Milžiniški mainai – atlikti: Howardas keliasi į „Lakers“

2012-08-10 07:47
Nuotr.:

Dwightas Howardas ir Kobe Bryantas žais vienoje komandoje
Dwightas Howardas ir Kobe Bryantas žais vienoje komandoje
Nuotr. Reuters – Scanpix
Įspūdingi mainai sudrebino Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA). Viena ryškiausių lygos žvaigždžių, vidurio puolėjas Dwightas Howardas, keliasi iš Orlando „Magic“ į Los Andželo „Lakers“.

Mainuose dalyvauja dar dvi komandos – Denverio „Nuggets“ ir Filadelfijos „76ers“.

Denverio ekipa iš „76ers“ gaus Andre Iguodalą, o Filadelfijos klubą papildys Andrew Bynumas ir Jasonas Richardsonas. „Magic“ ekipai atiteks Arronas Afflalo, Alas Harringtonas, Nikola Vučevičius ir šių metų naujokų biržoje pasirinktas Moe Harklessas.

„Magic“ taip pat gaus po vieną ateities naujokų biržos šaukimą iš kiekvienos komandos.

„Lakers“ komandai pavyko išsaugoti Pau Gasolį ir kitą sezoną Los Andželo ekipa turės įspūdingą starto penketą. Komandoje lieka Kobe Bryantas ir Metta World Peace, o vasarą trejų metų sutartį pasirašė Steve'as Nashas.



Komentarai:

to reggie30

hey niekas nesigincina, koks stilius, as tik sakiau, kas SIUO METU yra top 3 PF lygoj, Timis mano manymu yra geriausias PF ever, KG taip pat gyva legenda, bet, kaip pats rasei senukai, todel ir saulelydis. Nieks nezino, ka po 10 metu sakys apie Love ar Blake'a.
2012-08-11
+1
Atsakyti
la
As manau viskas priklausys nuo Kobes. Jei jisai nuspres pakeisti savo zaidimo stiliu ir visas LAL zaidimas nebus statomas apie Kobe tada LAL bus tiesiog nesustabdoma jega.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-08-11
-8
Atsakyti
REGGIE30lal123Durant PF? :DD is jo toks pats PF,kaip is Love SF. Nejuokink,kaip ji galima po kasiu statyti? Tai kas,jog ugis ~2.10,taciau nugara nemoka zaisti visiskai.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt6 ft 9 in (2.06 m) - Rokai biški per daug Durantui davei ūgio;D


http://www.basketballheaven.com/blog/ima... Gasolio ugis yra 216,kaip atrodo salia vienas kito.
2012-08-11
-15
Atsakyti
lal123Durant PF? :DD is jo toks pats PF,kaip is Love SF. Nejuokink,kaip ji galima po kasiu statyti? Tai kas,jog ugis ~2.10,taciau nugara nemoka zaisti visiskai.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


6 ft 9 in (2.06 m) - Rokai biški per daug Durantui davei ūgio;D
2012-08-11
-8
Atsakyti
xanatnu OKAY OKAY, bet vis tiek tuomet love, griffin ir nowitzki bent siuo metu yra tikrai geresni nei senukas KG, Pau ir, nu nepyk, Tim'is.


Nepyk, bet palyginai tikrai ne to stiliaus žaidėjus. KG, Tim ir Pau yra labai universalūs PF, jie turi labai gerus post move'us, pataiko iš vidutinio, tačiau ant greitų atakų nebepatempia, nes visgi visiem trim +/- 32 metai. Nowitzki yra Nowitzki, jis su savo metimu yra neuždengiamas ir yra taškų rinkėjas, o gynyboje nieko įspūdingo priešingai nei KG, nebent nekrenta pačiam. Griffin daugiau nieko nemoka, tik per jėgą eit ir post'e nėra labai įspūdingas, o Love yra LABAI universalus, tikras kovotojas, pataiko tritaškius, pataiko vidutinį, na bet post moves neįspūdingi taip pat. Sulyginai tos pačios pozicijos, tačiau skirtingų stilių žaidėjus. Jei lygintum dar KG su Tim tai dar sutikčiau, tačiau dabar nėra prasmės tavo išvardintų lyginti. Vieni jaunesni, kiti jau karjeros saulėlydyje:)
2012-08-11
-9
Atsakyti
Lakersai dar gavo Chris Duhon ir Earl Clark.
2012-08-11
+10
Atsakyti
Lakers komanda atrodo galingai, bet kaip bus tai neaisku, bet cia manau dideli favoritai laimeti nba ziedus. Linkiu sekmes HEAT laimet.
2012-08-11
+3
Atsakyti
Gedasman vistiek OKC stipresni atrodo, Durantas jau nepalyginsi geresnis uz Kobe, Westbrukas su Hardenu ir Ibaka irgi labai aukstos klases zaidejai, tai manau kova bus idomi Vakaru finale, bet OKC laimes, o jai netycia praeitu OKC tai pries MIA jokiu sansu neturi LAL


