Buvęs „Brose Baskets“ lyderis bandys įsitvirtinti „Hornets“ komandoje

2012-08-01 13:52
Nuotr.:

Bryanas Robertsas palieka Vokietiją ir grįžta į gimtinę
Bryanas Robertsas palieka Vokietiją ir grįžta į gimtinę
Nuotr. AFP – Scanpix
Trejus metus Bambergo „Brose Baskets“ gretose rungtyniavęs Brianas Robertsas savo laimę ketina išbandyti Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA).

26 metų 188 cm ūgio įžaidėjas paliko Vokietiją ir bandys įsitvirtinti Naujojo Orleano „Hornets“ ekipoje.

2011-2012 metų Eurolygos sezone Robertsas vidutiniškai pelnydavo po 8,6 taško, atkovodavo po 1,6 kamuolio ir atlikdavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Vokietijos čempionate gynėjas rinkdavo po 12 taškų, atkovodavo po 2,1 kamuolio ir atlikdavo po 3,2 rezultatyvaus perdavimo komandos draugams.



Komentarai:

Grynuolis15D_FlashGrynuolis15Na rezultatai gal nėra stulbinantys, bet paguoda, kad turėtų būti trečias Pg Hornets ekipoje po Rivers ir Vasquez, tai bent šansą turėtų gauti pasireikšti (:Tai kad ir Vasquezas ir tas pats Riversas abu SG ;D :(((Šiaip, tai Rivers ir Vasquez ir pg ir sg žaisti gali, tai manai,kad Eric Gordon bus Sg, o Brian Roberts į startą eis, kaip pagrindinis pg ? (:


Ne,manau kad NO darys dar kokius nors mainus,ir gaus bent iš dalies NBA lygio PG :(((
2012-08-01
-1
Atsakyti
D_FlashGrynuolis15Na rezultatai gal nėra stulbinantys, bet paguoda, kad turėtų būti trečias Pg Hornets ekipoje po Rivers ir Vasquez, tai bent šansą turėtų gauti pasireikšti (:Tai kad ir Vasquezas ir tas pats Riversas abu SG ;D :(((


Šiaip, tai Rivers ir Vasquez ir pg ir sg žaisti gali, tai manai,kad Eric Gordon bus Sg, o Brian Roberts į startą eis, kaip pagrindinis pg ? (:
2012-08-01
-2
Atsakyti
Grynuolis15Na rezultatai gal nėra stulbinantys, bet paguoda, kad turėtų būti trečias Pg Hornets ekipoje po Rivers ir Vasquez, tai bent šansą turėtų gauti pasireikšti (:


Tai kad ir Vasquezas ir tas pats Riversas abu SG ;D :(((
2012-08-01
+3
Atsakyti
Na rezultatai gal nėra stulbinantys, bet paguoda, kad turėtų būti trečias Pg Hornets ekipoje po Rivers ir Vasquez, tai bent šansą turėtų gauti pasireikšti (:
2012-08-01
-3
Atsakyti
"Buvęs „Brose Baskets“ lyderis..." - na taip rasyti drasu ir ne visai teisinga. Tikrieji lyderiai buvo Slaughteris ir Tuckeris(Suns), dar prie tokiu galima priskirti ir Jenkinsa su Suputu. Moralinis lyderis ir balsas rubinej- Jacobsenas. Robertsas jei imtume vien EL, pagal naudinguma tebuvo 8`as (is 9 rotacijos zaideju) komandoj su varganais 4rkg... Lyderis?

Vokietijos lygoj, savo komandoj buvo 3`ias pagal naudinguma ir 4-5 pagal itaka rezultatams, inesama indeli.

Idomu ar kontraktas pas ji garantuotas, kitu atveju manau pries sezono pradzia bus atleistas. Visiskai neiskirtinis juodukas, tokiu ivairiuose europos turnyruose desimtys. Statistika silpnoj EL/Uleb mastu komandoj(neskaitant poros normaliu graju) taip pat ne pribloskiantys. Individualiai akivaizdziai nusileidzia(ir nusileisdavo akis i aki susidurus) T.Rice`ui.
2012-08-01
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.