Sugrįžęs Bryantas „Lakers“ neišgelbėjo (video, statistika)

2012-04-21 09:29
Nuotr.:
Emanuelis Ginobilis buvo sunkiai sulaikomas
Emanuelis Ginobilis buvo sunkiai sulaikomas
Nuotr. AP–Scanpix
Po dviejų savaičių pertraukos į aikštę sugrįžęs Los Andželo „Lakers“ komandos lyderis Kobe Bryantas pergalės iškovoti nepadėjo.

„Lakers“ svečiuose 97:121 (25:32, 27:24, 21:35, 24:30) nusileido San Antonijo „Spurs“ krepšininkams.

Trečio kėlinio pradžioje po Bryanto dvitaškio skirtumas sumenko iki 54:56, tačiau tuomet „Spurs“ surengė spurtą 28:11 ir tapo nebepavejami (84:65).

Bryantas per 30 minučių pelnė 18 taškų (6/9 dvitaškių, 1/3 tritaškių, 3/4 baudų), atkovojo 2 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, 1 kartą suklydo ir 2 sykius prasižengė.

„Aš sugrįžau, – po mačo kalbėjo Bryantas. – Man prireikė pusės rungtynių, kad pajusčiau ritmą. Savo žaidimą pajutau antroje mačo dalyje.“

„Spurs“: Timas Duncanas 21, Tony Parkeris (10 rez. perd.) ir Emanuelis Ginobilis po 20, Gary Nealas 12.

„Lakers“: Kobe Bryantas 18, Andrew Bynumas 17, Mattas Barnesas 14, Pau Gasolis 11, Metta World Peace 10.

Rungtynių vaizdo reportažas:


Visi rezultatai:



Komentarai:

RyuzakiTdayMatau pirmą kartą domies NBA, leisk papasakot istoriją apie tai, kad nemaža dalis iš šitos spursų sudėties yra TRIS KARTUS ČEMPIONAI. Turi top 10 all-time great'ą duncaną, jauną, greitą įžaidėją Parkerį ir vieną iš labiausiai nuvertintų žaidėjų lygoj Ginobili su krūva geru role-playerių IR PLIUS dar gerą trenerį.Parkeris jaunas? Made my day :DDDDDD jam uz menesio 30...


O tai čia kažkoks super senis skaitos, jeigu 30??? Jis žaidžia geriausią sezoną karjeroj, čia vis dar jo prime'as
2012-04-22
-4
Atsakyti
BlackAcidMan keista kaip TDay varo ant Howardo, tipo kritęs šį sezoną. Aišku matom,kad kritęs. Man patinka ir Andrew Bynum, tikrai patobulėjo belekaip palyginus jo pirmus sezonus kai buvo piemuo ir dabar. Jei anksčiau buvo galima sakyti,kad geriausi centrai yra 1. Howard, o 2. Bogut ,tai dabar Bynumas tikrai 2.Tačiau, vis tiek,kad ir ką pesakytum, žaidžiant prieš Howardą kiti centrai pasirodo daug silpniau ir puolime ir gynyboje. Dauguma fanų rėkia,kad centrai jų komandoje yra geri, stiprus ir t.t. Bet taip sako tik iki tol kol tie centrai nesusitinka su DH akis į akį. Per savo karjerą Howardas asmeninių centrų dvikovų yra pralaimėjęs tiek,kad užtektų ir vienos rankos pirštų suskaičiuoti.O dėl ateities, manau,kad DH žais ilgiau kokybišką krepšinį nei Andrew Bynum. Andrew Bynum nėra toks atletiškas ir taip puikiai sudėtas kaip Howard. Prognozuoju(nesijaučiu ekspertas),kad Bynumas taps labai lėtas po 30 metų, nes Bynumo svorio nesudaro vien tik liesa raumenų masė, su amžiumi su riebalu ant kūno bus vis sunkiai kovoti ir tai atsilieps žaidimo kokybei greičiau nei Howardui.Aišku visada karjerą gali pakoreguoti į vieną ar kitą pusę traumos. Daug puikių(net labai puikių) žaidėjų prigeso dėl traumų, todėl niekas negali būti garantuotas,kad nepriges Howardas ar Bynumas.


