Mancinelli palieka „Emporio Armani“, Fernandezas bus skolinamas

2012-07-13 00:15
Nuotr.:

Stefano Mancinelli Milane praleido trejus metus
Stefano Mancinelli Milane praleido trejus metus
Nuotr. Digitale-Scanpix
Trejus pastaruosius metus Milano „Emporio Armani“ komandoje žaidęs Stefano Mancinelli yra priverstas krautis lagaminus. Italijos vicečempionai nepratęsė sutarties su 29 metų 203 cm ūgio puolėju.

Anksčiau Milano ekipa skelbė, jog nori išlaikyti puolėją Milane, tačiau pasirašius kontraktą su Roku Stipcevičiumi tokie planai žlugo. Mancinelli sutartį taip pat siūlė ir Malagos „Unicaja“ ekipa.

Taip pat skelbiama, kad „Emporio Armani“ išnomuos Juaną Fernandezą kitai komandai. Praėjusį sezoną jis rungtyniavo ketvirtoje pagal pajėgumą Ispanijos lygoje ir gynė Torelavegos SAB komandos garbę. Ten jis rinkdavo po 2,2 taško bei atkovodavo po 3,8 kamuolio.

„Su Stipcevičiaus atvykimu mūsų sudėties formavimas yra baigtas. Ieškome kam išnuomoti Fernandezą, kuris su mumis pasirašė ilgalaikį kontraktą. Tai pat jau pasielgėme su Leonu Radosevičiumi, kurį paskolinome „Lietuvos rytui“ iki 2013 m. vasaros. Mancinelli? Jis paliks komandą. Kartais klubas turi priimti sudėtingus sprendimus“, – tvirtino klubo generalinis direktorius Gianluca Pascucci.

Praėjusį sezoną Mancinelli Eurolygoje vidutiniškai rinkdavo po 6,1 taško, atkovodavo po 2,3 kamuolio ir atlikdavo po 1,2 rezultatyvaus perdavimo. Tuo tarpu Italijos čempionate jis pelnydavo po 9,4 taško, atkovodavo po 3,3 kamuolio ir atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Anonimas
Tai gal jam kokie 15 metų tiera, nepagalvojai? Nepulk šaukt nepagalvojęs ir nepatikrinęs
2012-07-13
+3
Atsakyti
Ketvirtoje Italijos lygoje po 2,2 taško ir 3,8 nuimto kamuolio? Su tokiu žaidėju pasirašyti ilgalaikę sutartį? Įdomiai čia...
2012-07-13
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.