Lietuvių kilmės Rautinis papildė „Thunder“ gretas

2012-09-13 10:15
Nuotr.:

Andy Rautinis atstovauja Kanados rinktinei
Andy Rautinis atstovauja Kanados rinktinei
Nuotr. AFP-Scanpix
Praėjusį sezoną Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) finale žaidusi Oklahomos „Thunder“ ekipa į savo gretas pasikvietė 25 metų 195 cm ūgio lietuvių kilmės Andy Rautinį ir 24 metų 198 cm ūgio DeAndre Ligginsą.

Rautinis praėjusį sezoną savo jėgas išbandė Europoje. Ispanijoje jis vilkėjo Alikantės „Lucentum“ marškinėlius ir vidutiniškai pelnydavo po 7,1 taško, atkovodavo po 1,8 kamuolio ir atlikdavo po 1,2 rezultatyvaus perdavimo komandos draugams.

Tuo tarpu Ligginsas pernai gynė Orlando „Magic“ komandos garbę, tačiau žaisdavo vos po 6 minutes bei pelnydavo po 1,8 taško per susitikimą.



Komentarai:

Knicks'us irgi Lietuvis papildė...
2012-09-13
+2
Atsakyti
gl
Nieko gero siais metais OKC nenusipirko, kitos komandos tikrai gerai sia vasara pasistiprino. Reikia tiketis, kad OKC jaunieji zaidejai igavo daugiau patirties per tuos paskutinius metus ir siais metais zais brandesni zaidima.
2012-09-13
-2
Atsakyti
Dainius
Rautinis ilgai neužsibus, greitai bus pasiųstas į NBDL. Jis net europoje nežiba, kaip ten bebūtų jo vieta europoje o ne NBA, jo siekis turėtų būti įsitvirtinti europoje o ne NBA kur tikrai šansų neturės. Tuo tarpu Liginso šansai kiek geresni įsitvirtinti OKC.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-09-13
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.