Būtent, kad nėra toks atletiškas, Howardas savo puolimo arsenale turi tik šuolį, kai jo nebeliks, liks bynumo skillsetas.
2012-04-22
Atsakyti
Tday

Matau pirmą kartą domies NBA, leisk papasakot istoriją apie tai, kad nemaža dalis iš šitos spursų sudėties yra TRIS KARTUS ČEMPIONAI. Turi top 10 all-time great'ą duncaną, jauną, greitą įžaidėją Parkerį ir vieną iš labiausiai nuvertintų žaidėjų lygoj Ginobili su krūva geru role-playerių IR PLIUS dar gerą trenerį.


Parkeris jaunas? Made my day :DDDDDD jam uz menesio 30...
2012-04-22
+2
Atsakyti
dzds
tai aisku bus letas bus virs 50 metu -.-
2012-04-22
+5
Atsakyti
Man keista kaip TDay varo ant Howardo, tipo kritęs šį sezoną. Aišku matom,kad kritęs. Man patinka ir Andrew Bynum, tikrai patobulėjo belekaip palyginus jo pirmus sezonus kai buvo piemuo ir dabar. Jei anksčiau buvo galima sakyti,kad geriausi centrai yra 1. Howard, o 2. Bogut ,tai dabar Bynumas tikrai 2.

Tačiau, vis tiek,kad ir ką pesakytum, žaidžiant prieš Howardą kiti centrai pasirodo daug silpniau ir puolime ir gynyboje. Dauguma fanų rėkia,kad centrai jų komandoje yra geri, stiprus ir t.t. Bet taip sako tik iki tol kol tie centrai nesusitinka su DH akis į akį. Per savo karjerą Howardas asmeninių centrų dvikovų yra pralaimėjęs tiek,kad užtektų ir vienos rankos pirštų suskaičiuoti.

O dėl ateities, manau,kad DH žais ilgiau kokybišką krepšinį nei Andrew Bynum. Andrew Bynum nėra toks atletiškas ir taip puikiai sudėtas kaip Howard. Prognozuoju(nesijaučiu ekspertas),kad Bynumas taps labai lėtas po 30 metų, nes Bynumo svorio nesudaro vien tik liesa raumenų masė, su amžiumi su riebalu ant kūno bus vis sunkiai kovoti ir tai atsilieps žaidimo kokybei greičiau nei Howardui.

Aišku visada karjerą gali pakoreguoti į vieną ar kitą pusę traumos. Daug puikių(net labai puikių) žaidėjų prigeso dėl traumų, todėl niekas negali būti garantuotas,kad nepriges Howardas ar Bynumas.
2012-04-22
+13
Atsakyti
TDaYAtsakant į paskutinį klausimą - jeigu kurčiau komandą nuo nulio tai žinoma, nes jis jaunas, potencialus ir savanaudisĮ pirmą pastraipą atsakant - nėra ką atsakyt, čia sutinku su viskuo, tiek Kobė 07'ais, tiek DH šiais metais gadino savo komandų žaidimą, obvious.Atsakant į antrą, profesionalai ne profesionalai, kai kurie cavsai po lebrono išėjimo ir karjeros pabaigą svarstė. I'm just sayin.Ką Kobė turi bendra su tuo, kad Pau išdulkino howardą? Jis beroc keturiose rungtynėse iš eilės pataikė po 5 metimus iš žaidimo. Būnant tokiu superstaru, geriausiu centru lygoj sakyčiau apgailėtina, jeigu LAL dasikars iki finalo ir jeigu bynumas bus sveikas, duodu kepurę prišikt, kad geriau pasirodys puolime.Žinoma, kad gynyboj gerai atrodė, reikėjo kaip nors užglaistyt apgailėtiną puolimą, kad nepasirodytum super apgailėtinai, kaip pavyzdžiui Lebrickas anų metų finale.


Tai va butent, jeigu rebuildinu, imsiu Bynuma nes jis jaunesnis ir jo perspektyvos geresnes, bet jeigu darau championship run'a ir stiprinu jau ir taip labai pajegia komanda, tai imu Howarda. Ir dar nereiks rupintis del kaprizu, nes vienintelis dalykas ko D12 nori, tai pajegus komandos draugai, o ne lavonai kurie jei ka nors ir gerai sugeba, tai tik vienam aikstes gale. Jis laimingas galetu but ir 2-ta opcija, o vienintelis dalykas laikantis Bynuma vietoj, tai tai kad vienintelis komandoj auksciau jau dabar legenda ir pries Kobes autoriteta jis nepasokines.

