„Rūdupis“ reguliarųjį sezoną baigė pergale, bet liko ketvirti (komentarai, statistika)

2012-04-13 20:08
Mantas Bertulis, „BasketNews.lt“ korespondentas
Nuotr.:
Prienų „Rūdupis“ (16-6) pergalingai baigė Lietuvos krepšinio lygos (BEKO-LKL) reguliarųjį sezoną, tačiau to pakilti į trečiąją turnyro lentelės vietą buvo maža. Virginijaus Šeškaus auklėtiniai svečiuose 87:70 (23:22, 19:16, 26:16, 19:16) nugalėjo Utenos „Juventus“ (6-16) krepšininkus.

LKL pirmenybėse „Rūdupis“ surinko po 16 pergalių su „Šiauliais“, tačiau dėl geresnio tarpusavio taškų santykio pastarieji liko treti. Ketvirtąją vietą užėmęs „Rūdupis“ ketvirtfinalio serijoje kovos su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšininkais.

Besibaigiant antrajam kėliniui „Rūdupio“ pranašumas buvo minimalus (39:38), tačiau antrojo kėlinio pabaigą bei trečiojo pradžią Prienų ekipa laimėjo 10:0 ir įgijo dviženklį pranašumą – 49:38.

„Rūdupis“: Artūras Milaknis 15, Gediminas Orelikas 14, Arnas Labuckas 12, Gintaras Kadžiulis.

„Juventus“: Karolis Petrukonis 21, Vaidotas Volkus 10, Gintautas Matulis, Romanas Gumenyukas ir Darius Pakamanis po 9.

Virginijus Šeškus
(„Rūdupio“ vyr. treneris): „Ką padarysi. Nuo mūsų niekas nepriklausė, o „Šiauliai“ tiesiog padarė savo darbą. Tai buvo svarbios rungtynės prieš atkrintamąsias, kadangi po pergalių būna visiškai kitoks nusiteikimas. Manau, buvo visai neblogas reguliarusis sezonas, nes patyrėme tik šešis pralaimėjimus, bet ketvirtfinalis bus dar sunkesnis. Nėra skirtumo trečią ar ketvirtą vietą užimsi turnyro lentelėje, kovoti vis tiek reikia, o kova tikrai bus. Pasvalio „Pieno žvaigždės“ yra tikrai nebloga komanda. Bus tikrai įdomi ketvirtfinalio pora ir kova garantuota.“

Robertas Giedraitis
(„Juventus“ vyr. treneris): „Paskutinius dvejus metus buvome ketvirti, tačiau išlaikyti ketvirtą vietą yra labai sunku. Žaidėjai pasikeitė, praradome keletą žmonių, kurie buvo kertiniai. Tikėjomės, kad kiti atstos, tačiau tai nepasiteisino. Galbūt buvo ir mano klaidų. Tačiau pagrindinis dalykas tas, kad mes taip ir neradome savo braižo. Trūko susitelkimo, kai yra sunku, kai reikia imtis kažkokių veiksmų, parodyti charakterį.

Ruošėmės kovoti dėl tokių rezultatų kaip pernai, o likome devinti. Vertinti galima tik prastai.“ (komentaras iš oficialios „Juventus“ svetainės internete).


Komentarai:

Kalbekit kalbekit, ketvirtadieni jau bus aiskiau :))
2012-04-14
Atsakyti
alabamato failzinant koks rudupis kietas isvykose galima sakyt,kad bronza gali ir nuplaukt tuo labiau siauliai patys jiems ta pergale(vienintele kuria pasieke)ir padovanojo kai longas atsiputes dvi baudas pramete.na bus kaip bus sveikinsim ka sveikinsim


kaip sakoma laimes stipriausi bet prienam reikia dar pasvali iveikt o jus jeis lengva nebus visko dar gali but ten.
2012-04-14
-3
Atsakyti
to fail

zinant koks rudupis kietas isvykose galima sakyt,kad bronza gali ir nuplaukt tuo labiau siauliai patys jiems ta pergale(vienintele kuria pasieke)ir padovanojo kai longas atsiputes dvi baudas pramete.na bus kaip bus sveikinsim ka sveikinsim
2012-04-14
-12
Atsakyti
BUS SUNKU ZAIST RUDUPIU SU JUODOM SIKNOM
2012-04-13
Atsakyti
Aha
Rudupis turi du vyr. trenerius?Idomu :D
2012-04-13
+6
Atsakyti
hmz...
seskus kaip visad...pyrst...ir smirda nuo kalbu...
2012-04-13
-3
Atsakyti
fail
Dar pries keleta savaiciu Seskus vaiksciojo atsiputess manydamas, kad jo komada jau uzsitikrinusi trecia vieta reg.sezone ir aikstes pranasuma mazajeme finale. Bet gavo nemenka soka kai suzinojo, kad jam neplanuotai Siauliai iveike Zalgiri ir isstume jo komandele į ketvirta vieta.
2012-04-13
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.