„Sakalai“ sudarė sutartis su Šeštoku ir Černeckiu

Rokas Buračas
„BasketNews.lt“ korespondentas
2012-09-03 14:28
Nuotr.:

Praėjusį sezoną skirtingoms komandoms atstovavę Paulius Dambrauskas ir Tomas Černeckis šiemet kartu rungtyniaus Vilniaus „Sakalų“ klube
Praėjusį sezoną skirtingoms komandoms atstovavę Paulius Dambrauskas ir Tomas Černeckis šiemet kartu rungtyniaus Vilniaus „Sakalų“ klube
Nuotr. Fotodiena.lt/D.Radlinskas
Komandą naujajam sezonui baigiantis komplektuoti Vilniaus „Sakalų“ klubas pasirašė metų trukmės sutartis su dviem gynėjais – 26 metų 196 cm ūgio Žygimantu Šeštoku ir 24 metų 191 cm ūgio Tomu Černeckiu

Komandos peržiūroje taip pat dalyvauja ir 19 metų 193 cm ūgio gynėjas Mantas Mockevičius. „Mums dar trūksta sunkiojo krašto arba vidurio puolėjo. Jeigu pavyks susitarti, vieną aukštaūgį ketinu atsivežti iš Rusijos. Šioje šalyje esu dirbęs daug metų, ten yra nemažai talentingo jaunimo“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ tvirtino „Sakalų“ ekipos vyriausiasis treneris Romualdas Petronis

Praėjusį sezoną Utenos „Juventus“ komandos marškinėlius vilkėjęs Šeštokas LKL pirmenybėse vidutiniškai rinkdavo po 4,3 taško per rungtynes. Tuo tarpu Kėdainių „Nevėžio“ klubui atstovavęs Černeckis pelnydavo po 6,4 taško, atkovodavo po 2 kamuolius ir atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo per mačą.

Prieš kurį laiką „Sakalų“ klubas iš Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos pasiskolino Edviną Šeškų, tačiau Petronis mano, kad 17 metų 194 cm ūgio gynėjui kur kas naudingiau būtų parungtyniauti NKL čempionate. 

„Edvinas dar labai jaunas, o jo pozicijoje turime pernelyg daug krepšininkų, kurie yra labiau patyrę. Manau, kad Šeškui dar reikėtų parungtyniauti kuriame nors NKL klube. Ten jis turėtų žaisti bent 25-30 minučių ir įgyti daugiau patirties“, – teigė Petronis. 

Šiuo metu „Sakalai“ savo gretose turi vienuolika žaidėjų: Edviną Jezukevičių, Jokūbą Gintvainį, Evaldą Baniulį, Igną Ramašauską, Rolandą Matulį, Aivarą Kiaušą, Paulių Dambrauską, Šeštoką, Černeckį, Mantą Mockevičių ir Šeškų. Tiesa, pastarasis su Prienų „Rūdupio“ ekipa yra išvykęs į draugišką turnyrą Kinijoje.



Komentarai:

pamenu seniau sakalai su siauliais del 3 vietos visada losdavo dar anksciau alytus o dabar kaip nusirito sie klubai..
2012-09-04
-1
Atsakyti
45
Sakalai susirado naują remėją, kuris visus žaidėjus pamaitins nemokamai... Vien dėl maisto ir žais..
2012-09-03
+1
Atsakyti
!!!!!!
Mockevicius jau palangoje!
2012-09-03
+1
Atsakyti
Haris
Tu kurmis , ten ciaupkis apie Palanga nestumes . pas tave pati pinigu nera kisenese turbut ? Ir ka cia zurnalistai svaiksta Motke su Palangos team ttreneruojasi , o ne Sakaluose losia pats savo akim maciau :p . Negeda meluot zurnalistai ?
2012-09-03
Atsakyti
joooo
GALES VEL VISI UZ DYKA ZAISTI HAAAAAA
2012-09-03
-4
Atsakyti
Ekspert
Saliu tuose klubose palanga, sakalai, atletas nera ir pinygu taip pat visiskas bordakas, kaip gali taip lkl zemai krist?
2012-09-03
-5
Atsakyti
rastamanui
meras garantavo lkl kad bus pastatita kitam sezonui