A, bet PO isejimo, ir palyginus netiketo. Manau kad jei LeBronas butu pradejes rodyt kaprizus, o ne paprasciausiai sukandes dantis ir dirbes iki kontrakto pabaigos, tai gal jie net ir noretu labiau pasitempt, o ne skestu depresijoj.

Ka Kobe turi bendro? Hello? Su kokiu zaideju savo komandoj tu turesi puolime daugiau laisves, su 30ppg+geru playmakeriu Kobe ar su Rashardu Lewisu, Turkoglu, Nelsonu?

Howardas is zaidimo tiek metimu pataike, nes jis ju ir METE nedaug. Nezinau kokioj pozicijoj losi, bet jeigu netycia esi post playeris tai turetum puikiai zinot, kad jei komandos draugai (del bbz kokiu priezasciu) tau nekisa kamuolio tai taskus matysi kaip savo ausis.

Ar Bynumas pasirodys geriau, jei LA iskops i finala? Greiciausiai, nes ir zaist nelabai tures pries ka, tuo atveju jei iseis Heat (kas tiketina, Rose'as mano akyse nepajegus isvest Bulls i finala, nu bet pamatysim)

AB realiai geresnis puolant 1x1 low-poste, ypac del baudu metimu. Bet koks post zaidejas turetu mest baudas nors ~70%, kad ginyba suminkstetu bijodama prazangu. Visa kita - Howardo pusej. Jis zymiai geresnis PNR finisheris, o pagrindine stiprybe, aisku, ginyba. Bynumas karts nuo karto, tokiais spurtais, parodo kad gali but tokia pat jega. Kai tai darys stabiliai, tada tikrai galesim sakyt, kad perlipo D12.
2012-04-21
+4
Atsakyti
Lukas
Aš nesuprantu, jeigu jum Kobe nepatinka, tai pasilaikykit savo nuomonę sau. Kiekvienas turim savo mėgstamus žaidėjus ir sirkim už juos, o ne varykim ant kitų. Idomu kodėl, kai Kobe gerai pasirodo visi laido riteriai tyli, o jei jau Lakers pralaimi iškarto visi varo ant Kobes. Aš kiek suprantu komandoje yra ne 1 žaidėjas ir jis vienas nežaidžia visų 48 min. Tai nereikia visada už Lakers pralaimėjimus varyti ant Kobes. Be to neužmirškim tai ,kad jis grįžo iš po traumos. Kai Rose grįžo iš po traumos ir jo taiklumas buvo berods tik 8 iš 25 ir Bulls pralaimėjo tai visi tylėjo. Tai mielieji jeigu stumiam tai stumiam ant visų, kurie prastai sužaidė.
2012-04-21
+4
Atsakyti
His_AirnessTDaYAr jis aiskino, kad paliks komanda? Sake, kad nori trade'o, paskui apsisuko ir pasake kad nori pasilikt Orlande. Lyyyyygiai taip pat kaip ir Kobe. Priezastis - noras zaist su gerais zaidejais, nesvarbu ar Orlande ar kur nors kitur. Lygiai taip pat gadino zaidima (nes juk ORGANIZACINES problemos smarkiai veikia zaidima) kaip ir Kobe 2007ais.Taip, psichologija veikia rezultata, bet Howardas ir 'verkdamas' skriaude visus po krepsiu kaip ir anksciau. Tai kame problemos? Nebent komandos draugai del to pergyventu, bet jie profesionalai ir neturi isskyst jeigu komandos draugas nori iseit. Ar kai Kobe pakele audra pries 5 metus kas nors aplink ji pradejo geriau ar blogiau zaist?Orlandas legit contenderis ir nera jokio rebuildinimo? Rebuildinimu gal ir nepavadinsi, greiciau.. reloadinimu. Po 2009 Finalo vadovybe shufflino rosteri.. iir geriausias zaidejas nuo tada iki dabar zaides su D12.. 33-34 metu VC LOL. Betruksta kad pasakytum, kad mano mineti 07 Lakers nerebuildino ir buvo komanda galinti eit bent iki antro raundo..Legit contenderis? :DDD Komanda taip sukomplektuota, kad laikosi tik ant D12 dominavimo ir vilties kad pakris tritaskiai. Contenderiai.. lol, Kobe gali remtis Pau ir Bynumu, Durantas - Westbrooku, Hardenu/Ibaka, LeBronas - Wade ir Bosh, Rose salia turi kruva stipriu zaideju zinanciu savo vieta..Howardo pagalbininkai? Ryan Anderson ir Jameer Nelson? Trolololololol. Sekmes varzantis pries mano isvardinta zvaigzdziu parada su tokia komanda :DMagic tokie patys contenderiai kaip ir CLIPPERS. Dvi kugeliu komandos galincios prideliot dejimu ar uzmest trajakeliais reg. sezone, o PO atsimusa i tikras komandas. Kaip manai del ko 2009ais Magic atrode tokie galingi pries Cavs, o paskui taip sugriuvo? Troicus issaude ir baigesi pergales.Kad jau uzsiminiau apie 09 Finals.. sakai Pau sutriuskino D12? Pataisysiu, Kobe su Pau saugomu uznugariu sutriuskino Howarda. Puolime Pau pasirode geriau, tik yra vienas smulkutis nedidutis faktorius - antras geriausias visu laiku SG zaidziantis viena geriausiu PO serijoj karjeroj. 32 ppg 5 rpg 7 apg, jei gerai pamenu. Na, o ginyboj ir ant lentos kaip visada, 15 rpg, 4 bpg - geriausi rezultatai is visu serijoj zaidusiu ir skirtumai dideli.---Potencialas turi reiksmes jei kalbam kas bus geresnis uz 3, 4, 5 metu. Tokiu atveju nemirktelejes sakyciau BYNUMAS, nes jis jau parode ir toliau rodo neribotas galimybes dominuot abiejuose galuose. Ar Jordano rookie metais sakytum, kad jis geresnis uz Lari ir Magica, nes jo potencialas neribotas, kad dar nepasiekes lubu jau losia geriau uz beveik visus?