man juokas jama is tokiu nesamoniu parasytu, tu ateiti nuspeji ??? ateis ta diena ir viskas paaiskes, o ne dabar visokes nesamones rasai
2012-08-11
-17
Atsakyti
Gedas
man vistiek OKC stipresni atrodo, Durantas jau nepalyginsi geresnis uz Kobe, Westbrukas su Hardenu ir Ibaka irgi labai aukstos klases zaidejai, tai manau kova bus idomi Vakaru finale, bet OKC laimes, o jai netycia praeitu OKC tai pries MIA jokiu sansu neturi LAL
2012-08-10
-7
Atsakyti
nu OKAY OKAY, bet vis tiek tuomet love, griffin ir nowitzki bent siuo metu yra tikrai geresni nei senukas KG, Pau ir, nu nepyk, Tim'is.
2012-08-10
+8
Atsakyti
xanatDurant PF? :DD is jo toks pats PF,kaip is Love SF. Nejuokink,kaip ji galima po kasiu statyti? Tai kas,jog ugis ~2.10,taciau nugara nemoka zaisti visiskai.jo, bet pazek kaip thunder'iai zaide PO paskutiniuose raunduose, Kevinas tikrai nemazai laiko praleisdavo 4 nr. tiesiog siais laikais vyksta tokios anomalijos, kaip LBJ arba netgi carmelo zaidzia uz c ir tvarkosi..


Tai prieš Europos medžius tvarkosi. Nors LeBronas ir prieš tokius žaidėjus kaip Pau Gasol gali atstovėt. Bet tiek LeBrono tiek Durant pagrindinė pozicija yra SF.
2012-08-10
+36
Atsakyti
Durant PF? :DD is jo toks pats PF,kaip is Love SF. Nejuokink,kaip ji galima po kasiu statyti? Tai kas,jog ugis ~2.10,taciau nugara nemoka zaisti visiskai.

jo, bet pazek kaip thunder'iai zaide PO paskutiniuose raunduose, Kevinas tikrai nemazai laiko praleisdavo 4 nr. tiesiog siais laikais vyksta tokios anomalijos, kaip LBJ arba netgi carmelo zaidzia uz c ir tvarkosi..
2012-08-10
Atsakyti
Durant PF? :DD is jo toks pats PF,kaip is Love SF. Nejuokink,kaip ji galima po kasiu statyti? Tai kas,jog ugis ~2.10,taciau nugara nemoka zaisti visiskai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-08-10
+41
Atsakyti
Nuostabu, Howardas Lakersuose!
2012-08-10
+7
Atsakyti
love, taip, pilnai sutinku, jei duranta laikytume ne pf o sf (taciau man jis yra daugiau pf), aldridge, na geras zaidejas, bet ne top3 visgi.
2012-08-10
+1
Atsakyti
xanatzmogeliai ATSIPUSKIT top3 PF: DURANT, GRIFFIN, NOWITZKI, o del temos tai sioj komoj labai su atmosfera ir psichologiniu stabilumu reikes padirbet, na, tikekimes viskas bus gerai


Aldridge su Love nepamiršai paminėt :DD?
2012-08-10
+14
Atsakyti
zmogeliai ATSIPUSKIT top3 PF: DURANT, GRIFFIN, NOWITZKI, o del temos tai sioj komoj labai su atmosfera ir psichologiniu stabilumu reikes padirbet, na, tikekimes viskas bus gerai
2012-08-10
+3
Atsakyti
Anonimaskrw zajibali, nenusisnekekit lekrabo fanai, uzpisot tikrai, nk pries jus neturiu, bet krw prots tai kai pas gaidy. Green, Bradley, JET, Lee, sullinger, Melo, pridejus siuos zaidejus krw ir vsio kapec tiems jusu mylimiems Heatams(tiksliau Lekrabui). A ka Heatai? Allena, kuris nebegales begt jau ir Lewis, kuris dejes jau ant to kashio. Sekmes su savo teorijom supistom.


Alenas iki siol yra veinas geriausiu SG NBA, o Lewis prades zaisti kaip moka ir gali, tai Heat vel laimes ziedus
2012-08-10
-2
Atsakyti
TDaY


NBA TOP:

PG - 1.CP3 2. Rondo 3. Deron (galbūt Rose būtų, bet dabar tos traumos jį puola)

SG - 1. Kobe 2. Wade 3. Ginobili

SF - 1. LeBron 2. Durant 3. Melo

PF - 1. Duncan 2. KG 3. Gasol

C - 1. Howard 2. Bynum 3. Bogut
2012-08-10
-13
Atsakyti
Anonimas
krw zajibali, nenusisnekekit lekrabo fanai, uzpisot tikrai, nk pries jus neturiu, bet krw prots tai kai pas gaidy. Green, Bradley, JET, Lee, sullinger, Melo, pridejus siuos zaidejus krw ir vsio kapec tiems jusu mylimiems Heatams(tiksliau Lekrabui). A ka Heatai? Allena, kuris nebegales begt jau ir Lewis, kuris dejes jau ant to kashio. Sekmes su savo teorijom supistom.
2012-08-10
-15
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 160

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.