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-09-03
-5
Atsakyti
taikad jonusas su italijos pirmos lygos komanda pasirases sutarti, butu durnas jeigu i sakalus eitu.


ne aš dabar pamačiau turbut tas portalas susimaišė jonušą su Šeštoku.
2012-09-03
+5
Atsakyti
Palangiskis
Nestumk ant Palangos mes turim jaunu talentingu zaideju ir dar laukiam aukstaugiu linijoje pastiprinimo :P . Va musu zaidejai M.Reminas, P.Brown, M.Kasiulevicius, E.Kubilius, K.Petkus, R.Simanavicius, E.Lengvinas, M.Kumpys
2012-09-03
-3
Atsakyti
tai
kad jonusas su italijos pirmos lygos komanda pasirases sutarti, butu durnas jeigu i sakalus eitu.
2012-09-03
Atsakyti
Anonimasnu palanga statosi arena o sakalai ir studentai tai ka az zinou ka jie lkl vieiks--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Ir kaip ten reikalai su statybomis? Jonavoje irgi "stato" areną jau 2 metus, o dar pamatai nėra baigti normaliai, jau darosi panašu jog bus amžinos statybos kaip nacionalio stadiono :D Tai Palangoje rimtai stato ar taip pat kaip ir Jonavoje?
2012-09-03
+10
Atsakyti
Mačiau ,kad jių treniruotese dalyvauja Ž.Jonušas ,o tai jau labai rimta
2012-09-03
+6
Atsakyti
Anonimas
na as ir nevarau, aisku ir sitie zaidejai zaidejai ateje is stipresniu klubu atsiskleis ir parodys geresni zaidima, bet to neuzteks, kad butu auksciau nei vienoj is paskutiniu poziciju..dar duok dieve, kad susirastu aukstaugi toki, kuris galetu komanda patempti bent kiek..
2012-09-03
+2
Atsakyti
Nevarykit ant Sakalų, visoms komandoms gali ateiti sunkios dienos. Visgi tai klasikinė LKL komanda, žaidžianti daugelį metų, tai komanda, kurioje žaidė tokie žaidėjai kaip Šiškauskas, Jasaitis, A. Giedraitis, D. Šalenga. Tai komanda, kuri visada duodavo šansą pasireikšt jauniems žaidėjams ir kuri lieka ištikima savo senbuviams.
2012-09-03
+2
Atsakyti
Anonimas
nu palanga statosi arena o sakalai ir studentai tai ka az zinou ka jie lkl vieiks

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-09-03
+6
Atsakyti
koste
Kiausas is Matulis sudarys didyji dvejata sakaluose
2012-09-03
-1
Atsakyti
Pritariu anonimui visos šios komandos yra NKL lygio... O dar ir salių normnalių neturi nė viena. Nors jeigu Atletas namų varžybas vėl žais Garliavoje, tai viskas tvarkoj ten ir salė normali ir žmonių ateis. Jeigu sugalvos žaisti Kaune kažkurioj salėj tai bus niekam neįdomus ir žais tusčioj salėje, nes kauniečiams tik Žalgiris rūpi. O dėl Palangos ir Sakalų tai baisu, nei komandos padorios nesurenka, nei salės neturi nė viena. Aš aplamai nesuprantu kodėl leidžia Sakalams žaisti toje baisioje Ekinstos salėje. Palanga irgi ne ką geriau, važinėja į kitą miestą namų varžybų žaisti.:DDD Mest lauk tokias komandas iš LKL!
2012-09-03
-10
Atsakyti
Anonimas
kartu su palanga ir atletu turbut sudarys paskutiniji, dugnini lkl esalona..
2012-09-03
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 18

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.