Atsakant į paskutinį klausimą - jeigu kurčiau komandą nuo nulio tai žinoma, nes jis jaunas, potencialus ir savanaudis

Į pirmą pastraipą atsakant - nėra ką atsakyt, čia sutinku su viskuo, tiek Kobė 07'ais, tiek DH šiais metais gadino savo komandų žaidimą, obvious.

Atsakant į antrą, profesionalai ne profesionalai, kai kurie cavsai po lebrono išėjimo ir karjeros pabaigą svarstė. I'm just sayin.

Ką Kobė turi bendra su tuo, kad Pau išdulkino howardą? Jis beroc keturiose rungtynėse iš eilės pataikė po 5 metimus iš žaidimo. Būnant tokiu superstaru, geriausiu centru lygoj sakyčiau apgailėtina, jeigu LAL dasikars iki finalo ir jeigu bynumas bus sveikas, duodu kepurę prišikt, kad geriau pasirodys puolime.

Žinoma, kad gynyboj gerai atrodė, reikėjo kaip nors užglaistyt apgailėtiną puolimą, kad nepasirodytum super apgailėtinai, kaip pavyzdžiui Lebrickas anų metų finale.
2012-04-21
-1
Atsakyti
Ai, palyginau Magic su Clippers, tik kad Clippers playoffuose dar nematem. Nu bet komandu formatas mazdaug tas pats.
2012-04-21
Atsakyti
TDaY


Ar jis aiskino, kad paliks komanda? Sake, kad nori trade'o, paskui apsisuko ir pasake kad nori pasilikt Orlande. Lyyyyygiai taip pat kaip ir Kobe. Priezastis - noras zaist su gerais zaidejais, nesvarbu ar Orlande ar kur nors kitur. Lygiai taip pat gadino zaidima (nes juk ORGANIZACINES problemos smarkiai veikia zaidima) kaip ir Kobe 2007ais.

Taip, psichologija veikia rezultata, bet Howardas ir 'verkdamas' skriaude visus po krepsiu kaip ir anksciau. Tai kame problemos? Nebent komandos draugai del to pergyventu, bet jie profesionalai ir neturi isskyst jeigu komandos draugas nori iseit. Ar kai Kobe pakele audra pries 5 metus kas nors aplink ji pradejo geriau ar blogiau zaist?

Orlandas legit contenderis ir nera jokio rebuildinimo? Rebuildinimu gal ir nepavadinsi, greiciau.. reloadinimu. Po 2009 Finalo vadovybe shufflino rosteri.. iir geriausias zaidejas nuo tada iki dabar zaides su D12.. 33-34 metu VC LOL. Betruksta kad pasakytum, kad mano mineti 07 Lakers nerebuildino ir buvo komanda galinti eit bent iki antro raundo..

