NMKL aukso medaliais pasidabino Vilniaus KM-LKC komanda

2012-04-16 11:34
Nuotr.:
Pirmojo Nacionalinės moterų krepšinio lygos sezono nugalėtojais tapo Vilniaus KM-LKC komanda. Trenerės Diliaros Velišajevos auklėtinės 66:51 parklupdė KC „KTU Kauną“ ir tapo lygos čmpionėmis.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose rungtyniavo viso finalinio ketverto naudingiausia žaidėja Dalia Belickaitė – 21 taškas, 7 perimti kamuoliai. Jai puikiai talkino Justina Kraujūnaitė bei Daugilė Šarauskaitė, kurios pelnė atitinkamai 14 ir 10 taškų. 

Kauno ekipoje naudingiausiai rungtyniavo Akvilė Baronėnaitė - 11 taškų, 9 atkovoti kamuoliai ir Laura Želnytė – 6 taškai, 7 atkovoti kamuoliai. 

Dalia Belickaitė (Vilniaus KM-LKC): „Labai džiaugiuosiu šia akimirka. Esame visos labai patenkintos. Visa komanda mūsų labai stengėsi, buvo vieninga, geros nuotaikos, todėl manau ir laimėjome šias rungtynes. Didelis ačiū mūsų trenerei, kuri yra pagrindinis mūsų pergalių kalvis. 

Pačios rungtynės šiandien išsiskyrė tuo, jog tai buvo finalas. Jame dažnai jaučiama įtampa ir yra sunku žaisti. Mes kaip matėte, rungtynių pradžioje padėjome didelį pamatą pergalei. Šiandien gerai gynėmės ir tikrąja to žodžio prasme kovojome, labai stengiamės.“

Diliara Velišajeva (Vilniaus KM-LKC vyr. trenerė): „Esu patenkinta visu šiuo čempionatu. Pats jo finišas man pačiai buvo labai intriguojantis ir įdomus. Noriu pagirti mūsų paneles už didelį norą kovoti, dirbti, stengtis. Jeigu ir toliau šis požiūris išliks tinkamas, ateityje jos pasieks tai ko nori. 

Noriu padėkoti taip pat mūsų sirgaliams, kurie mus palaiko. Graži finalinė šventė, viskas gerai suorganizuota, esu sužavėta.“


Komentarai:

ant ratų
na kagi

aciu uz info;]

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-29
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.