest 44 taškus per rungtynes. Bet žalfaniams gerai, jie greitai pamirš, ir vėl lyg niekur nieko skanduos, o kas belieka, kai tiki savininko sapalionėmis. Protingesni supras, kad tokios impotencijos Europos krepšinis dar nematė. Žalgiris - Impotentas Europos krepšinyje. Garbė krautis:)


Asile tu, 2 kart uzsimetet malku nuo to Zalgirio, tai netriesk cia, kad fuksovais trajakais, pergale yra pergale ir nera skirtumo, kaip tu zaisi!
2012-04-09
-10
Atsakyti
Big_Dcia taibent lietuviai,ne rytas pries Žalgirį zaide,o Žalgiris pries rusu kluba,tad reiketu lietuvos komanda palaikyt,o ne dziaugtis kad pralaimejo.P.S. rytas tam paciam lokomotyvui pralose du kartus


2 kartus pralose, 2 kartus laimejo, bet visus 4 kartus vyko atkakli kova, kas ir turetu buti mazu maziausia tarp panasaus pajegumo komandu, o ne issityciojimas 30 tasku kaip sau ta leidzia legenda;)
2012-04-09
-8
Atsakyti
cia taibent lietuviai,ne rytas pries Žalgirį zaide,o Žalgiris pries rusu kluba,tad reiketu lietuvos komanda palaikyt,o ne dziaugtis kad pralaimejo.

P.S. rytas tam paciam lokomotyvui pralose du kartus
2012-04-09
+6
Atsakyti
Antradienį vėl žalfaniai rinksis į areną, giedos savo giesmeles ir bus viskas pamiršta, nes juk prieš Rytą tai laimėjom :)) , o kas daugiau belieka, tik ir džiaugtis fuksovais trajakais, kurių dėka ta pergalė ir buvo, o tikrasis vaizdas pasimatė vakar, kai "snaiperis" Kalnietis net iki kašio nedamesdavo, o juk Europos užkariautojai su panieka žiūrėdavo į "kibiro aurės" komandas. Lokomotyvas, kurį Rytas VTB įveikė tiek namie tiek išvykoj, nelošia net cupo finaliniam ketverte, išprievartavo žalius, leisdami įmest 44 taškus per rungtynes. Bet žalfaniams gerai, jie greitai pamirš, ir vėl lyg niekur nieko skanduos, o kas belieka, kai tiki savininko sapalionėmis. Protingesni supras, kad tokios impotencijos Europos krepšinis dar nematė. Žalgiris - Impotentas Europos krepšinyje. Garbė krautis:)
2012-04-09
+23
Atsakyti
Žiauriai gaila "Žalgirio", bet nebūčiau Ryto fanė, jei nutylėčiau....

Taip ir reikia "Žalgirio" fanams, atsirado labai kieti, varo ir varo ant Vilniaus komandos, kad ji tokia ir anokia, galbūt, ji tokia ir yra, bet tikrai nepralaimi tokiu skirtumu vidutinei Rusijos lygos komandai:DDD
2012-04-09
-10
Atsakyti
svaigstat jus kazkokias nesamones daro geda jum nu tai jeigu gedijates kazko tai ir neziurekit nu neju diena kaune tikiuosi pasiims abu kartus ir iseis i kita etapa ir viskas... snekat kazkokias pievas po kiekvieno pralaimejimo geda daro zaidejai nesistengia nesamones daro nenori zaist nu kur cia matyta tokios nesamones tikrai jie stengesi vakar nu bet nekrito viskas ka mete, o kai tiek prameti tiesiog krenta pasitikejimas savim ir del to toks skirtumas isaugo bet cia gi tik 1:0 toj serijoj del to nereikia panikuot...
2012-04-09
-10
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.