Legit contenderis? :DDD Komanda taip sukomplektuota, kad laikosi tik ant D12 dominavimo ir vilties kad pakris tritaskiai. Contenderiai.. lol, Kobe gali remtis Pau ir Bynumu, Durantas - Westbrooku, Hardenu/Ibaka, LeBronas - Wade ir Bosh, Rose salia turi kruva stipriu zaideju zinanciu savo vieta..

Howardo pagalbininkai? Ryan Anderson ir Jameer Nelson? Trolololololol. Sekmes varzantis pries mano isvardinta zvaigzdziu parada su tokia komanda :D

Magic tokie patys contenderiai kaip ir CLIPPERS. Dvi kugeliu komandos galincios prideliot dejimu ar uzmest trajakeliais reg. sezone, o PO atsimusa i tikras komandas. Kaip manai del ko 2009ais Magic atrode tokie galingi pries Cavs, o paskui taip sugriuvo? Troicus issaude ir baigesi pergales.

Kad jau uzsiminiau apie 09 Finals.. sakai Pau sutriuskino D12? Pataisysiu, Kobe su Pau saugomu uznugariu sutriuskino Howarda. Puolime Pau pasirode geriau, tik yra vienas smulkutis nedidutis faktorius - antras geriausias visu laiku SG zaidziantis viena geriausiu PO serijoj karjeroj. 32 ppg 5 rpg 7 apg, jei gerai pamenu. Na, o ginyboj ir ant lentos kaip visada, 15 rpg, 4 bpg - geriausi rezultatai is visu serijoj zaidusiu ir skirtumai dideli.

---

Potencialas turi reiksmes jei kalbam kas bus geresnis uz 3, 4, 5 metu. Tokiu atveju nemirktelejes sakyciau BYNUMAS, nes jis jau parode ir toliau rodo neribotas galimybes dominuot abiejuose galuose. Ar Jordano rookie metais sakytum, kad jis geresnis uz Lari ir Magica, nes jo potencialas neribotas, kad dar nepasiekes lubu jau losia geriau uz beveik visus?
2012-04-21
+3
Atsakyti
Anonimas
100% pritariu TDaY, vaikai aiksu LAL rungtyniu nemate gyvenime, tai aiskina beleka. World Peace juodasis jomantas? Bitch please. Paziurek bent vienas LAL rungtynes ir pamatysi jo naudingumas koks. Toki ginybini zaideja yra prabanga turet. Paziurek kaip stabdo visokius Griffinus ir Jamesus. Gasolis ne geriausias PF? Taip, ne geriausias, o 2 pagal geruma, K-Love 1, o Griffino cia net neminek.
2012-04-21
-6
Atsakyti
LeoMessiTDaY ĮSIKALK Į SAVO DURNĄ GALVĄ:1. Howard > Bynum;2. LBJ > Kobe ;3. Gasol is not the best PF in NBA.Apie šį sezoną kalbu.P.S ir nusiimk tuos geltonai - violetinius akinius...


yeaaaah, tik visoms šitoms temos aš turiu normalius argumentus kai tu turi ką.... leisk pagalvot.... ai pala, nieko.
2012-04-21
-5
Atsakyti
BlackAcidTDaY:DYeah, ypač duncanas prieš daugiau negu savaitę gavęs 30 rebų geimą iš bynumoKalbam apie dabartį. Aš manau patys Spurs buvo nustebę kaip jie galėjo leisti Bynumui nusiimti tiek reb. Šį kart nusprende nebeleist ir kaip matom "GeRiAuSiAs PaSaUlIo CENTRAS" nusiima tik 2 reb. Reiškia jis lengvai uždengiamas.


Reiškia geriausias pasaulio centras, IR NE JIS NĖRA HOWARDAS, šoka treneriui į akis ir nesistengia, dėl ko man teoriškai yra džiugu, nes rodo tokį patį charakterį, kokį jaunystėj Kobė rodė, na, o Kobei dėl tokio charakterio pakankamai gerai karjera susiklostė :D

His_AirnessTDaYlololol.Drew geriausias centras lygoj, nes jis nėra verksnys, kaip pagrindinis jo konkurentas."nebent rungtynių gale" yeah, kas yra visiškai nesvarbu, helou, rungtynių galas yra svarbiausia rungtynių dalis, bynumas ir žaidžia gerai gale ir nori žaist gale, skirtingai negu DH, arba lebrickas.pirmą kartą, pirmą kartą, jo blet, pirmą kartą, nes pirmą sezoną sveikas yra, ir panašu, kad dar daug sezonų tokių laukia, nes net judėjime matos, kad dafiga sutvirtėjęs bynumas.Nėra jis ženkliai geresnis, niekad taip nesakiau, nepagaunu iš kur šitą ištraukei.DH = Ibaka + pusėtinas, lengvai sustabdomas puolimas.:D :D :DVerksnys? Tai dabar zaidimo kokybe priklauso nuo to, ar zaidejas turi offcourt problemu su komanda/organizacija?Kobe 2007ais interviu sake kad nori trade'o nes ji uzpiso rebuildinimas, tada sekanciam interviu pasake kad nori but Lakers visa karjera, o paskui dar kitam interviu LA Times pasake kad vis dar nori trade'o.. Verksnys, nevertas geriausio zaidejo titulo savo absoluciam prime! Because fuck logic.Howardas nori laimet, nori zvaigzdes (-iu) salia saves, todel ir nepatenkintas ASILE, Kobe pries 5 metus ta pati dare, bet ar todel jis prastesnis zaidejas? NE.---Ir vel pasiteisinimas. KOKS MAN SKIRTUMAS, kas GALEJO BUT JEI NE TRAUMOS? Esme ta, kad jis nebuvo faktorius, be jo Lakers nuejo iki Finalo, o paskui jam zaidziant 15 minuciu ant 1 kojos dar ir cempionais tapo. Faktas tas, kad jis realiai zvaigzde pirma sezona. Anksciau jo niekas net ne double team'ino.Ir taip, jo laukia daug puikiu sezonu, bet tu tik paklausyk pats saves. Jis geriausias DABAR, nes jo DAR LAUKIA ispudingiausi sezonai?---D12 puolimas pusetinas ir lengvai sustabdomas?JOOO, ji visi taip lengvai stabdo, playoffuose career 20 ppg 60% fg :D:DRetarded fanboy is retarded.


Atsakant į tavo pirmą, o gramatiškai tiksliau būtų sakyt antrą klausimą, nors realiai į abu - taip, sakyčiau netgi durni klausimai.

Yeah, tik Orlandas nėra rebuildinime keturis metus ir ypač tokius metus, kuriais atrodo lyg vadovybė stengtųsi nedaryt nieko laukdami balažin ko.

Orlandas legitimate contender'is kas per debilas visą sezoną aiškina, kad paliks komandą? Gimme a break, atrodai kaip paskutinis debilas, atvirai sakau

Aišku Kobės įvaizdį tai prastina. Aišku, tai toks dalykas, kurį žmonės užmirš po 10 metų ir tada jo įvaizdžio tai negadins, lygiai kaip buvo MJ su jo bairiais, bet, kad tai įtakojo jo žaidimo kokybę tai faktas, su xujova nuotaika žaist nėra pati geriausia išeitis, kaip lankęs/lankantis krepšinį tai puikiai supranti.

O tai potencialas nesiskaičiuoja į žaidėjo gerumą? Howardas nebetobulės, vien dėl to, kad neturi mindset'o tam. Pasisamdė baudų trenerį, baudas mėto 10 procentų prasčiau negu anam sezone, dirbo su olajuwonu, rezultato jokio.

Ne kartą esu jį matęs juokaujant aikštelėj, besišypsant net tada kai ketvirto kėlinio gale gauna 10-12 taškų, paskui, žinoma, pyksta ant stan'o, kad blogas treneris, nes jam tai nifiga nepatinka.

Howardas pervertintas, labai labai stipriai. Kaip buvo dešinės rankos running hookas ir pick n rollo dėjimai taip ir buvo. Bėda, kad prieš stiprias gynyboj po kaše komandas tai neveikia ir niekada neveiks.

Yeaaaaaah, turbūt dėl tokio nesustabdomumo gasolis jį sutriuškino, sulaužė ir kaip tik įmanoma dar pažemino.
2012-04-21
+6
Atsakyti
CesarMilesLeoMessiTDaY, pasakyk man, kaip LAL su geriausiu lygos centru - Bynum, geriausiu lygos PF - Gasoliu, juoduoju Jomantu - World Peace ir geriausiu lygos SG - Kobe pralaimi senukų komandai?treneris blogas.


Prie šito trenerio James žaidė 7 metus ir nieko gero nematė, taip kad ir gerai padarė, kad išėjo iš CAVS, nes komandos valdyba nesistengė ieškoti geresnio trenerio ir geresnių žaidėjų, kurie padėtų James. O jei vėl sakysit, kad dėl Big 3, tai Boston, Džordano laikų komanda turėjo big 3, taip kad mažiau svaikit vaikai ir išeikit laukan...
2012-04-21
-5
Atsakyti
A
Jau taip buvau pasiilges kaip His Airness varto TDay.Smagu skaityt
2012-04-21
+1
Atsakyti
TDaYlololol.Drew geriausias centras lygoj, nes jis nėra verksnys, kaip pagrindinis jo konkurentas."nebent rungtynių gale" yeah, kas yra visiškai nesvarbu, helou, rungtynių galas yra svarbiausia rungtynių dalis, bynumas ir žaidžia gerai gale ir nori žaist gale, skirtingai negu DH, arba lebrickas.pirmą kartą, pirmą kartą, jo blet, pirmą kartą, nes pirmą sezoną sveikas yra, ir panašu, kad dar daug sezonų tokių laukia, nes net judėjime matos, kad dafiga sutvirtėjęs bynumas.Nėra jis ženkliai geresnis, niekad taip nesakiau, nepagaunu iš kur šitą ištraukei.DH = Ibaka + pusėtinas, lengvai sustabdomas puolimas.


:D :D :D

Verksnys? Tai dabar zaidimo kokybe priklauso nuo to, ar zaidejas turi offcourt problemu su komanda/organizacija?

Kobe 2007ais interviu sake kad nori trade'o nes ji uzpiso rebuildinimas, tada sekanciam interviu pasake kad nori but Lakers visa karjera, o paskui dar kitam interviu LA Times pasake kad vis dar nori trade'o.. Verksnys, nevertas geriausio zaidejo titulo savo absoluciam prime! Because fuck logic.

Howardas nori laimet, nori zvaigzdes (-iu) salia saves, todel ir nepatenkintas ASILE, Kobe pries 5 metus ta pati dare, bet ar todel jis prastesnis zaidejas? NE.

---

Ir vel pasiteisinimas. KOKS MAN SKIRTUMAS, kas GALEJO BUT JEI NE TRAUMOS? Esme ta, kad jis nebuvo faktorius, be jo Lakers nuejo iki Finalo, o paskui jam zaidziant 15 minuciu ant 1 kojos dar ir cempionais tapo. Faktas tas, kad jis realiai zvaigzde pirma sezona. Anksciau jo niekas net ne double team'ino.

Ir taip, jo laukia daug puikiu sezonu, bet tu tik paklausyk pats saves. Jis geriausias DABAR, nes jo DAR LAUKIA ispudingiausi sezonai?

---

D12 puolimas pusetinas ir lengvai sustabdomas?

JOOO, ji visi taip lengvai stabdo, playoffuose career 20 ppg 60% fg :D:D

Retarded fanboy is retarded.
2012-04-21
+2
Atsakyti
TDaY ĮSIKALK Į SAVO DURNĄ GALVĄ:

1. Howard > Bynum;

2. LBJ > Kobe ;

3. Gasol is not the best PF in NBA.

Apie šį sezoną kalbu.

P.S ir nusiimk tuos geltonai - violetinius akinius...
2012-04-21
-2
Atsakyti
TDaY:DYeah, ypač duncanas prieš daugiau negu savaitę gavęs 30 rebų geimą iš bynumo


Kalbam apie dabartį. Aš manau patys Spurs buvo nustebę kaip jie galėjo leisti Bynumui nusiimti tiek reb. Šį kart nusprende nebeleist ir kaip matom "GeRiAuSiAs PaSaUlIo CENTRAS" nusiima tik 2 reb. Reiškia jis lengvai uždengiamas.
2012-04-21
-1
Atsakyti
HaidisLeoMessiTDaY: Drew geriausias centras lygoj, nes jis nėra verksnys, kaip pagrindinis jo konkurentas.Rimtas argumentas, kaip iš ,,NBA Eksperto" :DDNe per seniausia, TDaY analizavo LAL situacija prieš LAC. Cituoju:LAC nuneštų, nes nu jie LAC, jie visada pralošia.Tikras NBA Ekspertas. Tik gaila, kad pseudo ekspertas


Prove me wrong, bitch.

LAC turėjo nelaimėlių ir nevykėlių mentalitetą kiek metų jau? Velniai žino, jie nuo pat gyvavimo pradžios nevykėliai, su dviem gerais žaidėjais, iš kurių vienas yra traumuotas nužengsi kažkur toli PO? I don't think so.

LeoMessiTDaY, pasakyk man, kaip LAL su geriausiu lygos centru - Bynum, geriausiu lygos PF - Gasoliu, juoduoju Jomantu - World Peace ir geriausiu lygos SG - Kobe pralaimi senukų komandai?


Matau pirmą kartą domies NBA, leisk papasakot istoriją apie tai, kad nemaža dalis iš šitos spursų sudėties yra TRIS KARTUS ČEMPIONAI. Turi top 10 all-time great'ą duncaną, jauną, greitą įžaidėją Parkerį ir vieną iš labiausiai nuvertintų žaidėjų lygoj Ginobili su krūva geru role-playerių IR PLIUS dar gerą trenerį.

Menka gėda nuo tokios komandos gaut.
2012-04-21
+9
Atsakyti
G1edriusHaidisCesarMilesLeoMessiTDaY, pasakyk man, kaip LAL su geriausiu lygos centru - Bynum, geriausiu lygos PF - Gasoliu, juoduoju Jomantu - World Peace ir geriausiu lygos SG - Kobe pralaimi senukų komandai?treneris blogas.LeBronas tokį pat treneri turėjo Cleveland'e, su daug, daug prastesniais žaidėjais laimėjo reg sezona.Tai zinoma, Drew geriausias, nes pradejo zaist si sezona gerai ir is kazkur is judejimo( kas yra super juokinga) nusprendei, kad dar daug sezonu jis traumu negaus? Tai kaip Howardas sugebejo si sezona gaut trauma, jei per visus sezonus buvo praleides vos 8 rungtynes? Nu tu ekstrasensas esi, tikrai. James vienas be trenerio ir komandos draugu nuvede komanda i finala, bet jis yra prastas zaidejas, o Drew nepadares nieko, tik buves traumu maisas jau geriausias lygoje. Na, as daugiau komentaru neturiu.


Daunų daunas.

Nu ir kas ta howardo trauma? woooow, praleis vienas atkrintamąsias.

Jeigu nebūtum intelekto nepaliestas individas, suprastum, kad iš judėjimo gali pamatyt ar jis saugosi ar ne, žaisdamas su traumom/skausmais jis žiauriai saugodavosi nuo kelių kontakto, ko jau kelis mėnesius nebedaro. Aišku kaip žmogus, gyvenime nematęs LAL rungtynių, tu to nepastebi ir argumentas apie judėjimą tau atrodo apgailėtinas. Sėskis, du.

HaidisCesarMilesLeoMessiTDaY, pasakyk man, kaip LAL su geriausiu lygos centru - Bynum, geriausiu lygos PF - Gasoliu, juoduoju Jomantu - World Peace ir geriausiu lygos SG - Kobe pralaimi senukų komandai?treneris blogas.LeBronas tokį pat treneri turėjo Cleveland'e, su daug, daug prastesniais žaidėjais laimėjo reg sezona.


http://archivethumb3.foolz.us/board/a/im...

Veteranų komandai tikrai pats svarbiausias dalykas yra laimėt reg. sezoną, tikrai. Good job, sherlock.

G1edriusG1edriusHaidisCesarMilesLeoMessiTDaY, pasakyk man, kaip LAL su geriausiu lygos centru - Bynum, geriausiu lygos PF - Gasoliu, juoduoju Jomantu - World Peace ir geriausiu lygos SG - Kobe pralaimi senukų komandai?treneris blogas.LeBronas tokį pat treneri turėjo Cleveland'e, su daug, daug prastesniais žaidėjais laimėjo reg sezona.Tai zinoma, Drew geriausias, nes pradejo zaist si sezona gerai ir is kazkur is judejimo( kas yra super juokinga) nusprendei, kad dar daug sezonu jis traumu negaus? Tai kaip Howardas sugebejo si sezona gaut trauma, jei per visus sezonus buvo praleides vos 8 rungtynes? Nu tu ekstrasensas esi, tikrai. James vienas be trenerio ir komandos draugu nuvede komanda i finala, bet jis yra prastas zaidejas, o Drew nepadares nieko, tik buves traumu maisas jau geriausias lygoje. Na, as daugiau komentaru neturiu.P.S. Ta tavo geriausia centra lygoj kaip vaika dare ir Howardas ir tas pats Duncanas :D


Yeah, ypač duncanas prieš daugiau negu savaitę gavęs 30 rebų geimą iš bynumo
2012-04-21
-6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 55

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.